Şimdi Ara

Efsane Forma Emre Güngör'e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.Saraylılar’ın ‘unutamadığı’ kaptanları Bülent Korkmaz ‘veliahtını’ açıkladı
    “Efendiliğinin yanı sıra, gözü pek ve hırslı bir oyuncu. G.Saray’da önemli bir başarı yakaladı. Böyle devam ederse, 3 numaralı formamı ellerimle Emre’ye giydireceğim.”

G.SARAY’DA ’efsane yıldızlar’ arasına giren, hatta 3 numaralı forması, futbolu bıraktıktan sonra G.Saray’da kimseye verilmeyen ’unutalmaz kaptan’ Bülent Korkmaz, ‘veliahtını’ Emre Güngör olarak açıkladı. Sarı-kırmızılı takıma devre arasında A.Gücü’nden transfer edilen ve hemen formayı kapıp, sergilediği üstün performansla tüm G.Saray camiasının gönlünü kazanan Emre, Bülent Korkmaz’ın da ’hayranlıkla’ izlediği bir futbolcu. Korkmaz, Emre’nin sergilediği futbolu çok beğendiğini vurgulayarak “Emre, geldiği günden beri büyük bir çıkış yakaladı. Herkese de güven aşıladı

‘HİÇ SORUN YAŞAMADI’

BU nedenle Emre Güngör’ü ben de çok beğeniyorum. Onu Ümit Milli Takım’dan beri tanıyorum. Son derece efendi ve düzgün bir futbolcu. Ayrıca hırslı ve gözü pek. G.Saray formasını da, geldiği günden itibaren büyük bir başarıyla giyiyor. Adaptasyon sorunu da hiç yaşamadı. Eğer bu performansını sürdürürse, ben de 3 numaralı formamı, kendi ellerimle Emre’ye giydirmek istiyorum” ifadelerini kullandı

EMRE: BANA GURUR VERİR

EMRE Güngör ise Bülent Korkmaz’ın bu sözleri karşısında “Eğer efsane kaptan Bülent Korkmaz bana 3 numaralı G.Saray formasını giydirir ve onun yerine oynamama izin verirse, dünyanın en mutlu insanlarından biri olurum. Benim için bundan daha büyük bir gurur ve mutluluk olmaz. Bu olay performansımın daha da artmasını sağlar ve beni motive eder” diye konuştu

• Bülent abisi gibi siyahi oyunculara "zenci" diye hakaret edip saha içinde her türlü pisliği yapmasın...

bkz: Pascal Nouma
  • Nouma gibi elini .... sokmasın yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Nouma gibi elini .... sokmasın yeter.

gerçekten çok büyük yetenek
  • quote:

oturtmuşsun lafı
  • Bizim Efsanelerimiz çıkık omuzla maça çıkar kazandırır kahraman olur sizin efsaneleriniz elini daldırır tombala çeker öyle kahraman olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Bizim Efsanelerimiz çıkık omuzla maça çıkar kazandırır kahraman olur sizin efsaneleriniz elini daldırır tombala çeker öyle kahraman olur

+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut elmas efsane ya
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bizim Efsanelerimiz çıkık omuzla maça çıkar kazandırır kahraman olur sizin efsaneleriniz elini daldırır tombala çeker öyle kahraman olur

O kolu kafayla kim kırar orası da malum...

quote:

Irkçılığa devam diyorsun yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

quote:

O kolu kafayla kim kırar orası da malum...

quote:

Irkçılığa devam diyorsun yani.

Kol kırmayla kafa atmayla övünen taraftar mı söylüyor bu anti-ırkçı söylemleri.. Bak sen..

Sen sanırım yaşadığın ülkenin gerçeklerinin farkında değilsin.. Türkiye'deki hiç kimse zenci kelimesini aşağılamak ya da ırkçılık yapmak için kullanmaz...

• Herşey boş süper fm ' le coş aga burda sidik yarışı mı yapcez ? o kaka bu cici ne bu yaa? saha içinde her futbolcunun kötü yada yanlış hareketleri olmuştur. Nouma'nın kileri sayıp rezil etmiim seni kardeş o sebeple bence sus...

Gelelim konumuza Emre Güngör süper bi yetenek, süper bir kişilik ve süper bi İNSAN... Bence 3 numara onunla daha bi efsane olacak gibi ALLAH nazarlardan saklasın amman...
  • Emre bizim canımız ciğerimiz ama o forma Uğur UÇAR'ın olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

Emre bizim canımız ciğerimiz ama o forma Uğur UÇAR'ın olmalı.

Espirimi hocam?
  • quote:

kesinlikle.

uğur bu takımın yeni kaptanı olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

kesinlikle.

+1905
  • Emre'nin yerinde olmak isterdim..

Bülent Korkmaz , hayatım boyunca hayranlık duyduğum bir futbolcudur.Belki de bana futbolda savunma oynamayı tercih ettiren kişidir..

Galatasaray ve Milli takımın gelmiş geçmiş en iyi kaptanıdır...

Final maçında , kolu çıktığı halde , acılar içinde maça devam etmek , mücadele etmek ; kaptanlığın ötesinde hatta futbolun ötesinde birşeydir..

Emre'nin de , yazın oynayacağımız Avrupa Şampiyonası maçlarında tıpkı Bülent Korkmaz'ın 2002 Dünya Kupası'nda ki performansı gibi güven vereceğinden eminim..
  • quote:

ugur a 33 numarali forma yakisiyor

bencede 3 numara EMRE GÜNGÖR'e verilmeli

ayrica 5 numarada bo$ta EMRE BELÖZOGLU'nu bekliyor in$allah ADNAN ba$kan EMRE yi transfer eder
  • En başta Emreye verileme sebebi belli. Tarzları çok benziyor bülent ile. Yürek ile oynuyorlar. ve yetenekleri neredeyse aynı bakınız fener maçında ümit karana attığı 60 metrelkik pasa...

Düğer taraftan biri bi konu açıyor kendi takımı ile ilgili. biri geliyor direk laf sokuyor. ki laf sokarken dikkatte etmiyor ben bu lafı söylüyorum ama benim takımımda ne var yok diye. İlginç geliyor bu bana... noumayı severiz hatta bu ülkede herkes sever ama ne gerek var olayı polemiğe taşımaya...
  • Böyle oynasın Bülent Hoca yıda geçer benden söylemesi. Devam Emre
  • nefis oynuyor !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

kesinlikle.

haklısınız ama ugur vücut olarak yetersiz.biraz daha güçlenmesi lazım bence.emre güngör de aynen güçlenmesi lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.