Şimdi Ara

Efsane kasa corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar baslıkta belirttigim gibi bu arac hakkında iyi kötü tüm yorumlarınızı görmek istiyorum. 1.3 XL ve XE olanlar hakkında yorumlar olursa daha bi mutlu olurum. (1993-1998 yılları arasında olan 15000 fiyatlı olanlar)

• Neresinin efsane olduğunu merak ettiğim araçtır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden iyi arabaydı ama ESKİDEN. şimdilerde piyasada gezenlerin kuş serisinden farkı yok. kaç kez toplandıkları belli değil. motor parçaları pahalı. hiç kaza yapmamışları güzel görünür ama ben son yıllarda sadece 1 tane düzgün ve temiz gördüm, onun sahibide emekli bir sağlık memuru. kendisi ilk sahibi diğer gördüklerimin çizgileri kalmamış her yeri macunlanmış. üstelik çoğu da güneş yanıklarıyla dolu. tanıdığım biri aldı bundan 16 bin liraya. gri ama vernik yanığından arabanın rengi bile belli olmuyor. neden boyatmıyorsun diye sordum, değeri düşer diyor. abs bile olmayan, hava yastıksız bir arabanın değeri düşse ne olacaksa artık. adam iyi bir şey zannediyor o şekilde gezmeyi. uzun lafın kısası aşırı abartılmış, efsane olmayan bir seridir bahsettiğiniz yıllar arasında üretilenler. corollanın kendisi efsane bir arabadır orası ayrı. sizin sorduğunuz seri şuanki fiyatını hak etmeyen artık emeklisi çoktan geçmiş bir araba. seveni boyatıp, bakımlı tutar gezer orası tercihtir saygı duyarım.

• peki bu fiyata 2000 model hb3 kapılı cliolar uygun mudur? veyahut 90lı yılların hb 3 kapılı civici?
  • Bu araç için atıp tutanlar 15 bine ne alınır söylerlerse iyi olur.

• Aynen 15.000 araç tavsiyesi o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Corolla'nın neresi efsane Allah Aşkına.

Neredeyse her gördüğümde macun dolu araçlar.

Bnce Tempra Sw,o zamanların iyi teknolojisi olan bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Sorunsuz Civic Kasası?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55 metrede durabilen 9 litre civarı yakan (1.6 motorlu olanlar ) konforu az ,donanımı olmayan, sorunsuz araçlar tabi yılına göre rakiplerinden güçlü olması etkendi ama günümüz şartlarına uyarlarsak çok kötü

• Uzakdoğu araçları bakabilirsin. O paraya Carisma'lar, Sephia'lar, Mazda'lar falan var. Donanım olarak da gayet doku araçlar hem de.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden efsane diyorlar şu araca.Sanki bana teröristlerin elinden rehine kurtarmış,dünyayı uzaylı istilasından kurtarmış sanki

• Haahahshahshaha hocam bende bilmiyorum ama halk arasında öyle geçiyor :)

• Tabi ki efsane bir araç en büyük nedeni arıza yapmaması, konforu güzeldir kullanıcısı hep memnun etmiştir motoru turbolu gibi tatlı bir sesi ve hızlanışı vardır o zamanlar mercedes gibi süspansiyonlara sahipti daha ne olsun

• Efsane kasa corolla bende de var 1.6 motor. 23000 verdiler ama yine de satmadim.

Bmw aldiktan sonra corollanin efsane oldugunu bir kez daha anladim.

• 1.3 Xl modelini 3 yıldır kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Bu araç için atıp tutanlar 15 bine ne alınır söylerlerse iyi olur.

