Şimdi Ara

edena nın andream en ii karakterleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: otomachine

oha bunu yaz biyere charına kapısalım .hışmı gör ozamn ayrıca sen o itemlerle andream takılıosun .eziqligin burdan belli .ayrıca seninle yapıcagımız vs de şartlar koyalım ayrıca biz edenadayız falan konusma ben o serverın ilk gününden beri ordaım bu benim 7.charım en eziqi istersen adlarını sayarım :rebellous mrstrong mrsrogue mrpriest blackforest3 blackforest1 ve otomachine blackforest3 ve oto hariç 60 + dır senin yaptıına dagdan gelip bagdakini kovma denir edenanın basından beri ben bu serverdaım bana hava yapma

öyle bir konuşuorsun ki sanki serveri satın almışsın. Kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş. Bekliyorum olm biz burdayız. Ben sana söyledim o ss deki charın iLe benm charı kesersen cHarımı sana vercem. AMa o Ap ile kesiceksin. sağdan soldan item yapıp sıf iddiayı kazanıyım ayaıgna deil. Sen edananın ilk gününden beri varsan bende varım . 6 Char kastım 3 tanes 60+ 3 Tanesi 59. Sen laftan başka bişi biLmiosun. Laf ile peynir gemisi yürümez. Gel edanaya Al o itemleri 1200 ap ile kes Beni beKliorum. Eğer Sen eziq olmasaydın gidip bug a koxp a sarılmazdın. Demekki normal yollardan kasma kabiliyetin 0. Hadi canım git kumda oyna. Tutturmuşsun Minnor bilmem ne. Gel işte görelim minnorunu.

• Çok yakında benide tanıcaksınız 55 oldum görevlere başladım gb de alıyom nick:kingtheasas
  • oha senin ne mal olduun belli sana hiç bişey demicem elinde almışsın md +8 e yakın dolasıosun andreamda ve sora bana ben oynamaı biliom diosun sana tek sözüm "hassiktir 'bne" o itemleri de alınteri yapmadıını iddaa ediorum gb alıp bana konusma dün 'oktun bugün koktun bu arada senin bacına baslarım adamı ayar etme
  • benim ark geliyo andreama yarın öbürgün çarı süper düzdü amulet of dex+1 kekuri ring +1ve+2 chıtın+8set rb md+3 küpeler +9 dual yaklaşık olarak 1214 ap var süper bir giriş yapacak andreama

nicki:YuShI
  • ohanis Benı belki tanıosundur XeM senın coult la
    vs izletim youtube de bu kadar ii sen vs. niz
    1 dk sürmedı
    inanmıosanwww.youtube.com
    Coult pk yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cansoy94

ohanis Benı belki tanıosundur XeM senın coult la
    vs izletim youtube de bu kadar ii sen vs. niz
    1 dk sürmedı
    inanmıosanwww.youtube.com
    Coult pk yaz

::CouLT:: vs yaptım ve kaybettim ok. Bunun sağlamlık ile alakası mı var. Ne yani vs cabuk bitince Zayıfmı olunuor. Ben ardream deki en saglam adam oldugumu söylemedim. zaten öylede bi iddiam yok. benm derdim ezik diyen arkadaşlara. Bu itemler ile ardream deki duper ların içinde, emeğim ile item yapıp yinede isim yapabilmişsem o da bi başarıdır bence. XeM bileğine güveniyorsan seninle de kapışırız. Yenersen helal olsun. Biz yenilgiyi kabulleniriz. Ama boş laf ile hiç bişey olmaz. Ayrıca Ardream de ::Coult:: u alacak adam tanımıyorum. Alabilecek varsa da ceksin video koysun bizde görelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: otomachine

oha senin ne mal olduun belli sana hiç bişey demicem elinde almışsın md +8 e yakın dolasıosun andreamda ve sora bana ben oynamaı biliom diosun sana tek sözüm "hassiktir 'bne" o itemleri de alınteri yapmadıını iddaa ediorum gb alıp bana konusma dün 'oktun bugün koktun bu arada senin bacına baslarım adamı ayar etme

