arkdaşlar yardımcı olursanız sevinirim Türkçe kullanım kulavuzu yok ve bir türlü öğrenemedim
arkadaş kusura bakma yeni gördüm konuyu 1- menüye gir 2- araçlara gir 3- 4 tuşuna bas(tabi bu kısayolu) FM Vericisi Yazar Ona tıkla 5- aç a basarsan açar. 6- sonra kanal ayarlaya gel oradan bir kanal seç istediğin kanal yoksa düzenle de kendi kanalını belirle. hepsi bu. sonra radyonun fm kanalını o frekansa getir.(araba , teyp, telefon radyoları, mp3 player radyoları, hepsini denedim uydu sorunsuz çalıştı) hepsi bukadar. telefondan müzik açmaz isen cızırtı yapar. müzik açtığında cızırtı kesilir.
hepsi bukadar. butelefonu seviyorum.
2 mp ler arasında en iyi resim çeken telefon bizzat test ettim. (k750i de dahil)
çok iyi fotograf çektigine sonuna kadar katılıyorumama autofocus un etkisi inkar edilemez......
merhaba arkadaslar. ben fm vericisi kullanırken telefon mesgul gozukuyor. acaba fm vericisni kullanmak paralı olabilir mi yani . kontor gidiyor mudu ??
quote:
Orjinalden alıntı: fuchs_78
merhaba arkadaslar. ben fm vericisi kullanırken telefon mesgul gozukuyor. acaba fm vericisni kullanmak paralı olabilir mi yani . kontor gidiyor mudu ??
Kontör felan gitmez cihazın kendi mekanik özelligidir.