93 model 1.3 karbüratörlü motorlu ve otomatik camı bile olmayan corolla 15.000 tl ucuz yani? ben 1 sene önce 19.000'e 2005 model 16v 1.6, far-park-yağmur sensörü, 6 hava yastığı, soğutmalı torpidolu, bel desteği, hıza duyarlı direksiyondan cdçalarlı daha da aklıma gelmeyen envaye çeşit donanımlı stilo'yu sattım. corolla tabii ki stilo'dan sorunsuzdur zira o arabada hiçbirşey yok. 1.3 motor da pek tutulan bir motor değildi o araçta onu hatırlayabiliyorum. bu zamandan sonra karbüratörlü motor alınmaz. o hiç tutmayan rölantisini hiç özlemiyorum karbüratörlü araçların. tarih öncesinden kalma bir araç bu corolla. zaten sıfırları bile pek matah değil. 93 modeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

93 model 1.3 karbüratörlü motorlu ve otomatik camı bile olmayan corolla 15.000 tl ucuz yani? ben 1 sene önce 19.000'e 2005 model 16v 1.6, far-park-yağmur sensörü, 6 hava yastığı, soğutmalı torpidolu, bel desteği, hıza duyarlı direksiyondan cdçalarlı daha da aklıma gelmeyen envaye çeşit donanımlı stilo'yu sattım. corolla tabii ki stilo'dan sorunsuzdur zira o arabada hiçbirşey yok. 1.3 motor da pek tutulan bir motor değildi o araçta onu hatırlayabiliyorum. bu zamandan sonra karbüratörlü motor alınmaz. o hiç tutmayan rölantisini hiç özlemiyorum karbüratörlü araçların. tarih öncesinden kalma bir araç bu corolla. zaten sıfırları bile pek matah değil. 93 modeli...

1.3 Karbüratörlü motorlu corollayı 21 sene kullandık. Bu sürede hiç rolanti dengesizliği olmadı. Evet donanım yok belki ama o yıllarda hemen hemen bütün araçlar öyle. O araçtaki koltuk döşemesi, ön gögüs malzemesi, yürüyenin sağlamlığı günümüzdeki birçok araçta yok. Zaten alacak kişide bu model bu paralardaki bir aracı donanım için değil sorunsuzluk için alır. Bu arada stilo demeyin bana arkadaşım aldı kaç kez yolda kaldık, sürekli saçma sapan arıza uyarıları veriyor, donanımların çoğu çalışmıyor. Güya onunki temizdi, temiz olmayanı düşünemiyorum. Fan sitesine bir göz atayım dedim, adamlar arızalara sanayide bile çözüm bulamayıp kendileri uzmanlaşmışlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

1.3 Karbüratörlü motorlu corollayı 21 sene kullandık. Bu sürede hiç rolanti dengesizliği olmadı. Evet donanım yok belki ama o yıllarda hemen hemen bütün araçlar öyle. O araçtaki koltuk döşemesi, ön gögüs malzemesi, yürüyenin sağlamlığı günümüzdeki birçok araçta yok. Zaten alacak kişide bu model bu paralardaki bir aracı donanım için değil sorunsuzluk için alır. Bu arada stilo demeyin bana arkadaşım aldı kaç kez yolda kaldık, sürekli saçma sapan arıza uyarıları veriyor, donanımların çoğu çalışmıyor. Güya onunki temizdi, temiz olmayanı düşünemiyorum. Fan sitesine bir göz atayım dedim, adamlar arızalara sanayide bile çözüm bulamayıp kendileri uzmanlaşmışlar.

o zaman için kötüydü demiyorum ama bu zamanda 15bin lira verilmez diyorum o araca.
    arkadaş demek ki temiz bir stilo almamış. ben sıfırdan aldım. arkadaşın stilo'nun beyni gitmiştir. değiştirmekten başka çaresi yok. diğer donanımlarım da düzgün çalışıyordu. temiz olsaydı onunkiler de çalışıyor olurdu. benim stilo'yu alan adam gördüğüm ilk temiz stilo bu dedi.

• 1995-2001 yol arkadaşım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenersonmez -- 20 Kasım 2016; 17:56:4 >

• Efsane kasa passat olur agaaa kurolla ne ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.