Şimdi Ara

OTOMATIK IP GONDEREN PROGRAM ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MEVCUT MODEMDE BULUNAN IP ADRESINI MAIL OLARAK GONDEREBILECEK YAZILIM ARIYORUM

BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

IYI FORUMLAR

• onun için programa gerek yok girwww.whatismyip.com adresine gir ordaki ip numaranı al sonra da kendi eposta hesabından kime istersen yolla. Her şeyi devletten beklememek lazım ama dimi
  • tamada ya ip adresi başaka bir bilgisayarın ip adresi ise ne olacak. hadi başında bulunduğun bilgisayarı ip adresini dediğin gibi yaptın. fakat karşı bilgisayarın modeminin ip adresini istiyorsan ne yapacaz
  • Evet ben istediğim şu aslında, evde static IP im yok kamera sistemim var, modemde IP değiştiğinde (elektrik ve Telekom anormallik yapınca mesela) bana mail olarak göndermesini istiyorum,

ona göre de alacağım ip numarasından kameralarıma ulaşacam.
  • hamacgi die bi program var istersen onu bir kurcala , hamachi ve radmin 'i aynı anda kullana biliyosun galiba bi bak istersen
  • Arkadaşım Hamachi yi biliyorum, tüm ayarlarında herhangi bir bilgi gönderimi olmuyor, kendi detaylarını ancak görebiliyorsun

Daha çok bu kota programları gibi bişe olması lazım, yani Modemdeki IP yi görüp mail atabilecek birşey
  • Dyndns.org dan dinamik dns alabilirsin piyasadaki modemlerin çoğunda bu destek var eğer modeminin desteği yoksa da yazılımı var onu bilgisayara kurman yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: General

Dyndns.org dan dinamik dns alabilirsin piyasadaki modemlerin çoğunda bu destek var eğer modeminin desteği yoksa da yazılımı var onu bilgisayara kurman yeterli.

Bu konuda biraz yol gösterirsen sevinirim, dinamik dns almam bana tam olarak ne gibi yardımcı olacak, konuma yazdığım gibi bana IP numarası gerekiyor ki, ben o numara ile güvenlik kamerama ulaşabileyim
  • Ustaları bekliyorum yardımcı olacak bilgili kimse yok mu ?
  • Arkadaşlar bu program acil olarak lazım lütfen yardımcı olun, bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • Dinamic dns alrsan ip ne olursa olsun seninadın.dyndns.org gibi bir adresin olacak ve bu adres senin ip ne yönlenecek
  • http://www.no-ip.com/

bu siteye üye ol. İp adresini belli aralıklarla siteye gönderiyor. İşini görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.