Şimdi Ara

[EDİT]Üniversitedeyim Param Yetmiyor Bu Millet Ne Yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para sıkıntım hiç yok fakat ayda harcadığım max 1000 lira her şey dahil
  • ben ilk ay 1.300 harcıyordum çok iyiydi rahattı ama yok 900e evde sürekli oturunca bile yetmiyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FavellaS

ben ilk ay 1.300 harcıyordum çok iyiydi rahattı ama yok 900e evde sürekli oturunca bile yetmiyor gibi.

tüm masrafların listesini yap temel olan yol, alışveriş, kira vs. ne kadar tutuyor onları hesapla liste yap gereksizleri at ve doğru harcama yap atıyorum migrosdan alışveriş yapıyorsanız artık bimden yapın vs.
  • evde küçük bir BİM şubesi açıyoruz her ay başı
  • haklısın 900 lira sınırda bir rakam şehrine göre yetebilir ancak biraz harcayayım dersen bitiyor para.Kız arkadaş falan yapmamaya çalış kafe yerine evde takıl yapacak bir şey yok.Kyk alıyor musun bu arada.
  • Aylık şuana kadar en fazla faturalar+ kira ev malzemeleri 300Tl tuttu. Ayda en fazla 900 lira harcadım oda ilk ay eve depozito ve yol parası falan verdiğim için. Neredeyse hergün arkadaşlarla dışarıya çıkıyoruz sürekli dışarıdan yiyorum.
  • kyk dahil 900e

evde oturuyoruz zaten sırf bu ara para bitti üniye ne hayallerle geldik evde oturuyoruz
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    ne diyon dışarıda sürekli yetiyor evet anlayamadığım insan tarzı geldi arkadaşım ciddi anlatsana nasıl yetiyor
  • quote:

Sigara yok alkolde kısmen haftalık 50 lira alkol

Fakirsen zaten sadece bira içiyorsundur alkol diye. Haftada 50 lira biraya veriyorsan sen direk alkoliksin zaten. Alkolden kıs olsun bitsin.
  • 205 Tl yurt parası veriyorum. Onun dışında 100 Tl harcasam 300 Tl aylık gidiyor. Kahvaltı ve akşam yemeğini yurtta ücretiz yiyorum. Sadece 2 günde bir 1.60 Tl su parası gidiyor. Arada da bişeyler istersem çikolata bisküvi fln onlara harcıyorum parayı. Başka harcamam yok. Rahatim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sigara yok alkolde kısmen haftalık 50 lira alkol

Böbreklere talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sigara içmez alkol içmez dışarı çıkmaz hergün makarna yer ve yaşadığını düşünür isyan etmez bende bu kafaları anlamıyorum işte

niye hiç isyan yok arkadaş ?
  • 300 doğalgaz nasıl oluyor?Ek iş olarak hamam işletiyorsunuz sanırım
  • Çok harcama yok aslında yaşam şartları düşük
  • ayda 150 200TL diyenler nasıl oluyor bu ailenizin yanında mı yaşıyorsunuz? günde 30-35 en aşağı gidiyor yahu yemeğe yurtta kalıyorum ama evde bile yetmez düşününce.

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    kusura bakmada k*yarım öyle üni hayatına ama şimdi okumaya geldiysek az takılakta
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    aylık burs bağla 500 hemen veriyim birini üni bitene kadar burs versen yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

400 kyk var baska gelen yok. Yurt parasini (250) babam oduyor. Ayda 200+ liram artiyor.

400 liradan 200den fazlasını arttırmak kaba hesapla hadi 200 arttı diyelim 200ü böl 30a günlük 6 küsür lira e sen ne yemek yiyosun yol parası da olmaması lazım zaten ankarada 1.75le git gel yapsan 3.5 lira ediyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 22 Mart 2016; 17:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

300 doğalgaz nasıl oluyor?Ek iş olarak hamam işletiyorsunuz sanırım

300 bi şey değil alt kattakiler yakmıyorsa çok daha fazlası içten bile değil bize 500 lira geldi kar zamanlarında
  • Calisiyorum, okuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.