Anakart Ecs Black A780GM-A İşlemci Amd Athlon 64 X2 5000+ Ekran Kartı Ati hd3650 256mb ddr3 HD sata 500gb İşletim sistemi XP pro 32bit Ram 2+2gb hyperx 1066mhz kingston 1. sorunum ramleri yeni aldım ve cpu-z ve amd overdrive da 371 mhz değer verdi, biostan ne kadar uğraşırsam uğraşayım 533de çalıştıramadım. 2. sorunum nasıl olsa xpde 3,25 üstü görünmeyecek diye Windows7 kurayım dedim xp üzerinden cd'den migsetup çalışmadı geçerli bir win32 değil diye hata verdi, dvdden başlatıp kurayım dedim sürücü dvdsi istedi o da yok çünkü migsetup çalışmadı. 1. sorum xp de ramlarimi tam hızında çalıştırmak için ne yapmalıyım? 2. sorum windows 7 kurmak için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Biostan işlemci overclocktan 240 değeri verince işlemci 3100mhz lere ram de 420mhz değerine çıktı ama denemek için medal of honor açtım 5-6 dakika sonra kilitlendi. İşlemci hızını artırmadan ram hızını artırmanın bi yolu yokmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme