Şimdi Ara

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
48
Favori
103.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acomputerengineer A kullanıcısına yanıt
    Hayır kayınvalidenin telefonundan almaya çalışıyorum. Kupon düşüyor fakat alışveriş tamamlanmıyor. Alan bilen varsa bizede anlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnie.darko -- 3 Mart 2017; 20:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donnie.darko D kullanıcısına yanıt
    Hocam size yardimci olmak isterim ama bazi arkadaslarda bu tarz problemler olabiliyor . Şu anda 10 kişi kuponlarini aldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Banada geldi bir adet 35/5$ oran cok kotu kullanilacak gibi degil. Genelde her 2 haftada bir 20/5$ kupon bulunabiliyor.
    Hocam ben anlatamıyorum size.. Herkese kupon geliyor hatta kupon sepette düşüyor ama siparişi ödeyip alışverişi tamamlayamoyoruz.

• Kuponu kullandim ödemeyi yaptim k.k. dan 1.6$ cekilmis. fakat onay bekleyen islemler arasinda bekliyor aliexpresste umarim iptal etmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 3 Mart 2017; 20:52:44 >
  • Hocam yapsaydi en başta yapardi . Inş yapmaz

Hocam sanirim 2 gun once 4,01 altlimitli 4$ veriyordu ayni busekilde referans olundugunda. Bir kac kisinin islemleri siparisten 1-2 gun sonra iptal olmus sebepsiz yere. Ondan dolayi dedim. Bakalim umarim bir sorun olmaz. Simdi evde bir telefon daha var ailemden hic kullanilmamis onunlada bir siparis versem mi diye dusunuyorum ama ayni adres olacagi icin iki sipariside iptal ederler diye süphelerim var.
  • Eee peki mevcut hesabımızdan 6/5 dolarlık refli link oluşturamıyor muyuz? İlk 6/5 refli kupon nasıl çıktı öyleyse?
  • TrgyStc T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim güle güle kullanın

• Arkadaşlar kendi linkimizi nasil oluşturuyoruz? Uye oldum sizlerin paylaştığı linkten. Arkadaslara göndereceğim kendi oluşturduğum linki. Ama yapamadim.

• İkinci ürünü aldım. Telefona uygulama ilk defa indirilmeli. Püf noktası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 3 Mart 2017; 21:6:53 >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    My Account-Invite friends kısmından yapıyorsun.
  • Kupon için Tesekkürler arkadaşlar
  • kendi linkimi kullandım yinede coupon already has been claimed diyor. ne saçma iş.
  • munkun46 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni adrese ayni isimle mi siparis verdiniz, bende 2. siparisi gececegim fakat 2sipariside ayni anda iptal ederler diye cekiniyorum
  • Kredi kartlarini kabul etmiyor, daha önce kartlarla alisveris yaptıgımdan mı

• benden tavsiye hiçbir bilgisi tutmaması gerek kullanan kişinin herşeyi farklı olması gerek kredi kartı ev adresi mail adresi sistem otomatik algılıyor başka türlü olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Kredi kartlarini kabul etmiyor, daha önce kartlarla alisveris yaptıgımdan mı

Evet hocam ondan

• Bu linki paylaşınca ne oluyor arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 4.01 e 4 var.Kullansam sipariş iptal olur mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.