Bildirim
ECOTECH LPG TAKTIRAN VAR MI?
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
8000 km önce 2005 model 1.6 megane 2 aracıma ecotech sıralı sistem taktırdım. Vidasına kadar italyan olması ve takılan yerin tavsiye edilmesi cezbetti açıkçası. Taktırdığımda aracım 51.00 deydi, şimdi 59.000 de. Şu ana kadar büyük bir sorunla karşılaşmadım ama geçen hafta hava hafif yağmurlu iken araba patırdamaya başladı, benzinde birşey yoktu ya da farkedilmiyordu. Çekiş düştü ve çok yakmaya başladı. Titreme oluştu. Ertesi sabah da kaloriferi açmamla elektrik gitti, ama araç çalışıyordu. Far ve silecek, sağ cam çalışıyordu. Herneyse, sigorta kutusunda sorun olduğunu söylediler, altı erimiş, tamir edildi. titreme ve çekişten düşme için de bobin arızası olabilir dediler, lpg ayarı yaptılar.
Kısaca olanların lpg ile ilgisi olmayabilir. Yalnız ateşleme Bobinleri lpg ile alakalı mıdır? Onu bilmiyorum.
Ayar yapıldıktan sonra sabah soğukta vitesi boşa aldığımda işyerine kadar (4-5 km) bir defa olan stop etme sayısı 6-7 ye çıktı. Sadece o sinir bozuyor. Bazen dizel almadığıma pişman oluyorum. Stop ediyor dediğimde ayar yaptım olmaz bir daha demişlerdi.
-
kimse kullanmadı mı bu markayı? -
Benim araçta da var eco tech
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X