Paylaşımlar ana başlıklar altında yapılıyor, herkes bireysel paylaşım yapsa forum forum olmaktan çıkar ama...
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Paylaşımlar ana başlıklar altında yapılıyor, herkes bireysel paylaşım yapsa forum forum olmaktan çıkar ama...
Alıntıları Göster
alper hoca uzun zamandır burada görünmüyordu en son overclock başlığında e8xx bir işlenciyle uğraşıyordu, geçen sene miydi en son 5d almayı düşünüyordu sonra görünmedi bir daha
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
+1
quote:
Orijinalden alıntı: 10_ur
quote:
+1
Alıntıları Göster
paylaşımların sadece ana başlık altında yapıldıgını eskiden de bilmiyordum. aslında farklı portre fotograflarıyla katılım yapılabilirdi. böylece "portre" diye bi başlık bile oluşabilirdi. hatırlarsanız şimdiki 'bazı' topicler de alakasız topiclerden meydana geldi.
5d almayı düşünüyordum ama fiyatın bi türlü düşmemesinden dolayı almadım. kafama göre fiyat olmayınca da bi ton parayı 5d'ye vermeyi uygun bulmadım. 20d işimi fazlasıyla görüyor
tekrar ediyorum.. paylaşımların sadece ana başlık altında yapıldıgını eskiden de bilmiyordum. Çünkü diğer sürekli yazdıgım "overclock" bölümünde rahatça kişisel ve "önerilerin ve eleştirilerin" yapıldıgı kişisel topicler sürekli açılır.
ama fotograf bölümünde bu yanlış ise, bi moderatör silerse iyi olur kanımca yeni ögrendim kusura bakmayınız..
quote:
Orijinalden alıntı: FrakOff
paylaşımların sadece ana başlık altında yapıldıgını eskiden de bilmiyordum. aslında farklı portre fotograflarıyla katılım yapılabilirdi. böylece "portre" diye bi başlık bile oluşabilirdi. hatırlarsanız şimdiki 'bazı' topicler de alakasız topiclerden meydana geldi.
5d almayı düşünüyordum ama fiyatın bi türlü düşmemesinden dolayı almadım. kafama göre fiyat olmayınca da bi ton parayı 5d'ye vermeyi uygun bulmadım. 20d işimi fazlasıyla görüyor
tekrar ediyorum.. paylaşımların sadece ana başlık altında yapıldıgını eskiden de bilmiyordum. Çünkü diğer sürekli yazdıgım "overclock" bölümünde rahatça kişisel ve "önerilerin ve eleştirilerin" yapıldıgı kişisel topicler sürekli açılır.
ama fotograf bölümünde bu yanlış ise, bi moderatör silerse iyi olur kanımca yeni ögrendim kusura bakmayınız..
Alıntıları Göster
Moderatörümüz yok ki, saolsun yönetici bi arkadaş kişisel görüşüyle gerek görmedi...
Hocam o zaman başlığı portre fotoğrafçılığı olarak değiştir amacına uygun olsun
quote:
Moderatörümüz yok ki, saolsun yönetici bi arkadaş kişisel görüşüyle gerek görmedi...
Hocam o zaman başlığı portre fotoğrafçılığı olarak değiştir amacına uygun olsun
Alıntıları Göster
quote:
ya eskiden başvurmuştuk tekrar başvursak gerekli olduğunu belirtsek ve seni aday göstersek. ilk sayfaya 10 tane bilmem kaç liralık fotoğraf makinası önerisi topici var. şart oldu moderatör
quote:
quote:
ya eskiden başvurmuştuk tekrar başvursak gerekli olduğunu belirtsek ve seni aday göstersek. ilk sayfaya 10 tane bilmem kaç liralık fotoğraf makinası önerisi topici var. şart oldu moderatör
Alıntıları Göster
Ya KillForYou nickli arkadaş ilgilendi ama sonra yine yalan oldu...
Açın başlık ama beni göstermeyin
quote:
Alıntıları Göster
quote:
yok yok senin yan cebe koyalım biz. senden iyisini nerde bulcaz
quote:
quote:
yok yok senin yan cebe koyalım biz. senden iyisini nerde bulcaz
Alıntıları Göster
Yok hocam ben yönetim için fazla dik başlıyım kanımca
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Yok yok sen olacaksın
quote:
Alıntıları Göster
quote:
yok yok iyisin iyisin. yarın bi el atalım, herkesin destek vereceğinden eminim ya sanırım önceden de aynı şeyi yaşamıştık(hıh buldum DeJa-Vu), sana destek vermiştik falan ama üsttekiler bizi burda kendi başımıza bıraktılar, unuttular neyse hocam ben yatayım kaldığımız yerden devam ederiz :)
quote:
Orijinalden alıntı: erdish
quote:
Yok yok sen olacaksın
Alıntıları Göster
Şımardım
quote:
Şımardım
Alıntıları Göster
quote:
Şımardım
/>
quote:
quote:
Şımardım
/>
Alıntıları Göster
:) benim adayım da PlutosDaddy ama tarafsız olması lazım biraz Nikon fanatiği gibi geldi bana, altbaşlık öyle gösteriyor