Şimdi Ara

Edifier R2700 ve R2600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben R2700 almayı düşünüyordum fakat şuan yok sanırım türkiyede. R2600 buldum hepsiburada'da.

Bu iki aletin farkı nedir acaba araştırdım fakat adam akıllı bir bilgiye ulaşamadım. Forumda da baktım istediğim bilgilere ulaşamadım. Edifier'ın resmi sitesinde de R2700 ile ilgili kısım açmamışlar bunu da anlamış değilim.

Asıl sorum şu, R2600 ile R2700'ün farkları neler? R2600 alsam büyük bir kayıp yaşar mıyım? optik bağlantı olmasa da olur zaten onun dışında özellik bakımından farkları neler acaba?

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

• Yardim edecek biri yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanmadım bilmiorum cihazları ama maksat yardımcı olabilmek okuduğum kadarıyla yazıyorum.

2700 3 yollu cihaz toplamda 128 watt,2600 ise 124 watt ve 2 yollu çalışan bir cihaz.2700de optik çıkış mevcut artı olarak.fakat r2600 daha düşük frekanslara inebiliyor.onun dışında pek bir fark olduğunu sanmıyorum fakat bunlar kağıt üzerinde yazanlar.dinleyip test eden arkadaş varsa onların yorumları daha doğru olur.
  • Tesekkurler cevap icin :) kullanan arkadaslar varsa fikirlerini alabilirim.

• 2 yollu 3 yollu olayina baktim biraz 2 yollu almam ses kalitesinden cok birsey kaybettirr mi midler acisindan?

• Ben de araştırıyorum bu iki modeli ama fazla kullanıcıları yok sanırım
  • 3 yollu hoparlör 2 yollu hoparlöre göre he zaman daha iyi ses sunar r2600 ün wooferlar 20 hz ama bu 2700 ün 50 hz olan wooferlarının 20hz deki sesleri veremiyeceği anlamına gelmiyor.

sesi az açıcam derseniz r2600 ile 2700 arasındaki farkı hissetmezsiniz ama sesi açarım derseniz r2700 ü n farkı ortaya çıkar sonuç olarak ikiside parasını hak eden ürünlerdir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlgilenen arkadaşlar için
    Edifier R2700 stoklarda gözüküyor, sanırım bir parti daha gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

İlgilenen arkadaşlar için

Hocam nerede gördünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

İlgilenen arkadaşlar için

Hocam nerede gördünüz ?

aylar olmuş mesajı yazalı, şuan hiçbir yerde kalmamış olabilir yine. Ben o zaman 1 adet kapmıştım ve sanırım webdenal'dan almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.