Şimdi Ara

Edirne'de Kaos Yaşanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edirne'de akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle Meriç Nehri kenarında bulunan bir çay bahçesindeki dev kavak ağacı o anda çay bahçesinde bulunanların üzerine devrildi.
    Edirne'de akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle Meriç Nehri kenarında bulunan bir çay bahçesindeki dev kavak ağacı o anda çay bahçesinde bulunanların üzerine devrildi. Ağacın altında kalan 6 kişi ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kayıp olduğu belirtilen bir kişinin ölü bulunduğu haberleri geliyor.
    Şiddetli yağış ve rüzgarın etkisi ile devrilen yıllanmış ağaç yağmurdan çay bahçesinin kapalı alanına sığınanların üzerine devrildi olay yerinde can pazarı yaşanırken 13 kişi yaralandı 1 kişi devrilen ağacın altında feci şekilde can verdi.
    Üç buçuk bir çalışmanın ardından cesede ulaşılarak çıkartılan 23 yaşındaki Ufuk Mumcu cenaze aracına konularak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Morgu'na kaldırıldı.

*Ek olarak;
    Karaağaç'a yıldırım düştü.
    Karaağaç'taki açık bir kahvaltı mekanında yangın çıktı.
    Bundan önceki gün de deprem oldu.

VİDEOLAR

• ben afrika'da kanat çırpan kelebeğin,
    kuzey amerika'da yarattığı kasırgayı istiyorum.
    ben kaos istiyorum
  • Oraya şiddetli yağış geliyor.. Marmara'ya 2 gün etkili kuvvetli yağış geliyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet abiye de o kadar tembihledim çıkarken HAARP ı kapa diye dinlemiyorki a**
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.