Şimdi Ara

edena nın andream en ii karakterleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark lar sizce edenanın en ii karakterleri kimler?bana göre edena andreamın da adam gibi adam yok

• Bu forumda takılan LancerJack var o baya sağlam
  • bence ben IGOLLUMI banım acıldı orgum itemler:dual+8 clwer fll chıtın rebılt dual kekurı rıng felan fılan lwl 57 cok yakında tanırsın beni!
  • bende 4P4CH3RoGuE saglam oldugumu ıdda edıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

Bu forumda takılan LancerJack var o baya sağlam

Değilim.
    Şu an için itemlerim berbat düzeyde ardream'ın en iyi charları dersen Poyra, 1gidebilsem, ohannisranger falan derim. +1 Wp takan +8 MD ile dolaşanlara karşı hiçbir şansım olamaz. GB satışı başladı bizim devrimiz bitti.
    not: Poyra ile son vs mizde mana potum bitene kadar öldüremedi beni bende onu öldüremedim. Canım %80'in altına inmedi. 30 Mana potum vardı üstümde bittiğinde onun canı %80 civarındaydı. Şu an için ne o beni nede ben onu yıkamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 12 Aralık 2006; 20:26:10 >
  • LJ Sana birsey sormak istiyorum...
    Karsina +7 Raptorlu full chitin +7 olan ve +6 veya +7 dd chitini olan oynamayi bilen bir warrior ciksa sence alabilirmisin (uzerinde kayan tank yapmayan)
    Veya boyle biri karsina ciktimi - ciktiysa sonu ne oldu

Yorum yaparken

Wolf olursa
    Wolf olmazsa seklinde yorum yaparsan seviniriim

Not: seni iyi bir oyuncu olarak gordugumden bu soruyu soruyorum warrior acmaya niyetliyim
    Tesekkurler
  • en iyi char xxKasarHoodxx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben edanada oynayabilirim adam varda kasmadım edananın kralı kim ve iyi mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

LJ Sana birsey sormak istiyorum...
    Karsina +7 Raptorlu full chitin +7 olan ve +6 veya +7 dd chitini olan oynamayi bilen bir warrior ciksa sence alabilirmisin (uzerinde kayan tank yapmayan)
    Veya boyle biri karsina ciktimi - ciktiysa sonu ne oldu

Yorum yaparken

Wolf olursa
    Wolf olmazsa seklinde yorum yaparsan seviniriim

Not: seni iyi bir oyuncu olarak gordugumden bu soruyu soruyorum warrior acmaya niyetliyim
    Tesekkurler

Anlattığın tipte biçok warrior var. Eşit şartlarda vs yapıp yapmadığımı bilemem ama karşılaştığımda yalnız başımıza isek ki bu en çok 6-7 defa başıma gelmiştir. +7 Tota +7 Graham takan bir warrioru çok kolayca aldım DD helmet taktığını düşünüyorum. Orc iken ilksul vardı onunda itemlerini biliyorum moradonda pazar açardı eskiden onuda çok kolay aldığımı hatırlıyorum. İyi oynadığım için diyemem arada bariz bir fark oluşuyor warrior ile. Ben Spear defans kullanmamama rağmen zorlanmıyorum. Çok zorlayacağını düşünsem en kötü ihtimal ile minor basarak kapışırız ve bu bana çok ama çok büyük üstünlük sağlar. Arenada 61 lvl bi master warrioru almıştım minor ile. Ben 720 Hp yerine minor ile aynı zamanda 900 HP veya daha fazla hp yükleniyorum minor ile manam buna müsait sayılır. Ancak warrior mecburen 720 HP pot çevirmek zorunda ayrıca skilleri çok mana harcadığı için bunu sürekli yapamaz yani mana potuda içmek zorunda aynı zamanda. Tüm bu dezavantajlara birde skill eksikliği eklenince warriorun hiç şansı kalmıyor. Ardream için warrior önermem.

• Aslinda boyle dusununce Sin olan karakter beya avantajli gozukuyor gercekten ama dd olayi biraz zorlayabilecegini dusunuyorum
    Dusun ben lvl 65 sin den vaz gectim... Warrior actim +8 +7md +7 shell +7 chitinleri olan bir sinden vaz gectim ama vs lerde iyi oldugundan degil gorunusunden ve sword dancing sevdasindandir...
    Biliyorum aptallik bu yaptigim...
    Ama gittikce kararimdan geri donmeye basladim ki belki beni kasacak birileri olsaydi warrior olarak devam ederdim goruslerim degismeye basladi

Tipki bu olayi soyle yorumlayabiliyorum:
    dd 25 half plate dusun veya +7 chitin hangisi daha guzeldir chitin ama hangisi tam anlamiyla is yapar dd tabiki

