Şimdi Ara

ECM TİTANİUM ARAÇ YAZILIM ATMA (ÜCRETSİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
5
Favori
29.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir konu var, araçlara yazılım atma egr iptali dbf iptali gibi ve hp ve tork yüksetlme gibi.
    Malumunuz bu işi ticaretini yapan yerlerde bi para karşılığı yapabiliyorsunuz tabi kimi yerler gerçekten profesyonel olurken kimi yerden tabiricaizse merdiven altı yapılıyor. internette araştırmalarım sonucu gere video gerek yazılı olarak

ECM TİTANİUM diye bir program ile bu işlemleri yapmanız kolay aması var bir tane obd cihazınızın olması şart ve programıda kurmanız gerekli.
    ECUTECNIC ELECTRONICA AUTOMOTIVEyoutube
    honda accord 2200 250hp egr off ecm titanium
    https://www.youtube.com/watch?v=0tr8epPnm1Q

bu videoda program ile egr iptali yapılıyor. ve dbf iptalide yapılıyor. kısaca anlatmam gerekirse egr ve dbf değerlerini aracın en üst düzeyine getirdiğiniz zaman otomatikman devre dışı kalıyor aslında çalışısıyor fakat işlem işlev görmüyor.
    lakin hp ve tork yüksetmeleri her aracın farklı oldugu için bazı yabancı sitelerde hazır kalıp bulursanız direk onu atıp işlemi yapabilirsiniz. burda herkes yazılım uzmanı ve otomativ mühendisi olmadığı için manuel olarak elle turbo rakamlarını yakıt püskürme oranlarını ayarlayamayacağı için hp ve tork yüksetmesi yaz hazır kalıp yada youtube ve diğer video kanallarında aynı araca atılan yazılımgibi değerleri girebilir.

ben programı çok uğraştım pekte anlamam fakat buldum bunu linki herkesle paylaşıcam araca bağlayıpta deneme fırsatım oldu kuzenım servisindeki cihazı taktım fakat ben yapamadım aracın volvo s40 1.6d egr ve dbf benim aracımda pcde çıkmadı kuzenımın puntosunda çıktı. işinize yaramı bilmem paylaşmak istedim.

çoğu yurtdışı sitelerde bu program ve buna benzerler paylaşılıp hazır kalıp yazılımlar payaşılırken ülkemize böyle bir paylaşım yok. internet üzerinde 50 liradan 10bin liraya kadar obdler mevcut.

torrent ile indirebilirsiniz. zip olaran bende var isseniz mail ilede atabilirim.
    Чип тюнинг и диагностика автомобиля своими руками | как сделать чип тюнинг
    ECM Titanium 1.61
    https://chip-tun.ru/programs/redaktors/212-ecm-titanium.html

• Yapay Zekanın Yanıtı

ECM TİTANİUM ARAÇ YAZILIMINI ATMA (ÜCRETSİZ)

Araç yazılımını güncellemek veya özelleştirmek, aracınızın performansını ve özelliklerini geliştirmenin harika bir yoludur. ECM TİTANİUM, araçlara yazılım atmanıza olanak tanıyan ücretsiz ve güvenilir bir araç yazılım programıdır.

Araca Yazılım Atma Adımları:

1. Araç Bilgilerini Topla: Aracınızın marka, model, yıl ve motor bilgileri gibi gerekli bilgileri toplayın.
    2. Uygun Yazılımı İndir: ECM TİTANİUM'un resmi web sitesinden aracınıza uygun yazılımı indirin.
    3. Aracı Bağla: ECM TİTANİUM yazılımını bir bilgisayara yükleyin ve aracı bir OBD2 bağlantı noktası kullanarak bilgisayara bağlayın.
    4. Yazılımı Yükle: ECM TİTANİUM yazılımını çalıştırın ve yükleme sihirbazını izleyerek aracınıza yazılımı yükleyin.

