Bildirim
Ecocard'a para gönderme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Açıklama bölümü giriliyor mu orada Atm'sinde yok ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Neyse ben devam edeyim.Ecocard'da Para yükleme bölümü vardır oraya gir sonra banka havalesi para yükleme vardır.Oradan bankayı seç varsa Garanti'yi seçip havale yaparsın yoksa başka bir banka seç ve EFT yaparsın.Ne kadar para göndereceğini yaz ve tıkla senin karşına Ecocard'a para göndermek için banka hesap numarası ve IBAN gelir.Birde sana Referans kodu verecekler bu kodu havale/EFT'de açıklama bölümünde yazacaksın önemli husus yanına herhangi birşey yazma isim soyad dahil.Sonra Garanti Internet Bankacılığı şubesinden halledersin
quote:
Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am
Neyse ben devam edeyim.Ecocard'da Para yükleme bölümü vardır oraya gir sonra banka havalesi para yükleme vardır.Oradan bankayı seç varsa Garanti'yi seçip havale yaparsın yoksa başka bir banka seç ve EFT yaparsın.Ne kadar para göndereceğini yaz ve tıkla senin karşına Ecocard'a para göndermek için banka hesap numarası ve IBAN gelir.Birde sana Referans kodu verecekler bu kodu havale/EFT'de açıklama bölümünde yazacaksın önemli husus yanına herhangi birşey yazma isim soyad dahil.Sonra Garanti Internet Bankacılığı şubesinden halledersin
teşekkür ederim yarın daha ayrıntıl inceliycem yazdıklarınızı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Shutz
quote:
teşekkür ederim yarın daha ayrıntıl inceliycem yazdıklarınızı :)
Bir yerde tıkandığın zaman buraya yaz alıntılayarak, cevap atarım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Shutz
quote:
teşekkür ederim yarın daha ayrıntıl inceliycem yazdıklarınızı :)
Bir yerde tıkandığın zaman buraya yaz alıntılayarak, cevap atarım :)
garanti bankası hesabımı ecocard'a ekliyemiyorum hesapta parada var her şey doğru olmuyor neden acaba _?
-
Zaten hesap ekleme gibi bir durumun yok ki senin öyle bir ihtiyacın yok daha doğrusu onu yapmanı gerektirecek tek olay Ecocard'da ki paranı Banka hesabına çekmek istersen yaparsın.
Aslında çok basit yukarıda arkdaşın dediği gibi iban numarasını yazıyorsun ınpay falan referans'ı yazıyorsun bu referans önemli.
Detaylı okursan çok basit. -
quote:
Zaten hesap ekleme gibi bir durumun yok ki senin öyle bir ihtiyacın yok daha doğrusu onu yapmanı gerektirecek tek olay Ecocard'da ki paranı Banka hesabına çekmek istersen yaparsın.
Pm bakın lütfen -
kardeşim bu referans numarasını nereye yazıcaz.... Ben kartsız işlemlerden para göndermeye çalıştım , ıbn numarasını girdikten sonra kira , borç tarzı seçenekler çıktı diğer tıklayıncada referans numarasını yazacak yeri bulamadım ? yardımcı olurmusunuz bu konuda -
quote:
Orijinalden alıntı: tommasi
kardeşim bu referans numarasını nereye yazıcaz.... Ben kartsız işlemlerden para göndermeye çalıştım , ıbn numarasını girdikten sonra kira , borç tarzı seçenekler çıktı diğer tıklayıncada referans numarasını yazacak yeri bulamadım ? yardımcı olurmusunuz bu konuda
Açıklama bölümüne yazcan. -
o açıklama kısmını bir türlü bulamadım :) parayı yatırdıktan sonramı çıkıcak bu velet :D ayar oldum yaa -
Parayı yatırırken yatırmadan önce yani. -
eyvallah yarın birkez daha deneyim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tommasi
eyvallah yarın birkez daha deneyim :)
Sen atm den mi atmaya çalışıon? -
aynen dostum :) kartsız işlem dedim ya .. KArtım olmadığı için mecburen kartsız işlemle göndermeye çalışıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X