Bildirim
Edebiyat 0 dan Yetişir mi ?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elindeki kitapların hakkını ver. Yaparsın -
Rahat yetişir. -
Herkes bu dönemlerde başlıyor genelde tabi ki yetişir. 2 sb temizle sonra deneme geç halledersin. Önemli olan mat zaten -
Tarih ve cografyam iyi ama Matim 0 di tyt kampa girdim 15 gune tyt bitiyor tyt matda 15+25 arasna ciktim Şuandan itibran Ayt mat polinom fonksyon ve parabol gördüm Türev intagrel flan ilerletsem 20+ ya cikarmiyim mat 2 de Günde 8-11 saat calisiyom Ama 12-13 saate cikacam -
Yani 50+ cokmu zor aytde tm yim -
niye bu kadar kitabı peşinen aldın, motivasyona yardımcı mı oluyor. mesela karekök denemeyi almışsın, önce biraz konu çalışsaydın sonra deneme vs alırdın. ben edebiyatı yarıladım, mat-2'den acil ve 345 soru bankasını bitirdim daha yeni denemeye başlıyorum. -
Cok zor degil hocam dediğin calismalari yaparsan olur bence -
Limit sb+ el kitabını yalayıp yutsan full gelir. Ayrıca rahat yetişir. -
Çok rahat yetişir hocam 1.5 ayda halledip 20+ net çıkaran arkadaşım var ( sayısaldan geçmişti) -
İnsallah Hocam Tyt 20 gune tam bitecek sonra %70 ayt %30 tyt gidecem -
Hocam Zaten sb konu olarak gidiyorum gunde 50 test flan son 1-2 ay kala denemeye gecicem zaman kaybi olmasin diye hepsini birlikte aldim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X