Faydalar:

• Performans Artışı: Yazılım güncellemeleri, motor gücü, tork ve yakıt verimliliğinde iyileştirmeler sağlayabilir.
    • Özellikler: Aracınıza uzaktan çalıştırma, kör nokta izleme ve hız sabitleyici gibi özellikler ekleyebilirsiniz.
    • Hataların Giderilmesi: Yazılım güncellemeleri, aracınızdaki hataları ve aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Artan Güvenlik: Yazılım güncellemeleri, en son güvenlik yamalarını içerebilir ve aracınızı siber saldırılara karşı koruyabilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Uyumluluk: ECM TİTANİUM'un aracınızla uyumlu olduğundan emin olun.
    • Yedekleme: Yazılımı yüklemeden önce aracınızın mevcut yazılımını yedekleyin.
    • Dikkatli Takip: Yazılım yükleme işlemini dikkatlice takip edin ve herhangi bir hata mesajı olup olmadığını kontrol edin.

Araca yazılım atmak, yetenekli araç sahipleri için nispeten basit bir işlemdir. Ancak, kendinize güvenmiyorsanız veya aracınızla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız, her zaman profesyonel bir teknisyene başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu takip iyi bir içerik çıkar burdan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egr valfi ve dpf yi iptal edenler aslında der ki : hepimiz kanser olalım anasını satayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Konu takip iyi bir içerik çıkar burdan...

İnanın aslında yapılmayacak birşey değil sadece obd ve program yüklü bir bilgisayar ben kuzenımın dukkanında kurcaladım o sıra obd cihazını düşürdüm bozdum şimdi ayıp olmasın diye bağlayamıyorum. programın içinde 25000 yakın drevir var her araç marka modeli motosiklet deniz araçları biraz youtubeden izleyip biraz uğraşarak olmuyacak bişey değil.

bu dediğim olay izlerseniz zaten yarım saat bile sürmeyen(manuel le) bir işlem eğer hazır kalıp mesela 1.3multijetlerin yazılımı hepsi aynı lineada puntoda dobloda bulunabilirse lineayada doplayada aynı yazılımı atılır. mesele hazır doğru bir yazılım kalıbı bulmu buda bi dosya şeklinde dbf ve egr zaten kolay fakat bazı araçların yazılımla değil DİREK ARAÇ BEYNİ SÖKÜLEREK atılması gerekli istisnalar yok değil.

• Arac yazilimiyla oynayanlarin kafasini yasayamadim hiç. Başarılar beyler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Arac yazilimiyla oynayanlarin kafasini yasayamadim hiç. Başarılar beyler...

Kafa yaşama derken yani insanların iyi paralar verip yaptırdığı çoğunun memnun kaldığı bir uygulaa .kullandığım araç 110 beygir yazılımla yaklaşık 140 beygire ve ilave sanırım 50 torkluk değer artışına tekabul ediyor zaten egr ve dbf iptalide gayet normal şeyler. bi çok tamirci arabadan anlayanların dilinden yazılarından okudum böyle birşeyi aracınıza yapmak tuhaf değil aracın alt devirleri mükemmel oluyor. tabi bazı araçlarda duman salınımı hoş değil bende pek desteklemiyorum bunu fakat genel olarak faydalı buluyorum
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Cahilliğimi mazur görün ama siz bilgili bir abiye benziyorsunuz.

Egr ve dpf kötü bişey ise otomotiv mühendisleri neden koyuyor ? Birde otomotiv mühendisleri neden bu yazılımları kendisi yapıp koymuyorlar da kullanıcıları uğraştırıyorlar ?
  • Tdi kullanicilari da kanser muhabbeti yapmasin be arkadas :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Egr ve dpf kötü bişey ise otomotiv mühendisleri neden koyuyor ? Birde otomotiv mühendisleri neden bu yazılımları kendisi yapıp koymuyorlar da kullanıcıları uğraştırıyorlar ?

kötü derken çevreye insan sağlığına faydalı fakat otomobillerin kullanımıda bi şekilde zararlı çevreyi koruyalım derken aracın performansından feragat ediliyor. hp ve tork ise benım arac dedğim gibi 1600 cc li dizel 2006 model araba 110 beygir ama yakın zamanda kullandığım yine 2016 1600 cc opel astra 140 hp civarında yanı o zamanlarda bu değerlerin daha sağlıklı olduğu kanısındalardı yıllar sonra bu durum düzeldi hatta bu astraya bile yazılımla 170 lere cıkıyor sanırım burda sorun çok çok uzun vadede hp tork yükseltmesi turboya ve diğer parçalara zarar verdiği doğru yanlış yazılımlar ve haddinden fazla değerleri yükseltme ile.

