< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eczacılik vs Veteriner hekimlik (4. sayfa)
-
-
Aga beee anılarr....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne oldu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Veterinerlik yaz diyen net kötü niyetlidir
Veteriner fakültesi eczacılıktan daha iyi .Eczacılık alanına kimya , ziraat tıp diş hekimliği alanları ortak bulunuyor.veteriner öyle değildir.
Hocam insanlarla uğraşmak istiyorsan vet tatmin etmez güzel de sıralamanız var ankara girdikten sonra ben bu insanlarla aynı bölüme nasıl geldim vs dersiniz (çok düşüklere de vet fak.var) kırkla hazırlanmaya çalışırsınız üzülürsünüz iyi düşünün
Peki doktorlara ne demeli o zamanquote:
Orijinalden alıntı: azadutyun
İlgin yoksa yalvarırım veterinerlik yazma. 2 kedim var, hayvanları ve isini sevmeyen veterinerlerden cok çektim. İlgi duymadan yapılacak is degil. -
Vet yazdım , pişman değilim.
Veterinerlik hakkında doğudaki taban puanları dışında ne kadar çok şey bildiğini merak ediyorum
2019 da da 18k ile girdi be reis 1. Helal olsun :)
Tıp olurken vet seçmek...Türkiyede nadir olaylardan
Cerrahpaşa veterinerliğin tavan sıralaması 2019'da 13699 mu ben mi yanlış okudum yökatlasta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-538EA9F72 -- 7 Ağustos 2020; 11:18:20 > -
Aaa benim aklımda 18 kalmış :/
Evet bayagi yüksek sıralamlarla yazanlar var .
Bence önümüzdeki 5 senede ciddi artar sıralamalar.Çünkü iş sahasi cok genis ve getirisi genel olarak tatmin edici
Bence de yükselecek gibi duruyor hocam çok şaşırdım yani o sıralamaya çok iyi mühendislikler vardı -
Hangi üniversiteyi tercih etmiştiniz hocam? Ankara ise hocaların ders anlatış ve sınav tavırları nasıl sürekli soruların zor olduğu sözlü sınavlarla da öğrencileri zorladıklarını duyuyorum. -
Upquote:
Orijinalden alıntı: Nexus6a
Hangi üniversiteyi tercih etmiştiniz hocam? Ankara ise hocaların ders anlatış ve sınav tavırları nasıl sürekli soruların zor olduğu sözlü sınavlarla da öğrencileri zorladıklarını duyuyorum.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septsept -- 11 Ağustos 2021; 0:52:16 >
Yararlanmak isteyen olursa..
Aradan 3 sene sonra aynı ikilemde ben kaldım.Vet seçmişsiniz.Memnunsunuz sanırım.Şu an tekrar seçim şansınız olsaydı vet mi seçerdiniz yine?Bana devlet ecz gelmiyor bu sene.Kıbrısta yüzde 50 burslu geliyor.Hep eczacılık istiyordum aslında ama geleceği konusunda şüphelerim var artık.61k ile de fena veterinerlik gelmiyor değil.Birçok kişi gelecek yönünde vet önerdi.Sizin de fikirlerinizi almak isterim.Kıbrısta ecz okursam eğer hazırlık da dahil 6 senede muhtemelen 600k para gidecek okul fiyatları inanılmaz artmış.Buna değer mi eczacılık @Septsept
-
Hocam asla klinistenlik düşünmeyen biriydim ama staj yaptikca ve dönen paralari gördükçe iyiki seçmişim dedim ben. Pet sektorunde evet çok fazla klinik var muhabbeti dönüyor ama siz işi bildikten sonra ekmeğinizi kazanırsınız. Ayrıca büyükbaş alaninda devlet mükemmel hibeler teşvikler faizsiz ve uzun vadeli krediler veriyor.
Pet kliniğinde de büyükbas kliniğinde de çalıştım.Pet kliniginin sahibi orada 2 hekim ve bir tekniker calistiriyordu aylık karı 100 bin civarıydı ama hekimlere de 15 k falan derken cebine 50 60 civarı kalıyor.2012 mezunu bir hekim.
Büyükbaşta ise işleri rayına oturtmuş düzenini kurmuş 45 yaşında bir hekimin yanında çalıştım.Sabah 2 saat akşam üzeri de 2 saat sahada çalışıyordu onun dışında evinde geçiriyordu vaktini acil bir vaka olursa gidiyor ,her hekimin çalışma düzeni farklı geçen gündüzün yok olayı büyükbaş hekimliğinde ilk 5 sene müşteri tutana kadar daha çok.Adamlar bir süre sonra telefonları bile acmiyorlar gece.Onun kazancı da aylık 30 35 arası ama işini cokk ciddiyetle yapsa rahat 70 i falan görür. Ben ilk gunlerde bu şekilde çalışma saatlerine oranla bu kazancı çok garipsemistim ama gerçek yani.Ama bu düzeni kurmak şehre göre de fark eder. Konya gibi yüzölçümü büyük yerlerde işlemez. Biz ege bolgesindeyiz saha dar biraz o yüzden git gel çok skntısı olmuyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X