mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.Veterinerliğe kim girse birçoğu memnun.Sadece okumak biraz zor diyorlar orası beni korkutmuyor açıkçası.Siz Ankara üniversitesinde mi okuyorsunuz?Bana bu sene orası gelmez büyük ihtimalle.Her sene rahat 5-10k arası ileri gidiyor.On dokuz mayıs,Balıkesir,Muğla,Erciyes ve Konya arasından eğitim olarak hangisini önerirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eczacılik vs Veteriner hekimlik (5. sayfa)
-
-
Hocam tabiki zor ama aman aman zor değil bence, yorucu olan kısmı bir dönemde ortalama 15 ders alıyoruz senede 30 ders , bu yüzden sürekli bir şeylere çalışmak gerekiyor.Ama bir süre sonra alisiliyor ve bazı kürsüler çıkmış soruyo vs derken emek de verdiyseniz geçiliyor o dersler. Ankara teorik olarak çok yıpratıyor ama diğer fakülteler bu kadar değil diye duydum.Yıpratmasi da aslında stres kaynaklı çünkü her dönem o kadar ders işlenirken biz hep bir kısmını yetiştiremiyoruz ama bütle de olsa veriliyor. Ben olmadı büte kalırız seneye alırız kafasindaydim biraz ona rağmen geçtim çoğunu..
Yani onu bunu dinleme yapmak istiyorsan mesleği yaz dersler bı şekilde halloluyor ama Ankara İstanbul Bursa Konya ve fıratı ilk 5 vet tercihine yaz derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi üni sorusuna cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın.
İçlerinde hem şehir hem de okul kalitesi olarak beraber düşünürsek ben samsunu daha öne koyardım.Ama Konya konusunda da çok tereddüt ederdim. En fazla prof Ankara ve Konya'da ikisinde de 80 civarı prof var ve bu çok ciddi bir rakam. İki okulda akademik olarak çok güçlü kadroya sahip. Bence Konya'nın Ankara'dan eğitim açısından tek eksiği hastaneye gelen hasta sayısı.Ayrica Konya'nın şuanki hastanesi ülkenin en yeni hastanesi.
Samsun şehir olarak da güzel olduğu için kafam karışırdı.
Bir de konudan bağımsız hani 90 k civarı olsanız kesinlikle Fırat'ı yazın derdim o asla hakettiği bir sıralamada değil çok köklü ve kaliteli bir okul o sıralama bandindaki diğer ünilere göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X