• çok yararlı bir konu teşekkürler :) Yapacak arkadaşlarıda uyaralım lütfen araç beyinlerini yakmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ben kötü bişey demedim ki.

İptal etmek kötü bişey. Zehirli gazları direk dışarı atmak yerine azaltan iki parça bu. Bunları iptal ederseniz elbette motor biraz daha canlanacak ama canlılar için iyi olmayacak.

Gelelim yazılım mevzusuna. Ben de vakti zamanında dizel aracımın motor gücünü yetersiz bulduğum için yazılım yaptırmıştım. Otomotiv mühendisleri motorun optimum şartlarda olmasını isterler. Siz 100 bg lik aracı oynamalar ile 150 bg yaparsınız. Sonuç olarak hem motor ömrü kısalır hem de emisyon atımı artar. Bu yüzden 2013 ten beri dizel araç almıyorum. Benzin + lpg yapıyorum. Dizel alırsam kendimi tutamam ve yazılım yaptırırım ;)

• Faydali bir konu takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: casper_12

quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Arac yazilimiyla oynayanlarin kafasini yasayamadim hiç. Başarılar beyler...

Kafa yaşama derken yani insanların iyi paralar verip yaptırdığı çoğunun memnun kaldığı bir uygulaa .kullandığım araç 110 beygir yazılımla yaklaşık 140 beygire ve ilave sanırım 50 torkluk değer artışına tekabul ediyor zaten egr ve dbf iptalide gayet normal şeyler. bi çok tamirci arabadan anlayanların dilinden yazılarından okudum böyle birşeyi aracınıza yapmak tuhaf değil aracın alt devirleri mükemmel oluyor. tabi bazı araçlarda duman salınımı hoş değil bende pek desteklemiyorum bunu fakat genel olarak faydalı buluyorum

Gayet normal şeyler tabi tabi

Sal iyice zehirli gazı egzozdan bunlar normal

• Özel mesaj attım. Maille gönderebiliseniz sevinirim.

• Bu ülke niye gelişmiyor? Bu beyinler(!) yüzünden

• bu işi profesyonellere yaptırmak gerektiği kanaatindeyim ,,, haa bu arada çevre duyarlılığı kasan arkadaşlar, yollarda 80 model ford kamyonlar dolaşıyor, ruhsatı olan dizel motorlu arsçların belki yarısından fazlasında egr ve dpf yok,, 10 numara yağ kullanan ağır vasıtaları hiç saymıyorum bile,, devlet bunları yasaklasın piyasadan toplasın yaptırdığım yazılımı üstüne para verip iptal ettireceğim

• Guzel kardeşim ne profesyoneli.Adamlar milyar dolarlık argelerle o yazılımları hazırlıyo senin yazılım attırdığın yer en profesyoneli neye gore belirliyo o değerleri

• hocam selamlar, bu konuda bende oldukca meraklıyım hatta kess v2 yi aliexpressten siparis ettim. fakat bu hazır yazılım kalıplarını nerden nasıl buluruz hicbir fikrim yok, sizin ulasabildiginiz bi veri bankası yada ona benzer bi kaynak varmı? tesekkurler.
    mr.taban@gmail.com
  • Yazılım yazılır, atılmaz.
  • Ben ecm titanium uygulamasını indirdim fakat açamadım
    Heralde windovs xp olması gerekiyormuş doğrumu
    Ve ben şuanda zaten infinite performance mersin bayisi olarak yazılım yapıyorum mag prox17&flex cihazlarım mevcut sadece ecm titanium programını çalıştıramadığım için işlem yapamıyorum nasıl çalıştırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.