Şimdi Ara

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
596
Cevap
16
Favori
41.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olabilir. Düne kadar indirim vardı bende de gözüküyordu. Önceki mesajlara baktım da sanırım güncelleme daha gelmemiş. Gelmesini bekleyeyim belki biraz daha indirime girer.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Online oynamayacaksanız dediğiniz gibi bekleyin güncellemeye daha var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapışmak isteyen var mı? Sıkı rakibimdir ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

Teknik direktörün taktiği haricinde bir taktik ile oynayabiliniyor mu myclub da? Çok uğraştım değiştiremedim bir türlü
    Yok mu yardımcı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Konu sahibi arkadaş düzgün bir lisans yaması çıktığında anasayfaya eklerse çok iyi olur. Oradan takip ederiz haberimiz olur. Arada konuşuluyor ama kaçırabiliriz. Anasayfada sabitlenirse oradan görürüz.
    Bu tür lisans yamaları, oyunda online klasmanlar, turnuvalar, myclub açısından herhangi bir ters durum yaratır mı ban durumu vb ?
  • Losangelos kullanıcısına yanıt
    Teknik direktör dizilişi değiştirilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losangelos kullanıcısına yanıt
    Teknik Direktörler coins yada GP ile satın alınıyor. Haliyle taktik değiştirmek istiyorsanız yeni teknik direktör almak zorundasınız. 3 farklı teknik direktörünüz varsa, sırası ile taktik 2 ve taktik 3 seçili durumdayken yardımcı antrenörü değiştir seçeneği ile ekleyebilirsiniz.

Dizilişlerde çok esneklik olmuyor. Oyuncu SF ise en fazla GF'ye kadar geriye çekebilirsiniz. Kanat forvet ise SF olmaz.
  • harunakyildiz kullanıcısına yanıt
    Hayır yaratmıyor. Her yıl kullanıyorum. Hatta geçen yıl forma yükleyip kullanana 100 Coin hediye ettiler.

Bugün bu yamayı kurdum, sorunsuz kullanıyorum.

• Yarın gelecek oyuncular umarım eksikleri kapatabilir. Şimdilik kadrom bu şekilde.

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU]
  • harunakyildiz kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Pes Universe mi neydi kullandım sene boyu herhangi bir sorun olmadı.
  • Arkadaşlar oyunu satın almayan biri PES 2020'den girip indirim alabiliyor mu kontrol edebilir mi?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bende deneyeyim hocam bunu sağolun. Geçen yıl Pesuniverse nin yamasını kullanmıştım. Bu da mı onların?
    daha ne olsun çok iyi kadro benim defans ve kale cacık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 16 Eylül 2020; 22:31:35 >
  • megi21 kullanıcısına yanıt
    Benim de öyleydi, hemen 250 altın ve 25.000GP ile en iyi defans ve en iyi kaleci temsilcisi ile 3'er oyuncu açıp onları kullandım. Kaleci mutlaka olmazsa olmaz.
  • Online hizmet şu an kullanılamıyor hatası alıyorum sürekli. Benzer bir hata alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Online hizmet şu an kullanılamıyor hatası alıyorum sürekli. Benzer bir hata alan var mı?
    https://www.konami.com/wepes/2021/eu/tr/pc/

Buradan bakımda olduğu zamanları ve günlük paylaşılan haberleri görebilirsiniz. Perşembe günleri sabah bakımda oluyor.
    Tamamdır. Teşekkürler

• Oynanışta yenilik var mı arkadaşlar yorum alabilir miyim

• adamlar pes 2022 ye yönelecez bunu yama olarak kabul edin gibi bir açıklamaları vardı ama hiçte yama gibi durmuyor yani bence gayet başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonline

adamlar pes 2022 ye yönelecez bunu yama olarak kabul edin gibi bir açıklamaları vardı ama hiçte yama gibi durmuyor yani bence gayet başarılı
    %100 katiliyorum. pes 2022 icin de olaganustu isler yapip piyasaya agirliklarini koymalarini cok isterim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.