Şimdi Ara

edena nın andream en ii karakterleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben edanada 3 char feda ettim biri 65 warior biri 67 asas diğeri 62 priest otomachineyi bilirim eziğin birisidir my name is :yakup54,crazylove54,oqlcn bu saydığım charlrdan birincisi fire drake gelmeden hemen önce hack yedi lwl 65 ti ikincisini koxpla kastım allah var 67 oldu ban yedim ,üçüncüsünü ise el emeği göz nuru ama şu an warior oynuyorum herze bol şans ama otomachine seni tek el cleaverla kesebilirim ^^ vs isteyen pm atabilir ::::drakan::::
  • Ben de edenada idim. Fakat eski charlarımı bıraktım. Nedeni ise Pk yapamamam. Şu ana kadar kimle teke tek yaptıysam magemle spike atlattıktan sonra çok rahat alıyorum 56 saydırarak. Fakat Asasları sevmiyorum ardreamda. Sakin sakin grupca giderken. 2 asas birden spike thrushla direk bana dalıyoo. Tabi 2 asas olunca elinden pek bişey de gelmiyor. Zaten paperim. Ardreamda oynanacagi kalmadı bir ss vardı bende onu koyacam bugün. Tam 6 kişi dalıyo bana. 6 Farklı kişi ne demek bu ya. Mesela 1 tane orc gördüm. Vs. yapıyoz adamla. Ne kadar gören varsa gelip ks yapıyo. Yani oyun çoluk çocugun elinde. O yüzden eski pklar yok. Hatırlarım. Eskiden CZde birisi vs yaparken diger elemanlar gelir selamını verip oturur vsyi izlerdi.
    ..........................
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

kimseyi yalan yalnış yargılama bence otomachine benim okul arkadaşım ve dediği herşey doğrudur bu charı adam zor düzdü md +8 aldığı gün soyuldu sonra gold pre falan aldı anca bu kadar adamda ayrıca dedikleri doğru adamın neden yalnış olsunki siz nası npye bakarak adamın ardreamda iyi olduğuna bakıyorsunuz adam banlanmadan 2-3 hafta önce o kadar npye sahipti banlandığı anda kim bilir ne kadar vardı benim hakkımda söyledikleri doğru arada bi kaç abartı var ama neyse ( anıl sen varya sen ) ayrıca wolf olayına gelince onun bi kusuru var orda kabul ediyorum ama sonuç olarak dediklerinin hepsi doğru banı açılsın çok işler yapıcak

O kadar np ye sahip olması şaşırtıcı mı? 1. sayfada ki yazılarına bak adam cz koxptan banlandım diyor, ötesi var mı? Madem o kadar sağlamdı, neden gitmiş cz de koxp açmış bunu söylesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: otomachine

l.j sana hak vermior deilim ama sen eziqlige yeni bir anlam kazandırdın eziqlik sahibe deil chara aittir. ayrıca md +3-4 rebith ne biliim +8 mdlere yakın adamlar cz de eziqlik korkusuyla cıkamıor .antor sende oynamaı bilmiosun charların ismini sürekli sayıyosun yok su var yok bu var sunda su var bunda bu yeter artk tek bi char kasda görelim ne olacak. l.j bu oyun gb siz oynanmaz millet babashopcu olmus ark bende gb alıcam yeter canıma tak etti el emegi char yaptık banlandı döndüümde görüsürüz k.i.b seninle vs yapıcaz unutma .hem oyunda senden baska vs yapılcak adam yok .video cekersin nasıl minor yapılır ögrenirsin .D

İstediğin her charımla seni ezebilirim her halleriyle.Esas sen kendi şahsi ezikliğine farklı boyut katma peşindesin. Priesti çevirmiş olmasaydım onlada çok rahat ezebilirdim hoş int'le de gelsem yapabileceğin hiçbirşey yok. Forumca toplanırız bakarız ne olacak ? Sen o kadar eziksinki sırtını koxpa dayamışsın bir kere ona buna sataşmayıda kendine meziyet bellemişsin. Senin yapabileceğin tek şey gelip bizden özür dilemek bizlerde büyüklerin olarak gençliktir cahillik etmiştir diyip geçmek. Forumdan en az 3 kişi gelip şahit olmadan da (ki buradan tanıdığımız) seninle arenaya çıkmam sonra gider ağlarsın.