Yorumlarin icin Tesekkurler L.J.
    65 Sin Gh0sT_MaRTeN e devam
    Cypher'a sevgilerle
  • Ben Desemitemı saglam olan her zamana 1 numaradır zaten lwl onemlı degıl 59 lwl kolya kasmak ardreamde oncelıkle ıtem konusur 1gidebilsem suanda 1 numara adamda +9 md +8 shard war:SS
    suan en saglam asasın o ama combosu zayıf itemın yannda combo bılmek te bı okadar onemlıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Değilim.
    Şu an için itemlerim berbat düzeyde ardream'ın en iyi charları dersen Poyra, 1gidebilsem, ohannisranger falan derim. +1 Wp takan +8 MD ile dolaşanlara karşı hiçbir şansım olamaz. GB satışı başladı bizim devrimiz bitti.
    not: Poyra ile son vs mizde mana potum bitene kadar öldüremedi beni bende onu öldüremedim. Canım %80'in altına inmedi. 30 Mana potum vardı üstümde bittiğinde onun canı %80 civarındaydı. Şu an için ne o beni nede ben onu yıkamıyorum.

poyra iyi bir assas deyil bnce 1gidebilsem de itemlerı sayesinde güçlü geriye 2 kişi kalıyo sen we clan liderimiz ohanissraqer...

• Beramus Benı Tanırdı :D
    M4KROOP
    LWL 69
    ORC
    WEWİUER (kolluk yanıyor)
    BANNED :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockMeLiNKiN

quote:

quote:

Değilim.

poyra iyi bir assas deyil bnce 1gidebilsem de itemlerı sayesinde güçlü geriye 2 kişi kalıyo sen we clan liderimiz ohanissraqer...

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi veriler charımda 1197 ap 820 defans oldu. Bu verilerle bu elemanları kesmek imkansız. Çünkü öldüremiyorsun. Doğal olarak karşında duvardan farksız bir asas olunca sırayla skilleri vurarak bile kesebiliyor. Bu 1gidebilsem için geçerli. Poyra az çok sr combo yapabiliyor. Ama beni yıkamayacağını anladım. O HP içiyor ben minor yapıyorum yoksa çok rahat alır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değilim.

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi veriler charımda 1197 ap 820 defans oldu. Bu verilerle bu elemanları kesmek imkansız. Çünkü öldüremiyorsun. Doğal olarak karşında duvardan farksız bir asas olunca sırayla skilleri vurarak bile kesebiliyor. Bu 1gidebilsem için geçerli. Poyra az çok sr combo yapabiliyor. Ama beni yıkamayacağını anladım. O HP içiyor ben minor yapıyorum yoksa çok rahat alır.

Minor yaparken sag tus mu yoksa ellemi basiyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

quote:

quote:

quote:

quote:

Değilim.

Minor yaparken sag tus mu yoksa ellemi basiyorsun

Eskidendi sağ tuş artık klavyede 2 el sol el combo sağ el minor+mana o şekilde.

• 1gidebilsem de çok iyi itemler var poyra dün Rof(ring of felankor)düşürdü eventte oda baya sağlam olucağa benziyor. bizim devrimiz bitti heralde demi lancerjack
  •  edena nın andream en ii karakterleri

Evet dün koxpla anca kesen elemanlar şimdi GB işine girip en iyiyim diyorsa yapacak birşey yok. Adil oyunda her zaman rekabete varım. Poyra benden 100Gb daha fazla harcamış olabilir charına ama dün yıkamadı. O levelde yıkmasıda o şekilde çok kolay değil açıkçası. O itemler ile ardream de tatmin oluyorsa kendisine başarılar dilerim ne diyeyim.
  • ben edanada ardreama yeni takılan bi priestim. nickim priestTRinity. townda sadece buff sw verdiğim için altta iyi öldürenleri rahat takip edebiliyorum. bence en sağlam adamlar poyra ohanissranger 1gidebilsem wedat bu adamlar iyi. ama wedat asla benim party me gelemez bi daha buff alıp kaçtı pek gözüm tutmadıı onu
    herkese başarılar
  • quote:

edena nın andream en ii karakterleri

Evet dün koxpla anca kesen elemanlar şimdi GB işine girip en iyiyim diyorsa yapacak birşey yok. Adil oyunda her zaman rekabete varım. Poyra benden 100Gb daha fazla harcamış olabilir charına ama dün yıkamadı. O levelde yıkmasıda o şekilde çok kolay değil açıkçası. O itemler ile ardream de tatmin oluyorsa kendisine başarılar dilerim ne diyeyim.

Ardreamda Seni az görür olduk hayırdır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.