Şimdi Ara

Eczacılık hakkında düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe eczacılık yazmayı düşünüyorum. Eczacılık hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yazmalı mıyım? Eczacılık öldü mi? Hacettepe olmasının bir artısı olur mu? Olursa ne gibi? Bunlar hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayım mf3 19273 hacettepe yazıcam.Konu takip.

• Eczacılık olmazsa başka bişry var mı Aklınızda

• Valla yasalar ve kanser ilaclari ile onu kapatiliyo ama hala umut var bence.cok seviyosan yaz

• Zmr51 Z kullanıcısına yanıt
    Bir ara diş düşünüyordum sıralama daha iyi gelir sanmıştım.Şimdi de diş geliyor ama istediğim yerler değil.Biraz şehir takıntım var da orada sadece okumayacağım olanakları daha iyi olan şehir lazımdı.Diş hekimliği ve eczacılığı eşit görüyorum bunun için düşünmeden hacettepe eczacılığa yöneldim

• Bende başından beri ya eczacılık ya ftr diyr düşünüyodum aslında Ankara'da da diş geliyo ama yapabileceğimi düşünmüyorum bilmiyorum doğru mı yapıyorım ama eczacılık yazıcam büyük ihtimal

• dönüm noktası kullanıcısına yanıt
    Önü kapatılsa bile mezun olduktan sonra işsiz kalır mıyım acaba? Pek bi bilgim de yok aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Üniversiteler Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sevdiğiniz işi yapın.Mutlu olmadıktan sonra para ne işe yarar ki.Diş yapabileceğinizi düşünüyorsanız iyidir daha garantidir.Ama içinizde eczacılık kalıcaksa karar verirken bunu göz önünde bulundurun.Sevmediğiniz bölümde her gün laf ederek uyanacağınıza daha az bir kazançla sevdiğiniz işi yapın eminim daha mutlu olursunuz.Tabiki kararınızı belirlerken yardım alın ama içinizdeki sese de bir söz hakkı verin acaba o ne diyor.

• eczacılığı çok istediğim için değil ama dişi hiç istemediğimi biliyprım. En uygun eczacılık gibi geldi. Umarım ilerde pişman olmam

Umarım istediğiniz gibi olur

• Teşekkürler sizin de gönlünizden geçen olsun

• kardesim kacinci oldun merak ettim yazmissin yukari zaten yeni gordum bekledigin gibi gekmedi galiba benimde kotu biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange55 -- 6 Temmuz 2015; 2:00:26 >
  • Strange55 S kullanıcısına yanıt
    16-17k bekliyordum 19.2k geldi.Beklediğimden kötü evet.Sizinki ne geldi hocam

• Aynı durumdayım. Konu takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen benim de yok biraz riskli. rehberlikçine sor bence
  • 17-18 bekliodum bende ama mattan emin olamadigim sorular vardi onlarda yanlis gelince 21k oldu

• Ben de hacettepe eczacılık düşünüyordum fakat geçen sene değişen yönetmelikten haberdar olunca eczacılığı tamamen tercih listemden çıkardım. Tercih edecek arkadaşların yönetmeliği okumasını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.