• OHANNİS SEREFSİZİN TEKİDİR. ARENADA KENDİSİNİ DEFALARCA KESTİM. BANA REPORT ATTI ADİ HERİF
  • EğER o char ile beni kes. Benm char ı sana hediye edicem. gör bak kim ezik o zaman. Sen o ss teki char ile kes beni yeterki. . Üstelik kendi ss in bile seni yalancı cıkarıyor (using streng wolf) Her önüne gelene ezik diosun. Sen ezik değildin madem neden kOxp denen şirret bişeye (Ezikliğin doruk noktası) sarıldın. Normal yöntemler ile kasamadın mı yoksa. Yoksa sende tüm ezik koxperlar gibi "onlar açmasa bende açmazdım" bahanesine mi saklandın. Ardream de koxp yuzunden adım atılamazken bile bizler koxp açmadık. Pisliğe pisliK ile karşılık vermedik. Bilzeğimizi Hakkı ile Delikanlı gibi kastık. Senin gibi ezik ezik koxp a sarılmadık. Umarım senın banın açılır da o ezik dediğin charım ile Senin Çok meteddiğin koxp ile kasmaktan baska bi işe yaramayan charı nı kapıştırırım. O zaman görüşürüz. Bizde İtem olmasa bir hiçiz öylemi. Zaten item yok. Görende +8 sharları +8 citinlari, RoL ları bilmem neleri Kullanıyoruz sanar. Sende ne varsa bizde de aşagı yukarı o var. O zaman sende Bir hiçsin. Hatta öylesin çünkü Account Terminated. Bu demek oluyorki Otomachine hiç.

• quote:

Orjinalden alıntı: massn

Selam Beyler Ben Edana Ardreamdan ANABOLICFRENZY.. Genelde Gece 01:00 civarı girdigim icin cogunuzu tanımıyorum.. cogunuzda beni :) birazdan söyleyeceklerimde gece olanlar hakkındadır...
    Oncelikle Poyra benim clan masterim. ve suanda charla oynayan kardesidir.Kospla kastı lvli ama Dupeyle ugrasmadıgını iyi biliorum.. Her zaman boss bakar dolasır ardreamde.
    2. si Ohanisranger.. Dün gece ilk defa gördüm kendisini.. 2 kere de 1v1 yaptık.. İlkinde kesildm slide yapmadım die.( bide 0 DD :) ) 2. gorusumde tam alacakken ust uste fail veren collapse ve sinirden üst üste collapseye abanmam ( halbuki wield vursam ölecek :( ) yine kesti sonucta.. Akıllı oynayan asasinleri severim ve bol cure tasıyanları :) Birde Humanların 1v1 anlayışına hastayım ( 10 kişi oturmuş 1v1 i izliyor yeni gelen biri koşup cat spike gecirior ) aynı sey karuslardada war.. Gecen gece ohanise olan gibi :) Bu arada Apocalyps te ( moon clanındaki) 1v1 in ne oldugunu bilemeyenlerden..

ANABOLICFRENZY. O geceyi gerçekten unutmayacağım. Helal olsun işi bilen priestler ile vs zevkli oluyor. Ama nedense ben cure bastıgım zaman arkana bakmadan kaçıyordun. Malice acılınca yine dönüp geliyordun. Taa ki cure pot kalmadı bende ya herro ya merro dedim daldım. 100-200 hp lerden kurtulamadım ama seni kestim. Charın gerçekten güzel. işi biliosun helal olsun bişi demiom..

