Şimdi Ara

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jordan ve Ray'den sonra benim idolum olan basketbolcudur cok buyuk bir oyuncu efsane gercekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

evet nerde kalmıştık

pegasus tekrardan döndü, hem de muhteşem bir dönüş.. itü'nün bursa basket'i 67-64 yendiği maçta sadece 19 dk.'da 21 sayı (3 sayı: 2/3, 2 sayı: 5/6, s.atış: 5/7) 4 rib 2 asist 1 tç ile oynamış bu adam şaka gibi.. 39.5 yaşında uzun bir aradan sonra tekrar basketbola geri dönüyor ve ilk maçında müthiş yüzdelerle sadece 19 dk.da 21 sayı atarak hem takımının en skorer oyuncusu oluyor, hem de maçı takımına kazandırıyor..

Abi yok böyle bir şey ya..Sen o kadar senenin ardından tekrar takımının en skoreri ol..Muhteşem bu adam..

• Türkiye basketbolunun tek efsane adamı Pegasus
  • Efsane oldugunu bir kere daha kanıtladı.
  • Konuyu biraz kaçırdım ama İbo NBA e gitiğinde ; Haruna da Bobcats tarafından teklif yapıldığını okumuştum 3-4 yerdeKeşke kabul etseydi
    Ama gençlere söz verdim onları yarı yolda bırakamam deyip kabul etmemiş.
  • harun taaa 1995-96 yılları gibi nba'den teklif almıştı ama şartlar müsait değildi gitmesine.. charlotte olayı da doğru, ama o da gerçekleşmedi malesef..

bu adamın en büyük şansızlığı dünyaya biraz erken gelmesi.. yoksa kesinlikle nba'e giderdi ve başarılı da olurdu
  • acar muhabiriniz drexler22 bugün efsanenin yanındaydı

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!!

pegasus'u izlemek için bugün 16.00'da itü ayazağa spor salonunda yerimi aldım..çok şükür ki harun'u geçen sene izleyememiştim, bu sene bu fırsatı yakaladığım için çok sevindirik oldum..

benim için hiç önemli olmasa da maç hakkında birkaç bilgi veriyim başta.. bugünkü maç itü-anadolu üni. arasındaydı, itü maçı 3. çeyrekteki etkili oyunuyla 77-40 kazandı.. 2. lig maçlarının neden az skorlu geçtiğini hep merak etmiştim, bugün cevabını buldum.. takımlar inanılmaz savunmaya konsantre oynuyorlar.. hızlı hücum diye birşey yok gibi.. set hücuma dönük ve süreyi sonuna kadar kullanan bir anlayış var.. itü'de eskilerden kemal tunçeri vardı.. yine eski artizlikleri ve sakarlıkları sürüyor, hiç değişmemiş.. bir zamanların gözde uzunu serdar çağlan iyice hantallaşmış, çok kötüydü.. eski daçkalı deniz gökay vardı, fena oynamadı ama ondan çok şey bekleniyordu vaktinde.. mücadelesi bol ama kalitesi çok düşük bir maçtı diyerek pegasus'a geçelim..

bugün yine kendini hiç sıkmadan kasmadan, çıktı şovunu yaptı, üçlükleri-asistleri peşi sıra dizdi.. 18 dk'da 4/10 üçlükle 15 sayı atıp maçın en skoreri oldu bunun yanında 2 asisti var ama kesinlikle daha fazlaydı.. 4-5 olması lazım, bunun yanında takım arkadaşlarının cömertçe kaçırdığı atışlar da çoktu.. fizik olarak eskisi gibi olmasa da oyun zekasından hiçbir şey kaybetmemiş

maçta harun'un babası itü menajeri kemal erdenay;

ve eşi gergana branzova ile oğlu da vardı.. bu çocuk ilerde michael jordan gibi birşey olur herhalde anne, baba, dede basketçi.. çok da yakışıklı kereta.. allah analı babalı büyütsün..

veeee günün bombası maç sonunda drexler22 ile harun fotoğraf çekildi resmi buraya koymuyorum, telif ücreti isterim.. yoğun istek olursa düşünürüz bişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 12 Ocak 2008; 0:50:41 >

• sağ ol serhat
    resmi koysana olm neden çekiniyon, sen koyarsan ben de koyarım resmimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

sağ ol serhat

my pleasure, dude

quote:

Orjinalden alıntı: robertpires
    resmi koysana olm neden çekiniyon, sen koyarsan ben de koyarım resmimi.

önce sen hem sen hangi resmini koycan ki

bu arada önceki mesajda 2 resim çıkmadı, buraya koyayım bakiyim çıkacak mı

[simage]https://store.donanimhaber.com/75/ec/61/75ec61f2b0dbcb8970e632f794a3f997.jpg [/simage]

allah allah, yine çıkmadı.. bir de şöyle deniyim:

yine sorunlu çıkıyor.. link halinde veriyim bari:
    http://img46.imageshack.us/img46/9035/img4533aj7.jpg
    https://store.donanimhaber.com/75/ec/61/75ec61f2b0dbcb8970e632f794a3f997.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 12 Ocak 2008; 0:28:11 >

• ben de new orleans'ın salonuna gitmiştim onu koyarım ya da msg'den koyarım artık bilgisayarda hangisi varsa

şunu yapamıyo musun? kaç yıldır forumdasın, cık cık
    [img]direct link[/img]
  • la olm boş salonu napalım biz neyse sen yine de koy, hevesini kırmayalım

[img]direct link[/img]
    değil
    [image]hede hödö [/image]

bu arada bir sürü video çektim.. iyilerinden youtube'a upload edip link veririm buraya
  • fotoyu bekliyoruz merakla.
  • la ne hevesi
    koymicam falan deyince medeni cesaret örneği vermek istedim sana.
  • al sana! harun'muş...
    ben cp3, peja, west ve jordan'la çekildim, hıh.

e artık koyma resmi de göreyim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 12 Ocak 2008; 12:53:01 >
  • paylaşım için teşekkürler, tam da aradığım resimlerdi
  • koysana olm siliyorum bak

• hacu niye siliyon yaa.. tamam hadi koyuyorum ama sen de geri koy..

böylece harun'a ne kadar benzediğim ortaya çıkmış oldu

• yıllardır aradığın ikizini buldun sonunda.
  • harun'la fotoğraf çekilmem pek rağbet görmedi yaw
  • resmini koymazsan türk halkı gereken cevabı böyle de güzel bir şekilde verir işte.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.