Şimdi Ara

eczacılık üniversitesi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar üniversitede istanbula gitmeyi çok istediğim için marmara yada istanbul üniversitesinin eczacılığına gitmeyi düşünüyorum ama hacettepede eczacılık gelme ihtimalide var.eğitim,yurt olanağı vs.konusunda bu bölümlere gidenler varsa lütfen bi fikir versin istanbul sevdası yüzünden yanlış tercih yapmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mix...

ya arkadaşlar üniversitede istanbula gitmeyi çok istediğim için marmara yada istanbul üniversitesinin eczacılığına gitmeyi düşünüyorum ama hacettepede eczacılık gelme ihtimalide var.eğitim,yurt olanağı vs.konusunda bu bölümlere gidenler varsa lütfen bi fikir versin istanbul sevdası yüzünden yanlış tercih yapmak istemiyorum

marmara eczacılık boğazın dibinde müthiş bir binada bunu biliyorum istanbul eczacılıktada mezunların hepsi akedemisyen oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpio

quote:

ya arkadaşlar üniversitede istanbula gitmeyi çok istediğim için marmara yada istanbul üniversitesinin eczacılığına gitmeyi düşünüyorum ama hacettepede eczacılık gelme ihtimalide var.eğitim,yurt olanağı vs.konusunda bu bölümlere gidenler varsa lütfen bi fikir versin istanbul sevdası yüzünden yanlış tercih yapmak istemiyorum

marmara eczacılık boğazın dibinde müthiş bir binada bunu biliyorum istanbul eczacılıktada mezunların hepsi akedemisyen oluyorlar.

akademisyen olunca?:D
  • evet ya cidden süper gözüküyo baktım resimlerine de önemli olan eğitim sanırım akademisyen olmayı istemiyorum gerçi daha çok sanayiye el atarım gibi
  • kardeşim eczacı, bir tectübe olarak söyleyim hacettepe ve marmarda da çok zorluyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

quote:

Orijinalden alıntı: Corpio

quote:

akademisyen olunca?:D

bir tanıdık mezun oldu sınıftan bir kişi eczane açmadı herkes hollanda isveç isviçre gibi ilaç sanayinin gelişti ülkelere direk gittiler türkleri kapıyorlarmış direk nedense.

• hmm peki marmarada pek olmuyomuymuş öyle?istanbul üniversitesinden mi kapıyolarmış hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangisinden mezun olmak ilaç firmalarında çlşmak için daha avantajlı acaba?
  • ben de aynı şeyi merak ediyorum dükkan açma gibi bi niyeti çok yok

bana da hacettepe gelebilir 13400 e 13966 sıralamayı nasılyapmalıyız hac mar ist?
  • sanayiye atılmak için hangi üni daha avantajlı ?
  • takiğp
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changeable092 -- 18 Eylül 2014; 4:52:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.