Şimdi Ara

ECZACILIK HAKKINDA İÇERİ (ÖLDÜ MÜ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık ve net. tercih etmeyi dusunuyorum. torpil vs hesaba katmazsak kendi tırnaklarımızla helalinle bu meslekte para kazanma şansımız nedir? mesleğin önü açık mı?

• asla ölmez, ölemez. insanlar ve hastalıklar olduğu sürece var olacak. eczacı olmak eczane açmaktan ibaret değildir, alanı çok geniş.
  • ne gibi farklı yönelim alanlarıdır peki? biraz detay verebilir misiniz acaba?
  • lütfen yardım edin arkadaşlar.
  • up
  • eczan eczacılığı iyi değil şu aralar. ilaç firmasında başlangıçta 2bine falan çalışanlar var sonra 4 bin gibi olur maaş. bide hastanede de o kadar alınıyo. (4 bin)
  • ohooo coktan oldu gecen yil fisikli helvasini yedik daha
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
  • Ben de yazacaktım,ama eczacılıkla ilgili çok önemli bir konumda bulunmus biriyle görüştüm sakın yazma dedi. Artık eczane açmak noterlik gibi olmus ve baska alanlarda da imkanlar genis ve iyi degil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye sartlarinin ustundeki maaslari artik yok herkes gibi olabilirsin 4bin alirsin max iste belki eczanen istanbulda falan olur alirsin 10bin 20 bin ama orlarda dukkan fiyati1 milyon tl kirasi 2 -5 bin lira satimin kadar alimin ve elemanin olcak kosturcaksin ticaret yapcaksin eline 6 - 10 gecer ama biraz sermaye lazim zenginsen oneririm

• Bak bu yorumlara bi sigara yakarım ben. Vay anasını arkadaş. Klinik eczacılık falan da mı kurtarmıyor???
  • Eczacılıkta da iş yoksa okumayalım harbiden.

Bence bitmez eczacılık her durumda ortalama ustu meslektir.

Yeni gelen kanunla eczaci istihdami zorunlu oldu hastanelerde artik.Normal bir eczacinin maasi 4 bin liradir.Uzman olursan artiyor tabi.

Aslinda öldü dedikleri olay eskiden eczacilar cok kazaniyordu 20 bin gibi simdi 6 7 kazanmaya baslayinca tabi memnun olmadilar.Senin maasin duserse sende bu meslek bitti dersin adam alismis 15 20 kazanmaya.Eczacinin issiz kalacagini dusunmuyorum ben.En olmadi git eczaneye gir yardimci olarak is yap o garantisi var hic issiz kalmazsin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 12 Temmuz 2015; 3:25:16 >
  • Sorduklarim oldu diyor ama bence olmedi. Bende eczacilik dusunuyorum ve bence dusunmeye devam etmelisin saglikta is bitmez.

• Gorgias_ G kullanıcısına yanıt
    artık kalabalık mekanlarda eczane açılmıyormuş. mesela kadikoy falan gibi yerlerde. zorlaştırmışlar tabi. yani bu devlet bunlara el atacagına senede 99999999999 tane muhendis açığa çıkıp 1000 tl maastan calısıyor bunlara bakması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard

lütfen yardım edin arkadaşlar.

hocam pek bilgim olan bir alan değil fakat bir üniversite gezisinde hacettepe eczacılık bölümünün başkanını dinlemiştim. eczacılığın birçok alanla ilişkili olduğundan bahsetmişti ve insanların genelde eczane açmak dışında başka bir iş yapmadıklarını düşündüğünü söylemişti. ilaç firmalarında, ilaçların araştırma geliştirme aşamasında çalıştıklarından bahsetmişti. daha birçok şeyden de bahsetmişti de inan aklımda değil şu an. geçmişe göre avantaj kaybetmiş olabilir eczacılık fakat bu durum tüm bölümler için geçerli. mesela hukuku düşün, her sene binlerce mezun veriyor, mühendislikler aynı şekilde. eczacılığın şöyle bir avantajı var, başka dalı bitiren birisi kolay kolay eczacının işini alamıyor.

• 4 bin lira maaşın nesini beğenmıyorsunuz miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedimseniygs

quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard

lütfen yardım edin arkadaşlar.

hocam pek bilgim olan bir alan değil fakat bir üniversite gezisinde hacettepe eczacılık bölümünün başkanını dinlemiştim. eczacılığın birçok alanla ilişkili olduğundan bahsetmişti ve insanların genelde eczane açmak dışında başka bir iş yapmadıklarını düşündüğünü söylemişti. ilaç firmalarında, ilaçların araştırma geliştirme aşamasında çalıştıklarından bahsetmişti. daha birçok şeyden de bahsetmişti de inan aklımda değil şu an. geçmişe göre avantaj kaybetmiş olabilir eczacılık fakat bu durum tüm bölümler için geçerli. mesela hukuku düşün, her sene binlerce mezun veriyor, mühendislikler aynı şekilde. eczacılığın şöyle bir avantajı var, başka dalı bitiren birisi kolay kolay eczacının işini alamıyor.

kimya mühendisi aynı işi yapıyor hocam 2 milyara maaşa tecrübe ile sabit kulaklarımla duydum iş verenden

bide 4 bin lira maaş diyor herkes bi kanıtı yok pratisyen dr.bile 4 milyarı zor görüyor yorum sizin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.