Şimdi Ara

(EDİT:BIRAKMIYORUM) 6. Sınıfta Tıp Bırakılır Mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
22.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam öncelikle bence hiçbir şey senden ve sağlığından değerli değil, bırakmak da dünyanın sonu değil. Ama yine de bırakma sen falan :D Nihayetinde değil tıp en dandik bölüm dahi olsa 6 yıl okuyup en sonunda bırakırsan 6 senene yazık olur. Olabilir bunalmışsındır herkes belli kötü dönemlerden geçer. Çık hava al ortam değiş tatil zamanında maddi manevi destek bul bir şekilde okulunu bitir derim zira bırakınca da ballı kaymaklı bir hayat seni beklemeyecek. Mezun olunca illa ki sıradan doktor olmak zorunda değilsin üniversitede hocalıktan tut başka başka dallarda çalışabilirsin. Hatta şöyle söyleyeyim Cerrahpaşa'yı bitirip hiç doktorluk yapmadan ticarete atılanı dahi biliyorum. Tabi bu istisnadır ayrı. Bence yine de sen ne yap et diploamanı al ondan sonra ne yapacağına karar verirsin. Hakkında hayırlısını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sınıftan tıbbi bıraktım mat öğretmenliğine geçtim 3 senede bitirip atandım .
    Ogretmenlikteki disiplinsizliği görünce pişman oldum mu evet .ama tıbba değil daha iyi bir bölüme gecmedigime yazılım gibi vs.
    Yazılanlar hibi insan asosyal büyüyünce zor geliyor sorumluluk almak.hele bir de internetten bi şekilde kazananları görünce sayfalarca bilgileri ezberlemek istemiyor insan .

• Sakın, sakın, sakın...

Kazanması zor, okuması zor ama sonrası birçok konuda görece rahat bölüm...

Bu düşüncenin oluşmasına sebep olan her şeyi silin atın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaziyor okumadim bunun sakasini dahi yapacak adamı sabah ezanına kadar doverim. Olum az akilli olun lan cok degil birazcik akilli olun

• Change1 kullanıcısına yanıt
    Olgunluk ve çocukluk başka şeyler hocam :D
    Olgunluğu ortaokul zamanlarında yakalamıştım. Her ne olursa olsun soğuk kanlı olmayı paniklemeden çözüm üretmeyi öğrendiğim gün hayatım çok değişti. Omuzlarıma bir yük bindiğinde ben bunu nasıl yaparım değilde, Ben bu problemi nasıl çözerim diye düşünmeye başlarım hemen :D hastalık gibi birşey oldu..
    Ama hala çocuğumdur. çocukluğumda isteyip yapamadığım herşeyi şimdi nerde görsem yaparım :D
    Hayat gerçekten çok zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Herkes kendi mesleğinde ki zorlukları anlatır inanılmaz zor gelir ama tecrübe rahatlatır insanı. 30 yaşına geldiğinde geleceğin noktayı düşün 5 sene okumuşsun sonuçta...
    Ben Polyester fiberglass yelkenli tekne üreten bir fabrikada 10 kişilik ekibin bir parçasıyım
    Fabrika kuralları gereği 1 dk bile durup dinlenmek yasak. yan yana çalıştığımız insanlarla konuşmak yasak. performansımız düşermiş yoksa. sabah 6.30 da kalkıp işe gidiyorum akşam 6 da çıkıp eve gidiyorum. 15 er dk dan günde 2 kez çay molası 30 dk da yemek molamız var. bunlar dışında telefon kullanmak yasak dolaplara bırakıyoruz. Polyester işi olduğu için sürekli toz ve yüksek ölümcül kimyasallar ile günün her saniyesi iç içeyiz. Cam elyaf vücuda batınca 3 gün kaşıntısı geçmiyor. Büyük ve küçük el aletleriyle daha önce 2 3 kez kaza atlattım biri bacak aramdaki atar damara canavarın kesme taşı çalışırken çarptı atar damarı parçalıyordum. diğerinde gene canavardan kopan parça suratıma çarptı gözümü kaybediyordum. (Bütün güvenlik ekipmanlarını kullanırız kask baret gözlük) Eşim daha önce kapıda kaldı telefon yanımda olmadığı için 3 saat kapıda beklemiş.
    Haftada 1 gün izin var sıkışık olduğumuzda ondada işe gidiyoruz. Yaz boyunca izin kullanamadık millet sahil sahil dolaşırken ben tozun içinden çıkamadım.. Robot gibi hergün işe gidip çalışanlarla bile konuşamadan eve dönüyorum. Hasta olduğumda izin yok. çalışmaya devam.
    Şuan benzinlikte pompacı olarak çalışmak için bile iş arıyorum.
    Senin yerinde ben olsam keşke. 5 yıl bitirmişsin stajlarını yapıyorsun birşeyler öğrenmişsin. Senin yerinde olsam telefona yüklerim film dizi oyun ne varsa sağlam bir powerbank. zaten ders çalışmayıda seviyorsun. biraz sık dişini sonra çok dua edersin :D
    Belkide yıllar sonra geri döneceksin bu konuya ve bize yazıcaksın iyi ki devam etmişim diye :D Hakkında hayırlısı neyse o olsun dostum.
    bende 23 yaşındayım evliyim ve tam yarın baba oluyorum :D Asıl sen bendeki stresi bir görsen :D
    22 yasıdna evlenmiş. Hayattaki amacı 3 4k para alıp evlenmek. Konu sahibine tavsiye vericek biri değilsin

