Şimdi Ara

Edebiyat 0 dan Yetişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tyt Tarih Ve Cografyayi btirdim Aytde İy gidiyor . Mat Özel Hoca ile iyi gidiyor Ama Edebiyat 0 fulle Yakin cekmem Lazim Yetisirmi limit el kitabi sb olarak limit+palme aldim ve Karekok deneme aldim birde

• Elindeki kitapların hakkını ver. Yaparsın
  • Rahat yetişir.
  • Herkes bu dönemlerde başlıyor genelde tabi ki yetişir. 2 sb temizle sonra deneme geç halledersin. Önemli olan mat zaten
  • kuscubasi kullanıcısına yanıt
    Tarih ve cografyam iyi ama Matim 0 di tyt kampa girdim 15 gune tyt bitiyor tyt matda 15+25 arasna ciktim Şuandan itibran Ayt mat polinom fonksyon ve parabol gördüm Türev intagrel flan ilerletsem 20+ ya cikarmiyim mat 2 de Günde 8-11 saat calisiyom Ama 12-13 saate cikacam
    Yani 50+ cokmu zor aytde tm yim
  • niye bu kadar kitabı peşinen aldın, motivasyona yardımcı mı oluyor. mesela karekök denemeyi almışsın, önce biraz konu çalışsaydın sonra deneme vs alırdın. ben edebiyatı yarıladım, mat-2'den acil ve 345 soru bankasını bitirdim daha yeni denemeye başlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Furki1907spr F kullanıcısına yanıt
    Cok zor degil hocam dediğin calismalari yaparsan olur bence
  • Limit sb+ el kitabını yalayıp yutsan full gelir. Ayrıca rahat yetişir.
  • Çok rahat yetişir hocam 1.5 ayda halledip 20+ net çıkaran arkadaşım var ( sayısaldan geçmişti)
    İnsallah Hocam Tyt 20 gune tam bitecek sonra %70 ayt %30 tyt gidecem
  • bymuh B kullanıcısına yanıt
    Hocam Zaten sb konu olarak gidiyorum gunde 50 test flan son 1-2 ay kala denemeye gecicem zaman kaybi olmasin diye hepsini birlikte aldim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.