Şimdi Ara

Edu.tr maili ile ücretsiz Coursera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
5
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coursera'yı biliyorsunuzdur birçoğunuz, Udemy'den fersah fersah iyi, doğrudan üniversitelerin kurslarını içinde barındıran, tabii ki sertifika da alabileceğiniz bir platform. Üniversiteniz anlaşmalı ise edu.tr uzantılı mailinizle yılda bir kere sertifikalı kursu ücretsiz alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yılda bir kere mi eheheheheh. 3 kurs aldım ilk dönem ve mayis civarina bitirmem tamammlamam gerekiyor.

Adım bu şurada okuyorum Turkiyede soyle siralama yaptim 4mn kisiden. Ülkede durumlar kötü ekonomi s÷cks para yok bitik bitik. Ama öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim :uWu: 2 hafta falan bekliyorsun ve düzgün metin hazirlayip atarsan veriyorlar bana bir arkadasim bende baska arkadasa soyledim 3 umuzde de skinti cikmadi algoritma ve python almistim 3. Yu unuttum su an. Edu tr ile 1 tane daha alinir mi acaba djdjsjdj

• İngilizce öğrenince bakayım :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet, başvurursan o tarz bir burs sistemleri de varmış. Ben üniversitenin edu mailinin sağladığı imkanı belirttim sadece

• hocaya tr de yaşıyorum dersen acıyıp üstüne para bile gönderebilir bu arada

• mudriknatikhafiz M kullanıcısına yanıt

Sagol hocam bitiş tarihine 3 unu bile yetistirebilecrgim muamma ama işler rahatlayınca dediginiz yöntemle alıcam o da güzelmiş teşekkürler konu için ben de farkli bir yol sunmuş oldum. Ama lütfen konuyu okuyan arkadaşlar bitiremeyeceginiz kursu alıp adamlari suistimal etmeyin lütfen kapatmasinlar bu olayı

• ODTÜ mail atmıştı. Sanırım sadece ODTÜ'ye özel değilmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denenir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.