Şimdi Ara

Effortless English ve Power English orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu seti sitesinden almak isteyen varmı ? ben düşünüyorum eğer ortaklaşa almak isteyen varsa lütfen PM atsın ... nette indirmek sorunlu bazısında ses dosyaları var fakat pdf dökümanı eksik konular farklı en iyisi sitesinden almak diye düşünüyorum ...

http://effortlessenglishclub.com/

ayrıca aşağıdaki siteden türkçe olarak anlatılmış buradanda inceleyebilirsiniz ...

http://www.ingilizcetube.com/effortless-english-yorumlari

Effortless English ve Power English orjinal

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 7 Mart 2014; 18:50:33 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 7 Mart 2014; 18:50:57 >
  • cvp için teşekkürler ben çok baktım indirmeye denedim sonra bir bakıyorum link silinmiş ...bir siteden indirmeyi denedim içinde pdf yok sonra konular karışık en iyi dul alacağıma kız alayım dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotan37

cvp için teşekkürler ben çok baktım indirmeye denedim sonra bir bakıyorum link silinmiş ...bir siteden indirmeyi denedim içinde pdf yok sonra konular karışık en iyi dul alacağıma kız alayım dedim :)

En iyi dul daha iyi zerre şüphen olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

cvp için teşekkürler ben çok baktım indirmeye denedim sonra bir bakıyorum link silinmiş ...bir siteden indirmeyi denedim içinde pdf yok sonra konular karışık en iyi dul alacağıma kız alayım dedim :)

:)))) sizde haklısınız tecrübe :D
  • quote:

quote:

quote:

Aynen kız olupta şerefsiz olan ama dul olupta çok daha sadık olan çok insan var seninle zamanında karşılaşmaması onun suçu değil, insan kötüyse kaşarsa bunu engelleyemezsin sadece bastırırsın o kadar, kimbilir neler yaşadı ama orayı korudu yada yaşamadı ama fırsat bulsa seni terkedecek, yani içinde neyse odur, sende evlenip boşansan kötü insana dönüşmezsin böyle birşey işte, yani terside geçerli tabi dulda çok fena olabilir :) kısacası kim iyi insansa Allah onu nasip etsin gönlüne göre versin seni yürekten sevsin..

Bu arada effortless setini genelde i-s-o-h-u-n-t sitesinden indiriyorlar, genelde çok sağlam oluyor ne ararsan var hikayeler setler vs...bu arada aradaki çizgiler yok tabi, direk yazınca **** yıldız işareti çıkıyor neden anlamadım :) kolay gelsin iyi çalışmalar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen kız olupta şerefsiz olan ama dul olupta çok daha sadık olan çok insan var seninle zamanında karşılaşmaması onun suçu değil, insan kötüyse kaşarsa bunu engelleyemezsin sadece bastırırsın o kadar, kimbilir neler yaşadı ama orayı korudu yada yaşamadı ama fırsat bulsa seni terkedecek, yani içinde neyse odur, sende evlenip boşansan kötü insana dönüşmezsin böyle birşey işte, yani terside geçerli tabi dulda çok fena olabilir :) kısacası kim iyi insansa Allah onu nasip etsin gönlüne göre versin seni yürekten sevsin..

Bu arada effortless setini genelde i-s-o-h-u-n-t sitesinden indiriyorlar, genelde çok sağlam oluyor ne ararsan var hikayeler setler vs...bu arada aradaki çizgiler yok tabi, direk yazınca **** yıldız işareti çıkıyor neden anlamadım :) kolay gelsin iyi çalışmalar..

:) hocam ilk yorumunu okumaya başladığımda korktum yanlış bişimi dedim diye :D ben sadece latife yapmak istedim dediğine yürekten katılıyorum ... değerli yorumun için yardımın için teşekkürler

• sitede sadece power english seti satılıyor. Ben effortless english setini göremedim. satıştan mı kaldırıldı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.