Şimdi Ara

EDEBİYATA HANGİ KONUDAN BAŞLAMALIYIM?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 12. sınıfım malesefki seneye bıraktım. Edebiyat bilgim 0. Ve nerden hangi konudan başlamalıyım? Sizce kitap sırasına göremi başlamalıyım? Ve de en önemlisi hangi kitapları almalıyım? Şimdiden başlayıp seneye lys ye kadar çalışmayı düşünüyorum. Sizce ne yaparım? full çekmek istiyorum.

• Şimdi başlamanı önermem. İlla erken başlıcam diyosan eylül ekim gibi yavaştan başla. Ben aralık başında başlayıp ocağın sonuna biraz biraz çalışarak cumhuriyete geldim. Ygsden sonra cumhuriyete giriştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Hocam ama ben hiç bir şey bilmiyorum :D yani hangi konudan başlayacağım onu bile bilmiyorum :D . Bu arada önerdiğin kitap varmı? Bugün büyük bi kırtasiye alışverişi yapacağım

Ayrıca sen yazarakmı çalışıyordun yoksa farklı bir yöntemmi?
  • Şimdi başla 1 sene edebiyat çöz muhahaha.
    Edit: Biz 3 ay dayanamadık Allah kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayırlısıKardesim -- 2 Haziran 2016; 18:54:48 >
  • HayırlısıKardesim H kullanıcısına yanıt
    Malesef dayanmak zorundayım başka çarem yok
  • Serdaronclr S kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin dostum benimde pek durumlar iyi değil ama umarım ilk senemden iyi bir yere girer bir daha uğraşmam
  • Serdaronclr S kullanıcısına yanıt
    Nereden başladın, ne yaptın kardeşim bende şuan başlamak üzereyim tavsiye verebilir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EDİT : EVET ARKADAŞLAR EDEBİYAT 43 NET. BENİM İÇİN YETERLİ

EDİT2 : BİR KERE KİTAP KAPAĞINI BİLE AÇMADIM BU ARADA. DOPİNG HAFIZA TV İZLER GİBİ İZLEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdaronclr -- 18 Temmuz 2017; 23:46:59 >
  • edebiyat ozurluydum max netim 15ti ki bunu cok sukur son anda 45-48lere cikarip sinavda 48.75 yaptim bence edebiyati iki ayri ders gibi dusun, bi kisim soz sanatlarinin siir turlerinin oldugu yapisal kisim, diger kisimsa donemler kismi bana kalirsa en basindan basla o yapisal kismi bitir ancak donemleri calismaya basladiginda bu yapisal kismi da donem donem tekrar et cunku onlar cok buyuk anahtar oluyor bana kalirsa ocaktan once baslama ama ben illa caliscam diyosan edebiyat semineri vs alip bos zamanlarda dinleyip animasyonlari izleyerek yazar-eser bilgini ezberini artirabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehappyone kullanıcısına yanıt
    HOCAM ZATEN GİRDİM EDEBİYATA 43 NET YAPTIM. KONU UPLADI :D
  • Benimde edebiyat bilgim 0 en az 48 net yapmak istiyorum.Kendime defter tutmaya başladım her gün 1 sayfa yazı yazıyorum yazdıklarımı okuyorum.LYS'ye kadar zihnimde 300 sayfalık bilgi oluşmuş olucak.Ygs'ye kadar edebiyatı bitirip Ygs'den sonra tamamen matematik ve edebiyat testi çözücem.Erken başlamak her zaman iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.