Şimdi Ara

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bkz 4 mesaj yukarısı
  • Bu kadar benzerlik olamaz
    bkz: photoshop cs3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Bu kadar benzerlik olamaz

yok be hacı paint'le idare ettim.. baksana üstte benim saçlar görünüyo

• Efsane biraz kilo almış. Spor yaşamını noktalayan sporcuların bazıları inanılmaz kilolar alıyor. Bazıları da normal Jordan bile irileşmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 14 Ocak 2008; 23:58:58 >
  • yok hocam efsane hala çok fit üstündekiler bol olduğu için öyle görünmüş olabilir.. ama dediğin gibi çoğu basketçi çok kilo alıyor.. haftasonu orlando maçında patrick ewing'i gördüm, biracı göbeği yapmış amcam
  • drexler,robert süper muhabbet dönmüş. Kaçırmışız. Drexler güzel fotolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Bu kadar benzerlik olamaz

Bende dicektim Harun'un yüzü senin yüzünde ne işi var drexler diye.

Drexler böyle bir onura ulaştığın için seni tebrik ederiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Drexler böyle bir onura ulaştığın için seni tebrik ederiz.

o onur harun'a ait
    teşekkür ederim kardeş
  • efsaneyi uzun süredir ihmal etmiştim.. ama o hala takımını sırtlamaya devam ediyor.. itü dün ankara basketbol takımını 81-70 yenerken harun baba sadece 21 dk.'da 19 sayı (5/7 üçlük) ile takımının en skoreri olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 23 Şubat 2008; 12:42:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

efsaneyi uzun süredir ihmal etmiştim.. ama o hala takımını sırtlamaya devam ediyor.. itü dün ankara basketbol takımını 81-70 yenerken harun baba sadece 21 dk.'da 19 sayı (5/7 üçlük) ile takımının en skoreri olmuş

Harun inanılmaz bi oyuncu. Keşke daha geç gelseydi dünyaya da tüm dünya görebilseydi onu...
  • quote:

hacu niye siliyon yaa.. tamam hadi koyuyorum ama sen de geri koy..

böylece harun'a ne kadar benzediğim ortaya çıkmış oldu

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!!

abi yeni görüyorum resimler..höh bee bu ne benzerlik..Hanginiz Harun hanginiz serhat boydan çıkardım valla..oturuyo olsanız farketmezdim

Samet koysana olm Cp ile resimlerin felan varsa görmedik kaçırdık konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 23 Şubat 2008; 13:41:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

abi yeni görüyorum resimler..höh bee bu ne benzerlik..Hanginiz Harun hanginiz serhat boydan çıkardım valla..oturuyo olsanız farketmezdim

baka baka ona benzemişim demek.. saçlar bile onunki gibi dökülmüş, bu kadar da olmaz ki canım

quote:

yok olm yaa kartonlarla resim çekilmiş artizlik yapıyo

• quote:

quote:

yok olm yaa kartonlarla resim çekilmiş artizlik yapıyo

Sahiden kartonla mı çekilmiş...

• evet salonun disindaki kolonlarda yer alan resimlerle cekilmistim, ne var ne guluyosunuz. harun'un gerceginden iyidir. ama jordan'la olan balmumuydu, yanlis olmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 23 Şubat 2008; 20:28:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

evet salonun disindaki kolonlarda yer alan resimlerle cekilmistim, ne var ne guluyosunuz. harun'un gerceginden iyidir. ama jordan'la olan balmumuydu, yanlis olmasin.

Süpermiş...

• quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

evet salonun disindaki kolonlarda yer alan resimlerle cekilmistim, ne var ne guluyosunuz. harun'un gerceginden iyidir. ama jordan'la olan balmumuydu, yanlis olmasin.

benim de yazın minnesota-efes maçında sol yanımda shaq sağ yanımda nowitzki'nin kartonlarıyla olan resmim var ama koyuyomuyum senin gibi

• efsane'den şova devam

itü dün sahasında 3.'lük mücadelesi verdiği yeşilyurt'la karşılaştı ve maçı 86-72 kazandı.. harun sadece 19 dk.'da 4-4 iki sayı 5-8 üç sayı ile 24 sayı 2 rib 2 asist üretip maçın en skoreri olmuş
  • itü harun'un son saniye basketi ile fmv ışıkspor'u 77-75 yenerek çeyrek finale yükselmiş

the show goes on
  • Yav bu adam nasıl bir adam ya helal olsun valla
  • serhat, dun slam'de harun'la ilgili bir bolum vardi. izlemediysen izle; bu aksam tekrari var 23.30'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 12 Nisan 2008; 17:14:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.