Bana versene Ardreami inletirim,hep Ardreami inletmek istedim ama item yapmak zor geliyor parada olmayınca
crazy yakup du adın dimi :Dsen beni kes artk ... nese bunu gec görüşmeyeli nasılsın lwl kac oldun high p. ile görüşüon mu kac oldu o haberin var mı?
crazy lwl 65 olucakken ban yedim seninle ii kapısırız ama sende oynamayı bilmiosun suan oyunu bıraktım öle duruom sap gibi
Muhattap olmayacağım kadar seviyesizsin buna herkes şahit olmuştur zaten. Oyunda üstünü çizdiler forumdada çizecekler. Yaşın 15'i geçmez. Yok ben 20 yaşındayım dersende yaşının adamı ol bebelik yapma derim. Bu sana verdiğim son cevaptır bundan sonra karşıma çıkma gene bozarım. Sırf yazı yaz bi icraat micraat yok sırf hava cıvasın. Banın açılmayacaktır açılırsada edana da sana bu oyunu oynatmayız bu saatten sonra rahatına bak.
l.j eger adamsan bu oyunu oynatmassın eger oynarsam sen adam deilsin hava cıva diosun senin yaptıın farklı deildir sana sölediim laflar agrına gittiyse ve cevap vermiosan bosuna kasma sen diosun marifet elde ben oynamaı biliorum oynamaı bilen bi adam minor yapar bu da benden sana düşman tavsiyesi senin neden insan olduunu merak ediorum orc lar sana düşman mı oldu yoksa .d
oto bana laf atma sen benim kim olduğumu biliyorusun ezikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bende olan 1 item senin bütün charını satın alır l.j il de uraşma ama çok istiyorsan bi vs yapalım tek el kullanıcam ok pm at ::::drakan:::: fuk lol ama çok istiyorsan come 1 vs 1 ha bu arada atack 1980 gel de görelim :D
gelicem amk sende ne olduunu unuttun hepiniz babashopcu olmuşsunuz konusuonuz sen bu itemlerin herhangi birini alınteri ile yapmamışsındır ama kaybetsem de gelicem su ban acılırsa ben lol sam sen de sucker sın jnm akbabadır aslın a*cıkağızlı kancıksın sen sulu gezen bir a*cıksın ilacı bizde bulan erkekler türkçeyi tercümanla konuş *bne ,vur emri yetmedi bulamadı kimseyi,s*kelim eminim o bizi bulacaktır kimse üstüne alınmasın from ceza
sizin gibi lamerler bu oyunu bilemezler ben edana açıldığından bu yana oynuyorum 2 charım hack yedi bak beni tanırsın ne olduğumuda bilirsin... anladın sen onu
quote:
Orjinalden alıntı: otomachine
free bana sunu acıklarmısn wolf neden en önde deil bunu acıkla ben oyunu bırakıorum. eger senin dediin gibi olsaydı wolf en önde olurdu ama resimde dex var anladın mı bu oyunu biraz ögrende gel tekrar etmemi istersen anlatırım
eger asgadan el morada veya doda campa gecersen wolf sılınır sc. sılınmez dıe buılıroum yeterınce acık ??
Ohanissranqer bence.Cünkü ironnecklace alacaktı en son
quote:
ark lar sizce edenanın en ii karakterleri kimler?bana göre edena andreamın da adam gibi adam yok
quote:
Orjinalden alıntı: crazylove54
oto bana laf atma sen benim kim olduğumu biliyorusun ezikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bende olan 1 item senin bütün charını satın alır l.j il de uraşma ama çok istiyorsan bi vs yapalım tek el kullanıcam ok pm at ::::drakan:::: fuk lol ama çok istiyorsan come 1 vs 1 ha bu arada atack 1980 gel de görelim :D
walla bilmem ben çok güveniosun sende kendine bakalım hiç şanslı görmüorum sizi ama neyse cleaver +8 dual ile bile alabilir gibime gelio sizi
crazy jnm senin gibi kodoşlar daha el emegine saygıyı ögrenmemişsiniz 2 charın neden hack yedi seni en son gördüümde paralı koxp takılıodun neden acaba seni sevmediler dimi sürekli koxp alıp kasıosun tek bi charla oynuamıosun cünkü herkes senin ne mal olduunu anlıo laf sokmaya calısma gittikce batıosun sana bi adam izletiim de sus ok mihttp://www.youtube.com/results?search_query=pullout
şak oturdu anıl dogurlttu kıvanc oturttu osman kuduttu düşünmedin mi bu işin sonunu (crazylove54=very big sucker)
quote:
şak oturdu anıl dogurlttu kıvanc oturttu osman kuduttu düşünmedin mi bu işin sonunu (crazylove54=very big sucker)
süper laf helal olsun ne diiim güzel ama biraz daha sakin ol yau tamam anladık adamlara çakıcan zaten
crazy bak ne güzel kafiyeli oldu sen böle bişey yapabilirmisn
quote:
Orjinalden alıntı: ohanisburger
quote:
Orjinalden alıntı: massn
Selam Beyler Ben Edana Ardreamdan ANABOLICFRENZY.. Genelde Gece 01:00 civarı girdigim icin cogunuzu tanımıyorum.. cogunuzda beni :) birazdan söyleyeceklerimde gece olanlar hakkındadır... Oncelikle Poyra benim clan masterim. ve suanda charla oynayan kardesidir.Kospla kastı lvli ama Dupeyle ugrasmadıgını iyi biliorum.. Her zaman boss bakar dolasır ardreamde. 2. si Ohanisranger.. Dün gece ilk defa gördüm kendisini.. 2 kere de 1v1 yaptık.. İlkinde kesildm slide yapmadım die.( bide 0 DD :) ) 2. gorusumde tam alacakken ust uste fail veren collapse ve sinirden üst üste collapseye abanmam ( halbuki wield vursam ölecek :( ) yine kesti sonucta.. Akıllı oynayan asasinleri severim ve bol cure tasıyanları :) Birde Humanların 1v1 anlayışına hastayım ( 10 kişi oturmuş 1v1 i izliyor yeni gelen biri koşup cat spike gecirior ) aynı sey karuslardada war.. Gecen gece ohanise olan gibi :) Bu arada Apocalyps te ( moon clanındaki) 1v1 in ne oldugunu bilemeyenlerden..
ANABOLICFRENZY. O geceyi gerçekten unutmayacağım. Helal olsun işi bilen priestler ile vs zevkli oluyor. Ama nedense ben cure bastıgım zaman arkana bakmadan kaçıyordun. Malice acılınca yine dönüp geliyordun. Taa ki cure pot kalmadı bende ya herro ya merro dedim daldım. 100-200 hp lerden kurtulamadım ama seni kestim. Charın gerçekten güzel. işi biliosun helal olsun bişi demiom..
gercktende zevkliydi 1v1yapmak senle. Ardreamde ilk defa biriyle vs yaparken manam bitti ^^
L.J Saglam adamdır ben ce 4EverL.J
En ii char benım XeM ama suan soyuldu gb alıorum Requim ve Visnevodka clanınada selamlar
beyler lütfen edana da beni kasabilcek yada para yardımı yapabilcek biri warmı çok lazm lvl 44 üm (bu arada insanım)
EDANANIN ARDDREAM ÇARLARINDAN EN İYİLERİNDEN BİRİ UJNAT TIR MAGE OLMASINA RAĞMEN KARUSLARA KAN KUSTURMUŞTUR