Bence ölmedi de bir kanıtım da yok yani. Bana öyle geliyor
VeraniegoV
kullanıcısına yanıt
nedenleriyle olsa daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Veraniego
Alıntıları Göster
eğer devlet el atmassa ciddi problem var şuanda. eczacılar odası yeni kanun çıkmasına rağmen daha 30 farklı çalışma alanı olduğunu soylüyor (labratuvarlar,ilaç sanayi vb,)
ama aç kalmazsın heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Veraniego
Alıntıları Göster
Eczacılık öldü mü? Acunn ilaç aldı mi? Nöbetçi öcün aldı mi? İmdi ilaç satilir.
Hayır ölmedi yüreğimizde yaşıyor.
Tamam kötü espiriler.Ama sağlıkla ilgili bir bölüm ölmez.
quote:
Orijinalden alıntı: SpamA
Alıntıları Göster
eczacılık okuyanlar konuya bekleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: SpamA
Alıntıları Göster
bence öldü sıralamanıza yazık etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FE16794CB
bence öldü sıralamanıza yazık etmeyin
Alıntıları Göster
Yeni çıkan yasayla birlikte çok net bir şekilde söylüyorum ÖLDÜ ! . Boşuna o yüksek puanlarınızı harcamayın
quote:
Orijinalden alıntı: mezunuz34
Yeni çıkan yasayla birlikte çok net bir şekilde söylüyorum ÖLDÜ ! . Boşuna o yüksek puanlarınızı harcamayın
neden başka çalışma alanı yok mu bu adamların?
mesela devlet çok az sayıda endüstri mühendisi alıyor. ve her sene çıkan endüstri mühendisliği mezunu sayısı, eczacılardan çok daha fazla. o zaman o da mı ölmüş oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: jestappp
quote:
Orijinalden alıntı: mezunuz34
neden başka çalışma alanı yok mu bu adamların?
mesela devlet çok az sayıda endüstri mühendisi alıyor. ve her sene çıkan endüstri mühendisliği mezunu sayısı, eczacılardan çok daha fazla. o zaman o da mı ölmüş oluyor?
Hocam eczacılığın çalışma alanları genel olarak 3 tanedir diğer bölümlerdekiler 1,5 milyara felan çalışır , devlet kendi eczanesi ve ilaç firmaları olarak 3 genel bölümde çalşır eczacılar . Şimdi kendi eczane devri kapandı . Geriye kaldı 2 tane devletin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz . Geriye kaldı 1 tane o da ilaç firmaları , daha geçen hafta eczacının biriyle konuştum ilaç firmalarında çalışanlar 3-4 milyar alıyor dedi ama yeni çıkan yasayla birlikte tüm eczacıların ilaç firmalarına yönelecek dedi . Böylece ne olacak eczacı fazlalığı olacak ve herkes ilaç firmalarına girmeye çalışınca ilaç firmaları en nitelikli elelamanları alacak onu da düşük maaşa alacak çünkü adam niye zorlasın kendini o eczacıyı beğenmezse kovar yenisini alır malum birçok eczacı boşta olacak . Onun için eczacılık bitmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: balroog
evet arkadaşlar soru basit.
Yaşadığım yerde bakkaldan çok eczane var şurda da bi tane eczane olsa iyi olurdu demedim şimdiye kadar sen karar ver
quote:
Orijinalden alıntı: mırat01
quote:
evet arkadaşlar soru basit.
Yaşadığım yerde bakkaldan çok eczane var şurda da bi tane eczane olsa iyi olurdu demedim şimdiye kadar sen karar ver
yukarı
quote:
yukarı
Alıntıları Göster
ben bu işi anlamadım çoğu yerde eczacılık öldü deniliyor ama geçen gün mersine gittik akrabaların yanına orda bi komşuları 5 ay önce eczane açmış kendine ve 1 ay önce falan 80 milyarlık araba almış dedim ki bu adamın önceden de durumu var mıydı yok dediler sadece dükkanı işlek bir yerde açmış ve dükkan kendine aitmiş yine de eczacı olmaı düşünmüyorum durumları kritik bence
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho
ben bu işi anlamadım çoğu yerde eczacılık öldü deniliyor ama geçen gün mersine gittik akrabaların yanına orda bi komşuları 5 ay önce eczane açmış kendine ve 1 ay önce falan 80 milyarlık araba almış dedim ki bu adamın önceden de durumu var mıydı yok dediler sadece dükkanı işlek bir yerde açmış ve dükkan kendine aitmiş yine de eczacı olmaı düşünmüyorum durumları kritik bence
Alıntıları Göster
yasalar gelip geçicidir arkadaşlar
size pm atmıştım cevaplarsanız sevinirim
quote:
pm yi göremedim maalesef tekrar atsanız
quote:
Orijinalden alıntı: dukanyapanvegan
quote:
pm yi göremedim maalesef tekrar atsanız
Alıntıları Göster
arkadaslar siz yasaya ne bakıyosunuz devlet kafasına göre her meslekle oynuyor . . bundan 2 sene evvel fen edebiyatta formasyon yoktu millet ona göre tercih yaptı şimdi formasyon getirdiler ne anladım bu işten . . devlet isterse bitiremiyecegi bölüm yok . . o yuzden cok takmayın buna . arkanda paran varsa biraz eczacılık iyi meslektr
quote:
Orijinalden alıntı: nutella.0
arkadaslar siz yasaya ne bakıyosunuz devlet kafasına göre her meslekle oynuyor . . bundan 2 sene evvel fen edebiyatta formasyon yoktu millet ona göre tercih yaptı şimdi formasyon getirdiler ne anladım bu işten . . devlet isterse bitiremiyecegi bölüm yok . . o yuzden cok takmayın buna . arkanda paran varsa biraz eczacılık iyi meslektr
aynen öyle arkadaşlar gidip diyetetik falan tercih edeceğinize ecz yazın derim sonra kafayı duvarlara vurursunuz
sıralamanızı bir mühendis gibi çalışmak için harcamayın.En azından mühendis olunca yükseklebilirsiniz ama eczacı nereye yükselecek...eczane eczacılığı da sanıldığı kadar kolay değil.zaten yasa olmasa bile şuan bütün iyi yerler kapılmış durumda