Şimdi Ara

edit: silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sonunda forumdaki temsilci arkadasın yardımıyla internet teknolojisine yetkin bir beyle görüştüm. sorunum çözüldü.

ha hız azalıyor mu azalıyor ama 40 ın altına düşmüyor. benim için kafi. konu silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisbt -- 21 Haziran 2017; 22:43:54 >

• Canlı destektekilerin hepsi baştan savma odaklı bıkmışlar. Bıktın maden çalışma. Destek kaydı açıyorsun sağlam, bilen bir kişiye denk gelmen çok çok zor.
  • -M-K- - kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerine bi script tutuşturmuşlar bilmeyen adama sallıyorlar ordan yok altyapı yok hat yok bilmem ne diye adam yiyor bilmediğinden ama bilen adama denk gelince bizden iyi ki bileceksiniz moduna geçip agresif takılıyorlar. Telefonka bağlanmak bugün sabah saatlerinde 8 buçuk dakika sürdü ve 10 u geçiyor akşam saatlerinde bu yüzden canlı destekten yazayım dedim adam beş dakikada bir cevap veriyor arıza kaydı oluşturacak 15 dk da anca oluşturdu bi kaydı. Yani bu kadar işini sevmeme olamaz insanlarla dalga geçmeye döndü bu iş ve Türknet aynı kafa devam ediyor heralde eş dost akraba çalışıyor firmada yoksa bu kadar şikayete rağmen hala aynı tas aynı hamam devam etmez bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -M-K- - kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgünüz. Size yardımcı olabilmemiz için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    8 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.