Şimdi Ara

EDEBİYAT/SOS1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Martın başında önce sıfırdan edebiyatla çalışmalara başlayıp nisan gibi de tarihe başlamak,35+ net için sizce çok mu geç olur?

Yoksa kasım gibi başlamak mı lazım?

Ayrıca edebiyatta ve sos1'de sıfır olan birisi nasıl çalışmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 23 Eylül 2023; 15:42:14 >

• Geç denendi patlandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ocakta başla

yeni yıl yeni dersler gibi düşün

• Şimdiden başla. Bomboş bir defter al, sırayla tüm konuları vs. not et. Yıl boyu ezberlersin zaten. O defteri de hiç kaybetme, işine cok yaracak çünkü (ben şuan böyle yapıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eastai kullanıcısına yanıt

hocam,patlamanızda ki diğer etkenler neydi? Yani o süreç nasıl geçti ve neler yapmıştınız?

• şimdiden edebiyata ve tarihe başlamak bana çok erken geliyor.Sanırım en erken kasımda başlarım.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim  

• Son iki ay kala eaya geçtim sos edb dışında çalışmadım sağlık problemleri de etkiledi tabi.
    Sonuç 96k fakat iki üç ay yeter diyerek salmak sonradan üzer. İstisna var mıdır elbette var annemle sınava girdik son ay limit el kitabından edebiyat çalıştı 20/3 yaptı. Eayken risk almak çok anlamsız en basiti yoldayken açıp edebiyat çalışır Marta kadar birkaç defa bitirsen yük kalkar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal1-edebiyat
    10 ay önce açıldı
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim hocam ne demek, iyi çalışmalar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftanın bir gününü ayırarak her hafta bir konuyu aradan çıkartabilirsin, bir süre sonra yarısından fazlasını bitirdiğini göreceksin ve eminim ki bir hafta içerisinde mutlaka boş geçirdiğin fazlaca vakit oluyordur.

damlaya damlaya göl olur mantığıyla düşün, söylediğimi dil bilgisine uyguladım ve kasmadan geçen bir ayın sonunda dönüp baktığımda sadece iki konu kalmıştı, aşırı bir çalışma yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 23 Eylül 2023; 19:25:47 >
  • hocam siz sayısal değil miydiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.