Şimdi Ara

Eee PC 1015PX mi? Eee PC 1015PW mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1015PX ve 1015PW arasında karasız kaldım.

PX modelinde;
    1366 x 768 çözünürlük, İşlemci Cache 512 Kb
    PW modelinde;
    1024 x 600 çözünürlük, İşlemci Cache 3 Mb

Hemen hemen diğer tüm özellikleri aynı gibi geldi bana. Yardımcı olabilecek bilgisi olan arkadaş var mı?
    Hangisi tercih edilmeli, neden dolayı?

Birde PX modelinde HDMI çıkış mevcut mu? ya da mevcut olan başka Netbook markası bilen var mı?

Şimdiden teşekkürler.

A.O.G.
    End Müh.

• PW modelini bilmiyorum ama PX modelini alacagım için uzun zamandır araştırıyorum. PX de çöznürlük 1366x768 degil 1200x600. ayrıca HDMI cıkışı yok. HDMI çıkısı Asus un 1215N modelinde var, boyutu 12.1"
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaddargadir67

PW modelini bilmiyorum ama PX modelini alacagım için uzun zamandır araştırıyorum. PX de çöznürlük 1366x768 degil 1200x600. ayrıca HDMI cıkışı yok. HDMI çıkısı Asus un 1215N modelinde var, boyutu 12.1"

bende 1015 PX almayı düşünüyorum ama fiyatlar şuan uçuk,kampanya fln yok mu ya
  • Ayrıca px'in 1mb cache'i var. Pw'nin de aynı. Bu bilgileri nereden buldun? Pw ile px arasında sadece tasarım, ilave kısayol tuşları (işletim sistemi değiştirme, webcam açma/kapama) ve artı olarak bir jack daha var (mikrofon).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 3 Ağustos 2011; 23:53:50 >
  • Hepsiburada sitesindeki karşılaştırma ekranını kullandım. Asus'un sitesinden araştırmadım açıkcası.
    Yanlış anlamadıysam kısayol tuşları harici ve 1 mic girişi harici PW ile PX arasında herhangi bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osbournee

Hepsiburada sitesindeki karşılaştırma ekranını kullandım. Asus'un sitesinden araştırmadım açıkcası.
    Yanlış anlamadıysam kısayol tuşları harici ve 1 mic girişi harici PW ile PX arasında herhangi bir fark yok.

Evet.
  • Teşekkürler yardımınız için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    4 hafta önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu farklar pw'de var px'de yok mu? yoksa tam tersi mi? nedense hiçbi site böyle detayları vermiyo dışarı da çıkamıyorum gidip inceleyeyim.
  • Pw'de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.