Şimdi Ara

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
48
Favori
103.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysakay

Bunlar tam bir mal. Link yeni üyelere özel ama mh önce normal alışveriş yapın diyor. Salakmıdır nedir

hocam yeni kayıt olduğumdan dolayı email hala doğrulayamadım zaten doğrulama mailide gelmedi gerçekten çok kötü iş yapıyorlar
  • aynı sorun bende de mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzgünüz bu promosyona katılamazsınız. Bu sorunu aşamadık gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A new rule of security checking has been launched in system. Account got this error due to the account did not pass this security checking.

As checked,due to the security reason,your account is unable to use this coupon,we suggest you can get other coupons from other activities and place the order again.Thank you.

chatteki hatun yazdı bunu kupon gg olmuş
  • Kayıt ettiriyor. Ödeme yaptırmıyor.

3 farklı tel 3 farklı isim 3 farklı kart ile denedim.
  • Yav herkes reklam atıyor arkadaş birisi sorumu cevaplayabilir mi acaba? 6/5 35/5 diye şeyler yazılmış bunun olayı nedir ben 45 dolarlık bir alışveriş yapacağım yararlanabilir miyim?

• Foxin kullanıcısına yanıt
    Hiç uygulama yüklemediysen. 6 dolar ve üstüne 5dolar indirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Yav herkes reklam atıyor arkadaş birisi sorumu cevaplayabilir mi acaba? 6/5 35/5 diye şeyler yazılmış bunun olayı nedir ben 45 dolarlık bir alışveriş yapacağım yararlanabilir miyim?

Evet 45 dolarlık alışverişte kullanabilirsin, en son linki kullanarak daha önce aliexpress'e üye olmadı isen üye olmak istediğin e-posta adresini gir sonra o adresle üye ol. eğer üye isen yeni bir e-posta adresi ile aynı işlemi yap. Yanlış bilmiyorsam mobilden yapman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty28 -- 4 Mart 2017; 8:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Aynı wireless İ kullanmıcaktın onu da tespit ediyor, mobil ödeme seçecektn

diğer bir telefonla tüm bilgiler farklı mobilden yaptım, yine aynı şeyi dedi.

bu promosyonu kullanamazsın diye.

neyi tespit edip yakalıyor bir bilsem :(

adresi ve telefon numaralarını bile farklı yazıyorum her seferinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 4 Mart 2017; 8:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote

Hiç uygulama yüklemediysen. 6 dolar ve üstüne 5dolar indirir

Mobil uygulamasını şuan kullanıyorum bayadır. Yeni Üyelik açıp öyle indirsem olmaz mı? Farklı kart ile falan alışveriş yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 4 Mart 2017; 8:13:19 >
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Sıfırlasan garanti olur.

• Arkadaşlar 5 dolar indirimi kullanıp alışveririşi tamamlayabilen var mı.Herşey kurallara uygun olduğu halde kullanamazsın diyor uygulama.

• Yav ne yaptıysam olmadı arkadaşının gönderdiği.... gibi bir mesaj geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan dede -- 4 Mart 2017; 9:3:49 >
  • Ya lanet olsun dün gece kuponu kullandım tam ödeme esnasında paraya çekerken sorun oldu sabah yaparım dedim şimdi bu uygulamaya katilamazsin diyor.
    Telefon sıfır yeni kartla denedim yeni internetle denedim yeni adres verdim isim değiştim yinede kabul etmiyor yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    İpden bulıyodur

• Evdeki diğer tellerle denedim.Üyelik açıldıktan sonra üzgünüz arkafaşınızın kuponu yüklenemedi uyarısı geliiyor.

• özelden link alabilir miyim ?
  • özelden link lütfrn

• mercan dede kullanıcısına yanıt
    Paralel space ile ciftledikten sonra, 2.aliexpress'i paralel space'nin icinden acmaniz gerek.

• arkadaşlar referans nasıl isteyeceğiz bunu yapamadım. arkadaşınızı davet edin dediğimde başka şeyler çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.