echoKinetics serverina bi türlü giremedim şu system32 olayını yapamadım bi yardım edin lütfen!
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc klasöründeki hosts dosyasını Notepad yardımı ile açıp en alt satıra serverın ip adresini ekliyorsun
72.232.69.186 L2authd.lineage2.com
iyi de pasword yerine falan ne yazcaz? notpatin en altına kopyalıyorum ben
Kayıt olman gerekmemekte bu server için. Daha önce kullanılmamış bir hesap ve şifre girdiğinde adımları doğru yaptıysan servera rahatlıkla girebilmelisin.
saol teşekkürler bi denicem
:( yapamadım off neyse artık updater lı bi serverda oynucaz artık..
Orjinal C4 clienta sahip olduğunu varsayıyorum. Yukarıda tarif ettiğim şekilde HOSTS dosyasını değiştirdin. Kendine özel bir hesap adı ve şifre girdin. Bu durumda oyuna bağlanabiliyor olman lazım. Sende ortaya çıkan sorun nedir?
echoKinetics serverina bi türlü giremedim şu system32 olayını yapamadım bi yardım edin lütfen!
Bende ayni servera girmeye çalışıyorum güneş ama olmuor. Bende yapamadım.Ayrıca bn CAN.........::ddd
ben girdim bugun o servera sadece hostu deiştirdim. oyuna girerken yazdıgın şifre ile Id yi kaydediyor. başka da bişi istemiyor. ama oyundayken birden koptum. sonra server sizlere ömür
Girdigim gibi cıktım hayatımda gördügüm en sacma salak serverların bir tanesi top 200de 1. su an oraya nasıl cıktı anlayamadm
bende girmek isityorum echokinetics serverna ama bu dediklerinizi yaptim host olayini falan olmadi acaba system klasoru updatesizmi olmasi gerekiyo yani oyunu yenidenmi kurup yapacam
olay james in dediği gibiyse yani elimizde updatesiz system dosyasi olmasi gerekiyorsa buraya koyabilirmisiniz butun gece ugrastim bulamadim temiz bi system dosyasi ya da indirebilcegim bi adres verebilirmisiniz?????
Orjinal C4 clienta sahip olduğunu varsayıyorum. Yukarıda tarif ettiğim şekilde HOSTS dosyasını değiştirdin. Kendine özel bir hesap adı ve şifre girdin. Bu durumda oyuna bağlanabiliyor olman lazım. Sende ortaya çıkan sorun nedir?
Arkadaşlar daha önce de belirttiğim üzere bu servera girebilmek için değiştirilmemiş, ilk haliyle temiz bir sistem dosyanız olması gerekmektedir. Orjinal sistem dosyasının bir kopyasını bularak halledebilirsiniz yada yine orjinal bir L2.exe bulur Exteme'inkini siler ve orjinal exeyi ile çalıştırırsanız orjinalden siteden update ederek temiz haline geri döndürür system dosyanızı.
echokinetics serverini hic tavsiye etmem her yer pk kaynıyor dogru dusgun lvl kastırmıyor (gerci 1saatte 78 oluyon) olana kadar kac kere pk kesiyor allah bilir...yane ugrastıgınısa deymes hic girmeyin daha iyi sahsi fikrim buu
Echo Kinetics serverı 4000x bir server, PK olsa ne olur olmasa ne olur kaldı ki öldüğünde exp kaybetmiyorsun. Bu serverda amacın zaten pvp ve pk yapmak ve de oynamadığın karakterlerin özelliklerini öğrenmek olmalı. Bu amaçlar için yeteri kadar güzel bir server. Level kasmak için 4000x bir server arıyorsan ...
blindingblow cok saolasin abi artik 1 lvl icin saatlerce ugrasmak yok adena biriktirmek yok pk olunca item dusurme korkusu yok bishoplari kastirmak zorunlulugun yok her dakika pvp adımini attigin yer olay super otesi biryer tabi herkes lvl 78 ve s grade cok kolay olmuyo pvp ama orda da caylaklar la ustalar ortaya cikiyor bide ne hikmetse pp buffi 35 dakika songla dance 4 dakika orasi biraz garip geldi ama yinede gunde 2 saat pvp yapilabilcek guzel bi server
quote:
Orjinalden alıntı: Miharbi
Echo Kinetics serverı 4000x bir server, PK olsa ne olur olmasa ne olur kaldı ki öldüğünde exp kaybetmiyorsun. Bu serverda amacın zaten pvp ve pk yapmak ve de oynamadığın karakterlerin özelliklerini öğrenmek olmalı. Bu amaçlar için yeteri kadar güzel bir server. Level kasmak için 4000x bir server arıyorsan ...
Sorun o diil spawnkill cok bi defa yemio herflern :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme