Şimdi Ara

[eFİFA] FIFA 15 Topluluk-Turnuvalar(PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [eFİFA] FIFA 15 Topluluk-Turnuvalar(PS4)

Öncelikle merhabalar arkadaşlar,

-Bilmiyorum ne kadar doğru bir başlık seçtim ama biraz da anlaşıldığı üzere eFİFA adında ki daha çok turnuvaların ön planda olacağı topluluğu kurmuş bulunmaktayım. Daha önceleri Xbox 360 üzerinden bu isimle düzenlediğim turnuvaları buraya taşıma kararı aldım. Tabi planlarım var belli başlı turnuvalar hakkında onlara da zamanla değineceğiz.

-Amacımız bu konu üzerinden insanların hoş vakit geçirmesi değişik aktiviteler içerisinde bulunması, bunun dışında turnuva konularını ayrı ayrı açacağım burayı daha çok ana konu gibi bırakmayı istiyorum yani turnuva duyurularını yapabileceğimiz, arkadaşların kendi içerisinde sohbet edebileceği(FUT, Pro Clubs vb. konularda)

-Dediğim gibi turnuvalar için farklı konular açacağız tabi her turnuvanın linki arşiv gibi burada kalacak bunun dışında bir oyuncu sıralaması da olacak tabi turnuva başarısına göre, uzun süreli ligler, kısa mini turnuvalar ve dahası da olacak elbet.

Minik bir üyelik kaydı var nerede yarayacak derseniz turnuva girişlerinde öncelik bu üye arkadaşlarda olmasını planlıyordum fakat gerçekten turnuvalar çok karışıyor o şekilde önce başvuran arkadaşın hakkı yeniyor o yüzden birbirimizi ufakta olsa tanımak için bu üye kaydı iyi olacaktır;

ÜYE KAYDI İÇİN TIKLAYIN

Böyle yapmamın amacı hem burayı kirletmeyecektir hem de eğer olur da kalabalık olursa aralar da kalmayacaktır diye düşünüyorum.

Bunun dışında ilk turnuvanın hemen ardından puan listesini koyacağım her turnuva da dereceye giren arkadaşlarımıza belli puanlar verilecek tabi ki.

Bunlar dışında öyle belli başlı kurallarımız yok arkadaşlar imzada ya da profilde bir şey taşıma zorunluluğu yok. Kayıtlar yapıldıktan sonra kayıt listesini ekleyeceğim PSN adresleri orada bulunacaktır.

Eğer kullanmak isteyen olursa;

Teşekkürler bakalım forum çok aktif ps4de umarım beklediğim gibi olur, her türlü görüş ve öneriye açığım.

DEVAM EDEN TURNUVALAR;

eFİFA Açılış Ligi

KAYITLI KULLANICILAR İÇİN TIKLAYIN(İsim,PSN,Yaş Bilgileri)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tüm bunlar dışında bir de Pro Club takımımızı kurmuş bulunmaktayız;

Takım İsmi: eFIFA Sports
    Kısaltma: EFS

Henüz yeni kurduğumuzdan ötürü oyuncu alımları tüm hızıyla devam etmektedir bir süre sonra bitecektir haliyle oyuncu alımları aynı zamanda DH Pro Club liginde de yer almaktayız.

Edit: Oyuncu alımı kapanmıştır arkadaşlar

Oyuncular;

BerkU69 - PSN: MiddleStake
    zekeriya562562- PSN: zekeriya562562
    timm_tgb - PSN: timm_tgb
    r560 - PSN: CavalierCharles
    zeuserdem - PSN: zeuserdem
    KadirXCII - PSN: ImmortaLTurK
    yigitcanokur - PSN: LestatyGt
    vitoScaletta - PSN: delikurt44

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güncel Üye Tablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkU69 -- 2 Kasım 2014; 23:41:59 >

• Güzel düşünce. Özellikle turnuvalarda puan toplama sistemi heyecan katacaktır. Umarım uzun soluklu keyifli bir ortam kurulabilir. Üye oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler umarım eğlenceli bir ortam oluşur turnuvalar da buna renk katar bakalım ben de böyle düşündüm güzel bir sistem olacak gibi olur da umarım.
  • Öncelikle hayırlı olur inş

Çağırdığınız için teşekkür ederim kayıt oldum
  • Ben teşekkür ederim turnuvaya da beklerim güzel olacak gibi duruyor bakalım

Bir de bir not arkadaşlar; burada ki kayıt turnuva kaydı değildir haberiniz olsun.
  • Güzel olmuş hocam ellerine sağlık en gencinşz benim bu arada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkU69

Ben teşekkür ederim turnuvaya da beklerim güzel olacak gibi duruyor bakalım

Bir de bir not arkadaşlar; burada ki kayıt turnuva kaydı değildir haberiniz olsun.

Nereye kayıt ettin bizi hocam cemaat'e tarikatamı girdik
  • Teşekkürler Erdem beraber en genciz bu arada kayıt listesini yayınlayacağım arkadaşlar birbirine psn üzerinden rahatca ulaşabilsin diye.

Hahahahah bu kadro tutarsa kurarız tarikatımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkU69 -- 12 Ekim 2014; 0:47:09 >
  • BerkU69 kullanıcısına yanıt
    Genç olarak şans tanımayalım başkalarına

• Turnuva ne zaman baslayacak pazar gunu yapsaydik macimizi malum hafta ici is var 7 de evde oluyorum cumartesi pazar izinliyim

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler arkadaşlar turnuva için başvuran 13, topluluk için kayıt yapan 14 arkadaş var

Emre 16 olur olmaz başlatmayı düşünüyorum turnuvayı
  • quote:

Öncelikle teşekkürler arkadaşlar turnuva için başvuran 13, topluluk için kayıt yapan 14 arkadaş var

Emre 16 olur olmaz başlatmayı düşünüyorum turnuvayı

Tamamdir umarim kemik disiplinli fair play ruhu tasiyan grup ve turnuva olmasi dilegiyle baslariz
  • lige de buraya da kayıt olduk, hayırlı olsun
  • Kayıt oldum hayırlı olur hepimizin adına umarım.
  • Son 1 kisi kaldi sanirim?

• Aynen öyle bir kişi kalmış gibi duruyor şuan için kayıt olan arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • Hepinize teker teker teşekkürler arkadaşlar turnuvamız başlamıştır. PSN 7 saatlik bakıma girmiş haberiniz olsun.
  • quote:

Hepinize teker teker teşekkürler arkadaşlar turnuvamız başlamıştır. PSN 7 saatlik bakıma girmiş haberiniz olsun.

Takımlar ne zaman belli olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Hepinize teker teker teşekkürler arkadaşlar turnuvamız başlamıştır. PSN 7 saatlik bakıma girmiş haberiniz olsun.

Takımlar ne zaman belli olur ?

Konusu burada, başladı bile, sen kayıt yaptırmamışmıydın?
  • O konuqn gidiyor değil hadi ya kayıt da yapmamissin hiç dikkat etmesim. Trabzonspor bosta hemen verebilirim sana oradan bir yaz yeterli

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.