Şimdi Ara

efsane kasa kullananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski kasa kullananlar benzinle ve lpg ile kaç ytl yaktıklarını yaza bilirlermi.

• şehiriçi ortalama 9lt 100km benzin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 23 Temmuz 2007; 23:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

şehiriçi ortalama 9lt 100km benzin
    Ş.dışı Km.de 250 Ykr yakıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

eski kasa kullananlar benzinle ve lpg ile kaç ytl yaktıklarını yaza bilirlermi.

lpg şehir içi 150 ykr
    şehir dışı 125 ykr

lpg litre fiyatı 1.5 ytl

araç 95 model toyota corolla 1.6 xli idi. üzerinde tek nokta injeksiyonlulara takılan lpg kiti vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 24 Temmuz 2007; 9:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

eski kasa kullananlar benzinle ve lpg ile kaç ytl yaktıklarını yaza bilirlermi.

lpg şehir içi 150 ykr
    şehir dışı 125 ykr

lpg litre fiyatı 1.5 ytl

araç 95 model toyota corolla 1.6 xli idi. üzerinde tek nokta injeksiyonlulara takılan lpg kiti vardı
    araç 93 corolla 1.6 xl
    lpg litresi 1.51 ytl
    şehiriçi 165 ykr
    şehirdışı 130 ykrş
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattrm

araç 93 corolla 1.6 xl
    lpg litresi 1.51 ytl
    şehiriçi 165 ykr
    şehirdışı 130 ykrş

Alıntıları Göster
    lpg=12-13 krş şehir dışı
    lpg=15krş şehir içi
    benzin=250 krş ortalama

97 gli ac

• quote:

Orijinalden alıntı: comanderr

lpg=12-13 krş şehir dışı
    lpg=15krş şehir içi
    benzin=250 krş ortalama

97 gli ac

Alıntıları Göster
    Benim önceden vardı LPG'li corollam 1.6XEİ 20YTLye bi hafta dolaşıodum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtilaf

Benim önceden vardı LPG'li corollam 1.6XEİ 20YTLye bi hafta dolaşıodum.

Alıntıları Göster
    285 lira yakıyor kilometrede .20 ytl benzin koyuyorum 70 km götürüyor.
  • bügün otobanda ölçüm yaptım 120 ile gittim 400 km de 80 milyonluk benzin aldım.2.92 ytl den 6.8lt 100kmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

bügün otobanda ölçüm yaptım 120 ile gittim 400 km de 80 milyonluk benzin aldım.2.92 ytl den 6.8lt 100kmde
    benim efsanede;

lpg=şehir içi 15 krş
    benzin=şehir içi 18 krş

Geçen ankaraya gittim 90 km hızı geçmedim lpg de 10krş yakmadıysa ben adam insan değilim

ister inanın ister inanmayın bu arada benim araba 95 model beyaz 114 hp gli
  • quote:

Orijinalden alıntı: corolla hastası

benim efsanede;

lpg=şehir içi 15 krş
    benzin=şehir içi 18 krş

Geçen ankaraya gittim 90 km hızı geçmedim lpg de 10krş yakmadıysa ben adam insan değilim

ister inanın ister inanmayın bu arada benim araba 95 model beyaz 114 hp gli

Alıntıları Göster
    hemen hemen hepsi aynı yakıo normal gittiğim zaman benim corollada 280 ykr falan yakıo ama basınca bide motoru devirsiz kullanınca 320 ykr civarı gibi yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: espritxei

hemen hemen hepsi aynı yakıo normal gittiğim zaman benim corollada 280 ykr falan yakıo ama basınca bide motoru devirsiz kullanınca 320 ykr civarı gibi yakıyor

Alıntıları Göster
    şehir içi 10lt
    şehir dışı 7lt

corolla hastası arkadaşım nasıl 18kş yaktırıyor arabaya onuda anlamadım. soyle bizde aynısını yapalım birde şehir içi yanı bu değer

• quote:

Orijinalden alıntı: cebelli

şehir içi 10lt
    şehir dışı 7lt

corolla hastası arkadaşım nasıl 18kş yaktırıyor arabaya onuda anlamadım. soyle bizde aynısını yapalım birde şehir içi yanı bu değer

Alıntıları Göster
    sehir ici sakin ve dikkatli kullanım ile ozen gostererek 97 oktan benzin ile 400km gittim, aynı pompadan depoyu tepeleme doldurduktan sonra tekrar tepeleme doldurdum, oyleki benzin iki seferde agzına kadar geldi.