• quote:

Orjinalden alıntı: czafer

OHANNİS SEREFSİZİN TEKİDİR. ARENADA KENDİSİNİ DEFALARCA KESTİM. BANA REPORT ATTI ADİ HERİF

BUYUR BURDAN YAK. ARKADAŞIM KANITIN NERDE. ZIRT PIRT ORTAYA LAF ATIYOSUNUZ. AÇIK AÇIK SÖLEYİM. CZ DE KOZP OLDUGU ZAMANLAR NERDE KOXOPER GÖRSEM BASARDIM REPORTU. YA EX KASSAN KASACAK SLOT YOK HER SLOT DA Bİ KOXPER. PK DESEN KOXPERDAN GÖZÜMÜZÜ AÇAMIYORUZ. CLANIMDAN ADAMLARA BİLE REPORT ATTIM. KOXP İLE MUAHATAP OLDULAR DİE. İŞİM GÜCÜM YOK ARENADA BENİ KESTİN DİE SANA REPORT ATACAĞIM ÖYLEMİ. CHARIN İSMİ NE SEN ONU SÖYLE BANA. TAŞ ATIP KAÇMA. EMİNİM SENDE BİRLERİNİN BAŞARILARINA NASIL OLURDA GÖLGE DÜŞÜRÜRÜM ÇABASINDA OLANLARDANSIN. NAŞŞ KOÇUM NAŞŞŞ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanbabags

bende ardreama yeni başladım fazla sağlam deilim ama itemlerim 10 günde 59 olmama ramen iyi aslında 63 mage vardı tanırsınız belki mage_altan banlandı ama yeni charım physcosexy daha yeniyim rebith md rebith chitinler fln var +1 bi tane kekurim var yakında itemlerimi full dizecem ama sizi zorlarım combodan anlarım bunun garantisini veririm ohanissranger bence bişi bilmiyo çünkü önüme cıktı bi cok kez ama gene kesemedi itemim olsa onu kesecegimden eminim

Nedense ben bişi bilmiyorum. Bilmeye bilmeye 97k np kastım. Ya da bilmeye bilmeye Ardream deki sağlam adamlar içinde beni de söylemişler (saolsunlar). Physcosexy senin ismini bile görmedim cz de ki senle vs yapayım. Öyle bişey ki ne zaman bi orc ile Vs yapmaya kalksam arkadan salak saçma biri gelir ya spike atar, bilmem diğeri malice atar, ya da salak bi mage pilar atar. 3-5 kişi bi araya gelmeden yatıramıyorlar. Phsycosexy Ardream de karşıma cık mümkünse Video cekicem. Hemde bu topicteki herkese göstericem. O zaman anlarsın kim ne kadar biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 15 Aralık 2006; 11:12:22 >

• oha salla bunları ben dönersem vs yaparıs ''meydan boşsa köpekler havlar ....sokagında yatarlar tasmada bizden fistanda giyse hindistandan kına götüne" l.j eger istersen seninle reel vs yapalım adres verem gel:D
  • antor döndüümde bana söle benim adım osman yaparıs anıl suan hastanede unutma beni eziceksin ve bütün forum toplancak arklar siz izlermisniz biri video ceker foruma koyar suan döndüümde 3 kişi ile vs yapmak istiorum oha,antor ve l.j hepinizle vs yapıcaz bana bunu sözünü veri hatta olmassa baska char kasıp gelicem aam bana süre vericeksiniz item yapabiliim k?
  • Seni tüm hışmımla bekliyorum. Anca laf kelime oyunu yapma. Gel biz Edanadayız. KLavyeden konuşması koLay icraat göster bana.

ayrıca daralınca terbiye sınırlarını aşıyorsun....