• realexile R kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Anlaşılan o ki o tavsiye verecek kişi sensin.
    Buyrun Masa sizin olsun.
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aklım başıma geldi diyebilirim. Bir sürü çıkış yolu öneren insanlar oldu sağ olsunlar siz de sağ olun. Bir şeyi bıraktığım falan yok
  • Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum hepinize cevap yazamadım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Yok hocam aklım başıma geldi diyebilirim. Bir sürü çıkış yolu öneren insanlar oldu sağ olsunlar siz de sağ olun. Bir şeyi bıraktığım falan yok
    Birader oylr bisey yapsan bos otobuste ileri geri gidersin. Adam tutup kendini dovdurursun sonra eve gelir buzdolabina kafa atarsin. Iyi bir bolumu kazanmak zor bitirmesi daha zor. Artik hayat eskisi gibi degil. Sevdigin isi yapmak yetmiyor. Aman diyim kafan karışmasın okulunu bitir istiyorsan sonra git dagci ol ne bileyim rafting yap ama okulunu bitir.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağ olun

• FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    YKS
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    ???
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Hangi sınav diye sormuşsun ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    aa pardon yeni anladım, özel mesaja gel ayrıntılı konuşuruz
  • Merhaba.Ben de 5'e geçtim ama bu mesleği hiç yapamayacağımı hissediyorum.hastane ortamını falan hiç sevmiyorum bile çok bunalıyorum o ortamda.ayrıyeten de kendimi çok yetersiz de hissediyorum.ne yapacağım hiç bilmiyorum :(

• Yerinizde olsam devam ederdim hocam. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. Üstelik bana kalırsa en zor yıllar bitmiş. Altı üstü iki yıl daha okuyacaksınız. Okulu bitirin bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devam etmekten başka bi çarem de yok galiba çünkü ailem çok sert.bi şekilde okul bitse bile sonrası gözümü çok korkutuyor.tustan da korkuyorum.bir de aklımı karıştıran şey şu an yatay geçiş yapsam her yere geçebiliyorum okul biterse böyle bi şans kalmayacak elimde.

• Of yani bu kadar sene okuyup ben yapamıyorum demek de şımarıklıktan başka bir şey değil. Doktorluk sadece hastaneden ibaret değil çoooooook fazla seceneğin var araştır kendine uygun yolu seç.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.