Şimdi Ara

(EDİT:BIRAKMIYORUM) 6. Sınıfta Tıp Bırakılır Mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
22.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fizik tedaviyi çok sonradan aldım onu yazdığımdan üstüne 4-5 yıl geçti. Dediğim şey komik değildi gerçek. Ehler danlos sendromu nedir araştırırsan anlarsın. Csb veya şov amacım olacak kadar boş biri değilim çok şükür. Yazdığıma kızıyorsun diye hakaret etmene gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sık dişini sonra bi yazlık sayfiye yerinde Datça falan olabilir aile hekimi ol yorulmazsında streste olmaz senden keyiflisi olmaz

• Klasik intörnlük depresyonuna yakalanmışsın. Merak etme yakında alışırsın. Her zaman böyle olmaz. Okulu bırakmayı falan da düşünme hiç. Önündeki hayat hep böyle geçmeyecek. Hepimiz geçtik bu yollardan.

• Aile hekimi ol hayatın kurtulsun Bütün gün emekli amca teyzelere ilaç yaz, geri kalanda hemşirelerle kahve iç, normal hastaların hepsinede atar gider yapıp hastaneye gidin de olsun bitsin. Bizim burdaki aynen böyle takılıyor yan gel yat olsman
  • 85 yaşında karısını öldüren adam geldi aklıma. Hayatı başında mahvetmek var, bir de sonunda. Bil bakalım hangisisin?
  • 1 yıl daha oku.diplomanı bana kirala.ayda 4 bin veririm.

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Koca bir soru işareti bırakıyorum buraya :D amacım bir şey yapmamak değil yan gelip yatmak değil, kayda değer bir şeyler yapmak istiyorum ama insancıl çalışma saatleri çerçevesinde

• Bırakırsan bir 6 seneni daha harcarsın artık üniversite sınavları bizim zamanımızda olduğu gibi değil yaş olmuş 24 artık zekan o kadar kıvrak da değil ki yeni sisteme alış ilk 5k-10k arası bir yere yerleş(min 2 sene)
    Türkiye’de yaşadığını unutma burası sürünürsün.

• ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denir teşekkürler

• Ben bile bırakmayı hiç düşünmüyorum senin düşünmen çok mantıksız Hocam.çok değil 3-5 sene sonra bu günleri hatırlayıp güleceksin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tek senin sorunların yokmuş dimi

• geç kalmışsın vazgeçmek için, bu seferde tıpı bırakırsan 6 seneni yakmış olucaksın. en mantıklı yapacağın iş bunu kabullenip önüne bakman.
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Hocam şu yazınızı okurken Herhalde 40 yaşlarında biri yazmıştır diye düşünüyodum 23 olduğunuzu öğrenince kısa süreli şok yaşadım kendim 25 olmak üzereyim daha çocuk gibi hissediyorum üstelik rahat bir yaşamım olmadı 14 yaşından beri atölyelerde çalıştım aşırı zorluk çektim ama hala olgunlaşamadık

• FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama sen bir şekilde ilerlemişsin başarmışsın ben başaramadım mesela.bunu da atlatacaksın.
    Bir de dönem birincisiymişsin hocam ya.orası sağlam bi üniversite.

• 6. Siniftan açık öğretim bile bırakılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Change1 kullanıcısına yanıt
    İnsanlara vaat edilen şey çalış 50 yaşından sonra rahatla, tuhaf

• Canımsın bir şeyi bıraktığım yok zaten yemez ama içten içe sıkkınım baya

• Hahahah hocam o kadar komik üalübunuz var ki kahkaha attım. Omzumdan su sesi geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Ben de baya bitik bir haldeyim ama bir şekilde devam etmek lazım :(
    Okulda ara ara internleri görüyorum.uyum sağlayabilen çok kişi var.tamam bazılarını çok şikayet ederken görüyorum ama hepsi böyle değil.mutlu mutlu nöbetini anlatanını falan da görüyorum yani

• Gül gül öldüm ya hiç sorma kahkaha atmaktan canım çıkacak su sesi ehe ehehehe her neyse 😒

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.