Şimdi Ara

[EDİT]Üniversitedeyim Param Yetmiyor Bu Millet Ne Yapıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sigarayı azalttığımdan beri her ay kenara 300-400 atıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapanlar turkiyenin halini farkindami ? Daha 2-3 yil once 400-500 lira iyi para dedigimiz simdi anca toplu tasimaya yetiyor ? Metrobus zamlarla olmus 3.5 tl minibusler olmus 2 lira her gun minibus metrobus git gel yapan adam 11 lira yol parasi veriyor istanbulda. Ayda yapar 300 tl yol parasi. En ucuz kisi basi karin doyurmak 15 lira (sacma sapan yemege benzemeyen hicbir sagligi besin degeri olmayan burger king vs gibi pis seyleri katmazsak) elektirik su dogal gaz ucmus zaten, kiralar desen multeciler sayesinde firlamis. Internet desen somuruluyoruz telefon desen somuruluyoruz fahis fiyatlara minimun hizmet ile. Bu cocugun hakki degilmi saglikli beslenmek ? Hakki degilmi 2-3 gunde bir meyvesini yiyip haftada 1 baligini yiyip haftada 1 etini yemek ? Bu cocugun hakki degilmi sosyallesmek ? Arada sirada arkadaslariyla cikip cay sohbet tavla yapmak ? Bu cocugun hakki degilmi sevgilisinin olmasi ve onla gezip arada sinemaya gitmek ? Bunlar yasayan her insanin sikinti cekmeden yapmasi gereken aktiviteler, BUNLAR LUKS DEGIL! Eger bi ulkede bunlara luks deniliyorsa kölelestirilmisizdir. Yazik gercekten bizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

yeni düzen kuruyorsan 400 yetmeyebilir ama kıyafeti kozmetiği, kitapları vs geçtim, 400 lira iyi paradır normalde.

Yeni düzen kurmak deyince şey oldum bi böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada yazılanları suriyeli görse bi tarafıyla güler. Adamlar 1300tl burs alıyorlar devletten, benim ülkemin insanları ise 500tl ile ay geçiriyoruz diyorlar. Welcome to Yeni Türkiye
  • Danilo Thann kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış gelmişsin,

Şu anda okuyan yada okumayan pek farketmiyor,

Devlet kurumlarına yerleşmek için malum partiye yakın olmak yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık ya,

bazıları demis, dogalgaz kullanma. ne yapacak bu adamlar donacaklarmıydı karlı zamanlarda.

burda 200-300 TL ye geciniyorum diyen arkadaslara soyluyorum, siz yasamıyorsunuz..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.