Şimdi Ara

++++ Edifier MP300 Plus +++ yeni resimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ancak açık ve kullanımdaki halini verebiliyorum

Ben çok beğendim ve severek kullanıyorum diğer yorumları size bırakıyorum....

eski resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckdvl -- 12 Nisan 2010; 16:19:33 >

• Özel mesaj attım size, bir bakın isterseniz
  • tşkler dostum ancak sıfır ürün düşünüyorum ayrıca senin sistem çok büyük yanımda taşıması kolay olmaz inşallah istediğin şekilde satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckdvl -- 9 Mart 2010; 7:04:25 >
  • Teşekkür ederim. Umarım siz de dilediğiniz gibi bir sistem bulursunuz.

Bu arada bugün gözüme çarptı için söylüyorum, 2.el forumunda bir de JBL Creature II var. Tam sizin istediğiniz kolay taşınabilir kriterine uygun. Bakmanızı tavsiye ederim.
  • dostum ilgin için tşkler ancak dediğim gibi paketini ben açıcam ikinci el istemiyorum faturalı garantili ilk defa benim kullanacağım bir cihaz arıyorum.Logitechin bir modeli var ev arkadaşlarında merkezi dikdörtgen kalın bi kitap kadar olanlardan ondan baktımda sesi pek iç açıcı gelmedi sesler boğuluyor şöyle temiz ses veren ufak bi ses sistemi arıyorum bakalım hayırlısı zamanım var daha şu an 5.1 var zaten ama taşıması hiçte kolay değil :D
  • Yok ben zaten ikinci elini almanız için söylemedim. Sadece model olarak, fikir vermesi açısından bahsettim.
    Gerçi sıfır fiyatından pek haberim yok.

Sürç-i lisan ettiysem affola.
  • Philips hts 6510 kodlu urunu arastirmani tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cowon'dan Yeni Medya Oynatıcı X7
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • philipsi araştırıcam dostum resimlerine baktım ideal gibi gözüküyor

@freedom36

dostum tşkler fikirlerin için jble baktım ama görüntü olarak starwarsın kellesine benziyor pek çekici gelmedi bana :D
  • logitech 2.1 ürünlerine bak malzeme ve ses olarak yeter diye düşünüyorum
  • Logitech ev arkadaşlarımda var dediğim gibi sesi felan güzel olması lazım bütçe uygun şu arkadaşın önerdiği philipse bakıcam o hoşuma gitti.Başka öneriler varsa onlarada açığım
  • arkadaşlar ben buldum bi tane hepsi buradada bu ürünü bilen varmı tavsiyeleriniz lütfen

http://www.hepsiburada.com/edifier-mp300plus-21-kirmizi-notebook-icin-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd847536#tablnk
  • Hocam Edifier'ın ürünleri bu ara dikkat çekmeye başladı, sanırım biraz da fiyatı uygun olduğundan. Herkes Logitech'in alternatifi gözüyle bakmaya başladı ancak kimse gözünü karartıp maceraya atılmak istemiyor. Marka nasıldır, servisi, performansı, dayanaklılığı nasıldır, kimse bilmiyor. O yüzden cesaret edip alan yok.Biraz zor fikir edinirsin gibime geliyor. Belki yabancı forumlarda bulabilirsin.
  • riski severim sabah daha fazla dayanamayıp sipariş verdim sanırım cumartesi veya pazartesi elimde olacak buraya yazarım ürün boyutları yazdığı kadarıyla küçük ama umarım sesi iyi çıkar

ayrıca inceleyebileceğimiz bir mağza yok sadece hepsi buradada var hayırlısı artık aldık bi kere yüzümüz kara çıkmaz inşallah :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckdvl -- 11 Mart 2010; 11:27:25 >
  • İnşallah memnun kalırsın.

Hayırlı olsun
  • az önce baktım ürün yarın elimde olacak çok heycanlandım :D
  • üründen memnun musun ??
  • dostum memnuniyet ne kelime harika bi cihaz sırt çantasında istediğin yere taşı anında portable sinema salonu
    gittiğim yerde herkes hayran kalıyor bit kadar şeyden çıkan bası duysan şaşar kalırsın :D bir tek açık havada denemedim :D
    resimlerini çektim video çekip detaylı olarak vericem foruma
  • Vaktiyle ben de EDIFIER ürünlerini dinleyip hayran kaldığımı forumda belirtmiştim, herkes çakma ÇİN MALI sandığı için güldü geçti.
    Millet artık yıllardır alışmış uyduruk LOGITECH kalitesine, farklı bi markayı kimsenin gözü görmüyor
  • Edifier ile ilgili önceleri ne yalan söyleyeyim çakma logi tarzı ürünler piyasaya süren çin mallarıyla aynı keseye koyup ön yargıyla yaklaşmıştım taa ki youtube de izlediğim ve ağzımın açık kaldığı bir kaç performansı ve sistem hakkındaki yorumlarını okuyana kadar aman aman tehlikeli bir sistem fakat ülkemizde yeni olduğu için temkinli yaklaşmak gerekiyor yalnız hiç yabana atılacak bir marka değil ödüllü ürünleri dahi var beni şaşırttı açıkçası hatta en kısa zamanda s730 edinmeyi düşünüyorum tabi bu astronomik fiyatları biraz düştükten sonra
  • walla ürün malzeme kalitesi eline aldığında kendini belli ediyor ben videolarınıda çekip vericem diğer resimlerde hazır ancak iş güç yoğun veremedim bi türlü bunu biraz kullanayımda bende yerleşik düzene geçince büyüklerde gözüm var :D ben ses sistemi alacaklara sadece şunu diyebilirim inceleyin dinleyin öyle karar verin ben mp300 aldığımda deneme şansım yoktu çünkü sadece hepsi burada da vardı ancak pişman değilim aksine bu kadar iyi çıkacağınıda beklememiştim ayrıca benim aradığım kriterlerde fazla modelde yoktu.Neyse ilerleyen zaman içinde görürüz zaten alıp tecrübelerini yazan olur umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.