Şimdi Ara

eczacılık. önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene eczacılık ile ilgili yeni yasa çıkmıştı. bu sene tercih edecekler bu yasadan muaf mı? resmi gazetede geçici bir madde olarak muaf kişiler yazıyor acaba onu değiştirirlermi sonra. eczacılık tercih edeceklerden bilir kişilere soran oldumu bu konuyu?

• güncel
  • artık her üçbin küsür kişiye bir 1 eczane düşüyor yani bu durum herkesi vuruyor.bende tercih etmek istiyorum ama söylenen eczacılığı öldürdüler ilerdede ne yapacakları belli olmaz şeklinde
  • "Bu maddenin yürürlüğe girdiği takvim yılında eczacılık yapma hakkını haiz eczacılar ile eczacılık fakültelerinde okumakta olan ve okumaya hak kazanmış bulunanlar hakkında, bir defaya mahsus olmak üzere nüfusa göre eczane açılmasına ve nakline dair sınırlamalara ve yardımcı eczacı olarak çalışma zorunluluğuna ilişkin hükümler uygulanmaz. "

yasada böyle diyor ama bizi etkiliyor diyenlerde var
  • bu sene girenleri etkilemiyor diye biliyorum ben
  • arkadaşlar bu konu hakkında bilirkişi tanıdığı olan var mı çok önemli
  • yok mu bilen
  • güncel
  • arkadaşlar bu konu hakkında sağlam bilgisi olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ı.a.

arkadaşlar bu konu hakkında sağlam bilgisi olan yok mu

Öğrenebildiniz mi ben şöyle duydum o bizi etkiliyormuş bu yıl girenlerden kastı şu anda hazırlık okuyan eczacılar için falan diye duydum ama emin değilim
  • güncel
  • norge siz emin misiniz nereden duydunuz
    arkadaşlar sağlam bilgisi olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ı.a.

norge siz emin misiniz nereden duydunuz
    arkadaşlar sağlam bilgisi olan yok mu

eczacılar comda birisi yazmışda foruma öle yazıyor hala bi bilgi alamadım net olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.