Şimdi Ara

Edonkey guncel Dıvx lınklerı?? hızlı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sharereactorde ıstedıgım dıvxler yok.. Spıder-man,Amelie falan??
    Hzılı lınk varmı bıldıgınız ben buldum ama fransızca hep ve cok yavas...

• Ahh ah nerde bizde o şans bizdede kablonet olsa bizde böyle dert yakınabilsek keşke..[:p]
  • Olur be kaptan bırgun :) bende senelerce bekledım :)
  • Valla ben kazaa ile indiriyom, hatta spiderman'ı indirdim, hızıda fena değil! e-donkeyi denemedim filmde ama mp3 indirirken deli etmişti sildim hemen:)
  • Kazaa lite deki divx ler hep kucuk cozunurlukte oluyor 380*475 falan :/
  • Burda guzel fılımler gosterıyor ama cogu calısmıyor spiderman,maninback2,hanniball yanı ılgımı ceken ve calısan lınk bulamadı bu sıtede :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum eger kablonetin varsa hemen imesh'i kurmani tavsiye ederim.TAM 3 aydir kablonetim var.Divx film sayim ben bile bilmiyom ama en 480 civari idi.Imesh'den film cekmek cok kolay.Ustelik cozunurlukler en asagi 640*352 oluyo.Download ise senin hizina kalmis.BEnde 65'e kadar download 32'ye kadarda upload yapiliyo.Yani bi gece bilgisayari acik biraksam sabaha kadar 3 yeni filmim oluyo.iMesh'deki tum kullanicilarin baglantilarida hizli.Ustalik kazaa kadar dandik degil.Yani onune gelen iMesh kurmuyo bilgisayarinia.Bence sadece hizli baglantilari olanlar kuruyor.Bende tesadufen kurdum.Bir gun kazaada bi film ariyodum buldum ama bir hafta bilgs. acik kaldi ama filmin 170 mbsini zor indirdim.Iste ogunden beri iMesh kullaniyorum.Bu arada aradigin filmler iMesh'de var.Cozunurlukleride yuksek.Bu kadar anlatimdan sonra kurarsin heralde iMesh'i.
    Kolay gelsin...
  • www.divxtr.org
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.