Sen muhatabım deilsin. Bi büyüğün varsa onu çağır onunla tartışalım. Senin zeka seviyen yeterli değil. Sıkışınca küfür etmekten başka bi iş yaptıgın yok. Hasetinden 2 ye yarılacaksın neredeyse. Ona buna çamur atma işine bak. Kendini edananın müteahhiti mi sanıyorsun. Ona buna laf atmayı bırak icraat göster bana.
  • ben idda ediyosun demedım adam da ikitane rol var tabi yenemez ..
    bu arada suan para biriktiriyorum gb alcam cumaya donuyorum..
  • Coultun videoları izledim. Kestiği adamların yarısı afk kısa olan videoda. Bide golem kesmiş sanırım o ezik zamanlarında çektiği bi video ben bile TW ve Giant Golem kesebiliyorum:)
    Diğer videoda müziği duyunca hemen kapadım fazla özenti olmuş dayanamadım
  • L.J senın video nu izledim ii olmuş..
    grade kaç clanın?
  • g4 Np kaygım yok zaten fazla kişide yok clanda genelde dh den elemanlar takılıyor.
  • edanın en saglam charı divinerapper adam ohanis yardı üzerine pauldronu cıkardı kesti rezil etti yalansa sölesinnnnnn
  • L.J sana oyunda başarılar diliorum...
    inşlh senı g1 olunca da görürüz..
  • ohanissranqer ın ardream in en iyilerinden biri oldugunu hazmedemeyenler o zmn onunla vs yapsınlar bakalım aldıgınız gb ler bi işe yarıcak mı ilerde bomba gibi geliyoum diyenlere de duyrulur bu laf ı bi icraat yaptıktan sonra söyleyin boş boş konuşmayın L.J weya ohanissranqer bu siteye reklamlarını daha önceden yaparak bugunlere gelmedi onlar kendi itemlerini emekleriyle kendileri yaptılar gb lerle item yapan adamları yıktılar we bugune geldiler onları siz reklam yaptınız bu siteye şimdide kafa tutuyosunuz saçma sapan konuşmayın... (bu arada L.J ndn sn bizim moon clanına gelmiyorsun)...
  • Edana ardreamında en iyi combo yapan char L.J nin charıdır eğer itemleri dediği gibi +3 rebirth md +8 cleaver ise o kadar adam almasını sadece comboya bağlayabiliriz ismini o kadar ön plana getiren başka asas yok bence ardreamda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asih

edanın en saglam charı divinerapper adam ohanis yardı üzerine pauldronu cıkardı kesti rezil etti yalansa sölesinnnnnn

divinerapier i 1 kez izlesen böle demezdin. adam kendi ağzı ile itiraf etti minnor hack diye arkadasım. adamın hp sabit kalıyor inmiyor. adam pot basarken skil kaçırmıyor. her nasılsa minnor arası süreler 10
    salise bile şaşmıyor. bileğinin keşke ss alsaydım da gösterseydim şimdi delil olarak. adaha önce aynı adamı spike kullanmadan kestim. şimdi nasıl oluyorda aynı itemler ile beni kesiyor. üstelik itiraf etti.
  • sallama bi kere adam 7 ve 8 de minor var öyle yapıo ben gittim gördüm adam seni yardı resmen pauldronsuz

• benim o liderle birlikte olan fotoğraf albümüm var. (çaktırmayın bu adam yerde yatmayı seviyo heralde. her fotoğrafımızda yerde ölü gibi yatıyo (belki de gerçekten ölü))
  • hiç görmediğinize emin olduğum bir isim söyliyim gerçekten çok iyi

holyshit
  • ARKADSLAR OHİANNES HAKKINDA BENİ REPORT ATIGINA DAİR YAZI YAMISTIM.O YAPMAMIS KENDİSİNDEN OZUR DİLİYORUM.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.