Normal yollardan tartışma kabiliyetin yoksa hiç topic açma.
  • ayrıca bana demişsiniz o kadar saglam nie koxp kullanıo cevap veriim :canıma tak etti o resmin cekildii günlerde daha ben cz ye cıkmamıştım o np alınteridir bunu gecmişten beri andreamda olan herkese sorabilirsiniz ayrıca inanmak zorunda deilsiniz ayrıca ben o 2 gün cz koxpla takılıp yaklasık 60k np kasmıştım banlandıımda 97xxx np vardı bu 2 dahası ben banlandıımda isiloona bug yapıodum yanımda kotoko belirdi ve ban .bu 3 o günlerde millet cıgrından cıkmıştı herkesde koxp vardı alınteri ile np bile kasılmıodu
  • oha bunu yaz biyere charına kapısalım .hışmı gör ozamn ayrıca sen o itemlerle andream takılıosun .eziqligin burdan belli .ayrıca seninle yapıcagımız vs de şartlar koyalım ayrıca biz edenadayız falan konusma ben o serverın ilk gününden beri ordaım bu benim 7.charım en eziqi istersen adlarını sayarım :rebellous mrstrong mrsrogue mrpriest blackforest3 blackforest1 ve otomachine blackforest3 ve oto hariç 60 + dır senin yaptıına dagdan gelip bagdakini kovma denir edenanın basından beri ben bu serverdaım bana hava yapma
  • arkadaşlar bence otonun anılın banı açılınca gelelim hep beraber edanada char açıyım bende kapışın izleyelim ayrıca orda kabiliyit falan demişler gelin sizlere kabiliyet gösteriyim areste kimse burda sallama konuşmalar yapmasın ohanissranqer konuşuyosunuz ama ortada icraat yok adam gelin kapışıcam demiş lj ve senden başkası ok dememiş oke diyin gelin kapışın adamla video çekebilende çeker lj seni iyi tanırım ama bu konularda sanki kendini çok yüksekte görmek istermiş gibi bi halin var bunu söylememin nedeni yazdıklarınız ohanissde 97 k np varmış benim arktada ( benim bildiğim kadarıyla ! ) son olarak 4x.xxx k np vardı olay bakalım npyemi oynayışamı bağlı ama adama biraz süre verin banı açılsın itemleri hazırlayalım sonra bakalım kim kimin işini bitiricek olay aslında kendini üstün görmek istemenizden değil en iyi olduğunuzu iddaa etmenizden dolayı oluyor adam demiş ardreamda adam gibi adam yok siz gelip var diyosunuz işte size fırsat gösterin gücünüzü

• kıvanc bunlar anlamaz ark ım ben diorum adam gibi adam yok biri cıkıp cs falan sayıyo md +9 muş shard +8 miş ss yok adam gibi adam o itemlerle andream takılmaz takılırsa adam deildir zaten ben diorum lj hepinizle vs yapıcam yeterki ban kalksın sizde cekersiniz ban kalkınca burda topic acıcam sizinle yapılan vs leri koyucam ama bütün herkes gelip seyredicek istisnasız herkes ve kaybeden ne bidaha agzını acar nede konusur edena yı bırakır k?mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomachine

kıvanc bunlar anlamaz ark ım ben diorum adam gibi adam yok biri cıkıp cs falan sayıyo md +9 muş shard +8 miş ss yok adam gibi adam o itemlerle andream takılmaz takılırsa adam deildir zaten ben diorum lj hepinizle vs yapıcam yeterki ban kalksın sizde cekersiniz ban kalkınca burda topic acıcam sizinle yapılan vs leri koyucam ama bütün herkes gelip seyredicek istisnasız herkes ve kaybeden ne bidaha agzını acar nede konusur edena yı bırakır k?mi

olm kaybeden edanada kalsın edananın eziği olur işte
  • yess ewt eziq olarak kalsın edenada baska eziq kalmaz zaten
  • edena-ardream-1gidebilsem gecen cs vardi elinde
  • oto seni çıplak keseceğimi idda ediyorum pm at ::::Drakan:::: ok_? lol a.q bebesi sen 10 lwl iken ben talos kesiodum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.