Şimdi Ara

EFSANE GERİ DÖNDÜ || PEGASUS IS BACK !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drexler22
    ben de tofaş-itü maçı sırasında işte olacağım ama bilgisayarı ayarlayıp kaydedeceğim maçı pc'ye.. istersen sana da gönderirim cd'ye çekip.. harun'un maçları kaçmaz, altın değerinde hepsi benim için..

Doğru ya. Ben uzun süredir program, maç, dizi vs. kaydetmiyordum. Onu unutmuşum. Ben de kaydederim o zaman maçı. İyi hatırlattın.

İTÜ Tofaş dışındaki maçlarını, Tofaş bütün maçlarını kazanıp çıksın. Ben de Bursa'da her hafta maça gideyim. 1 Renault, 1 Tofaş.

• quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

eywallah eyoruk sayende gazete almaktan kurtulduk ama ben yine de alacağım, arşivimde dursun..

Hocam bu gazete tam arşivlik...Ön sayfanın sağ üstünde turnusol kağıdı bile var

inanmıcaksın ama ben unuttum yaw gazete almayı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

eywallah eyoruk sayende gazete almaktan kurtulduk ama ben yine de alacağım, arşivimde dursun..

Hocam bu gazete tam arşivlik...Ön sayfanın sağ üstünde turnusol kağıdı bile var

inanmıcaksın ama ben unuttum yaw gazete almayı

Geçmiş olsun diyeyim o zaman.Neyse,hiç olmazsa ropörtajı buradan okuma şansın var.

• Yok ya İtü çıkmasın seneye bizim edirne ikinci ligte.ikinci ligde kalırlarsa harun oynamaya devam eder belki edirneye gelince görürüz
  • Basket Dergisi'nde yer alan Harun Erdenay röportajını görünce bu oyuncunun hiç bir zaman sıradan olmayacağını görebiliyorsunuz.
    Kapak fotoğrafından yine İTÜ forması giyen Harun Erdenay bu kez oldukça genç ve heyecanlı gözüküyor. Kadir Dede ile röportaj yapan Harun o zaman aynı zamanda okuluna da giden bir genç. Şimdi de İTÜ forması giyen Harun yine efendiliği ve başarılarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor

http://www.basketdergisi.com/basketDergisi_detay.asp?tur=57&id=2524
  • aliağa bld. de oynayan yabancı oyuncu'yu canlı izledim ve çok beğenmiştim bugün merakla izlicem onu

çok atletik ayrıca asist ve ribauntlarda da çok etkili sadece şutu zayıf bence dikkatle izleyin uamrım kendisi hakkında yanılmam

Edit: ryan sdney ' di sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pau_gasoll -- 6 Mayıs 2008; 15:55:38 >
  • abi nerde bu itü maçı.. trt2 habere girdi
  • Maç yeni başlicak
  • Harun Erdenay gibi bir efsaneyi izlemek gerçekten büyük bir zevk.Maç oldukça zevkli geçiyor.Özellikle Harun abinin ilk çeyrekte yaklaşık 9 metreden attığı üçlük muhteşemdi.Bilmeyenler için maç Trt2 de canlı.Birazdan 2.yarı başlar.
  • evet 20 dk gecikme ile başladı maç..

baba yine döktürüyor.. yanlış saymadıysam 12 sayı attı, 2-3 tane de asisti var

maçta gerçekten inanılmaz pozisyonlar oluyor.. harun'un 9 metreden üçlüğü, itü'nün pivotunun alley-oop'u ve bir müthiş bloğu vardı süferdi hepsi..

maçı çekiyorum, daha sonra videolarını eklerim
  • İTÜ yenildi maalesef, Harun da adelesinden sakatlandı
  • Maçın son 3 dakkasını izledim adam sakatlandı

benim adamım iyi oynamış diye duydum
  • hem itü kaybetti, hem baba sakatlandı umarım önemli değildir sakatlığı da kalan 2 maçta itü'yü 1. lige taşır..

maç ciddi anlamda zevkliydi.. aliağa bel. kadro olarak daha üst seviyede.. özellikle potaaltında çok büyük üstünlük kurdular, ribauntlarda ezdiler.. itü iyi direndi yine de.. kemal tunçeri sakat mıydı bilmiyorum ama onu aradılar diyebilirim.. aliağa'da sidney 29 sayı 17 rib ile maçı domine etti.. levent ve orçun dışardan iyi soktular.. itü'de harun baba 17 sayı 3 asist 2 rib, dukes 22 sayı 8 rib 4 blok ile oynadı.. serdar çağlan resmen batırdı, felaketti.. bir zamanların büyük klüpleri peşinden koşturan adamı ne hallere düşmüş..

inşallah itü kalan 2 maçı kazanır da 1. lige çıkar

• ilk maçı erdemir'e kaybettik. bugün de harunsuz itüye kaybettik ve 1.lig şansımız mucizelere kaldı.
  • bugün tv kartında sorun çıktı, maçı kaydedemedim.. şansıma harun oynamamış..
    erdemir 1. ligi garantiledi.. yarınki itü-erdemir maçını kazanan 1. lige çıkacak.. inşallah harun da oynar da itü kazanıp 1. lige çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 8 Mayıs 2008; 22:14:55 >
  • itü kazanamadı iyi oldu gerçi seney buraya gelirlerse yakından izleme şansım olacak.Maç sonunda erdemirden bir oyuncunun konuşması süperdi yalnız.Anne babasına selam yolladı sevgilisine evlenme de teklif etti komikti doğrusu
  • ağlamak istiyorum sayın seyirciler itü averajla dışarda kaldı.. olur mu bu yaa, harun baba'ya yapılır mı bu ulen hırttolar insan baba'ya saygısından bilerek yenilir bee onu geçtim zaten çıkmayı garantilemişsin, ne kasıyorsun o kadar yaw çıkın işte el ele kol kola

6 Mayıs Salı
    16.00 TOFAŞ-Erdemirspor: 62-65
    18.00 Aliağa Belediyesi-İTÜ: 74-64

7 Mayıs Çarşamba
    16.00 İTÜ-TOFAŞ: 83-79
    18.00 Erdemirspor-Aliağa Belediyesi: 57-49

8 Mayıs Perşembe
    16.00 TOFAŞ-Aliağa Belediyesi: 75-69
    18.00 İTÜ-Erdemirspor: 52-56

erdemir 3'te 3 yapıp lider çıktı.. kalan 3 takımın kendi aralarında yaptığı maçlara bakarak aliağa +4 puanla 2. oldu ve 1. lige yükseldi, tofaş +2 aveajla 3. ve itü -6 averaj 4. oldu..

harun artık seneye 1. lige çıkarmak için kasmayacaktır sanırım..
    efsane buraya kadarmış

• tofaaaaaaaaaaaaaş

2 maçı kaybetmişsin hala şansın var ama ayağına gelen fırsatı tepiyorsun. 8 sayı fark lazımdı. 10-15 e kadar çıkardık ama sonlar 5-6 ya indi. Son hücumda 6 sayı fark vardı ve son atışı sokamayınca Aliağa yükseldi. 1 top ile 1.lig kaçtı.

• Ağlamak istiyorum...
    Ne İTÜ ne Tofaş çıkabildi.
  • Aliağa 'da, Ryan Sdney olduğu için çıkmasını istedim ve çıktılar umarım bu oyuncuyu yollamazlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.