Şimdi Ara

EcoCard Para yatırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tempobet'e para yatırmak için EcoCardı kullanacam arkadaslar.Bankamatik hesabımda 25 tl var bunu ecocarda aktaracam ama para halen yatırılmadı hesaba.Bugün yaptım islemi kullanan arkadaslar yardımcı olabilirmi ne zaman yatırılabilir hesabıma.Hesap özetine baktığımda Kullanılabilir 0.00 beklemede 0.00 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeana72 -- 25 Şubat 2013; 14:35:36 >

• yardım eden yokmu
  • Evet bana sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Evet bana sorabilirsin

Hocam EcoCard'tan vazgectim **** yöntemi ile bets10'a para yatırmak istiyorum bunun için ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeana72

quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Evet bana sorabilirsin

Hocam EcoCard'tan vazgectim **** yöntemi ile bets10'a para yatırmak istiyorum bunun için ne yapabilirim

**** yöntemi ile para yatırırsın ama yatırdığın yöntemle bets10 dan çekebildigin için geri neyle çekeceksin(Bank Transfer hariç) Ecocard işlemi olmamışsa şundan olmamıştır diye düşünüyorum.En az para yatırma limiti 10 Euro:23.86 lira eğer sen Ecocarda havele yaparsan 25 lira üzerinden yatırırsan 4 lirada havele kesintisinden 21 lira kalır 21 lirayı da kabul etmiyorlar diye biliyorum.

+şunu da ekleyeyim eğer sen açıklama bölümünde Verdikleri referans kodunu direkt yazmam gerekiyor yanına birşey yazmadan eğer yanlış eksik yada fazla yazmışsan olmaz.Yoksa benim bildiğim saniyesinde hesabında oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 25 Şubat 2013; 16:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    paypal para bozdurma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.