400 km'de 98 ytl tuttu. normal olsa belki 95 tutacaktı. kmye 250-240 arası gidebiliyorum sehir icinde, dikkatle.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

sehir ici sakin ve dikkatli kullanım ile ozen gostererek 97 oktan benzin ile 400km gittim, aynı pompadan depoyu tepeleme doldurduktan sonra tekrar tepeleme doldurdum, oyleki benzin iki seferde agzına kadar geldi.

400 km'de 98 ytl tuttu. normal olsa belki 95 tutacaktı. kmye 250-240 arası gidebiliyorum sehir icinde, dikkatle.

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bende anlamıyorum benim araçta söylediğim gibi şehir içi 270.280 arası yakıyor km de.vede devirsiz hayatta kullanmıyorum.100 ün üzerinede kolay kolay çıkmıyorum ama nasıl oluyorda bu fark benzindenmidir acaba sürekli aynı yerden alıyorum ve kurşunsuz süper alıyorum.95 oktan alsam acaba dahamı az yakacak.alınan benzinlemi alakalı acaba.yada sumu katıyorlar benim aldığım benzine.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOYOTAM

ya arkadaşlar bende anlamıyorum benim araçta söylediğim gibi şehir içi 270.280 arası yakıyor km de.vede devirsiz hayatta kullanmıyorum.100 ün üzerinede kolay kolay çıkmıyorum ama nasıl oluyorda bu fark benzindenmidir acaba sürekli aynı yerden alıyorum ve kurşunsuz süper alıyorum.95 oktan alsam acaba dahamı az yakacak.alınan benzinlemi alakalı acaba.yada sumu katıyorlar benim aldığım benzine.

Alıntıları Göster
    Bu gün korsan taksicilik yapan bir dedeye sordum. 97 1.6 XLİ, şehir içi LPG li 150 lira yakıyor dedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: demir_mert

Bu gün korsan taksicilik yapan bir dedeye sordum. 97 1.6 XLİ, şehir içi LPG li 150 lira yakıyor dedi...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

benimkide 145-150 ykr
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

dostum,

ben yeni acılan shell'den alıyorum, pompaları, herseyi yeni. su anda kolay kolay uckagıt yapamazlar ve shell'in en iyi yakıtını alıyorum. ankara'da ise yerini tarif ederim.

tepeleme doldurdum, agzına kadar nerde ise, sonra da 400 km gittim ve benzin aldım, 97 oktan. 98,5 gibi bir rakama doldu, bu sefer ama iyice abarttım, benzin depodan tasıyordu nerde ise, agzında idi.

2, 2,5 lira fark etse bu. diyelim 95 oktan alsam 95 e dolacak. ama 97 oktanda en kaliteli yakıt. neyse, yani sonucta kmye 25 kurus yakıyor sehir ici. ortalama yogunlukta trafikte. ama cok dikkat ediyorum.

sıfırdan kalkısları, 1-2 metrede duracaksam rolanti gücü ile yapiyorum, hic gaz yok. bu kadar dikkat edersen sende bu degere inersin. merak etme. lastiklerde kıs lastigi yada 4 mevsim degil tabi.

birde cok tepe inme cıkma yok. nisbeten az egimli yollarda kullanıyorum. eger cok yokus ciksan 300 u bulur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 4 Ağustos 2007; 22:37:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

dostum,

ben yeni acılan shell'den alıyorum, pompaları, herseyi yeni. su anda kolay kolay uckagıt yapamazlar ve shell'in en iyi yakıtını alıyorum. ankara'da ise yerini tarif ederim.

tepeleme doldurdum, agzına kadar nerde ise, sonra da 400 km gittim ve benzin aldım, 97 oktan. 98,5 gibi bir rakama doldu, bu sefer ama iyice abarttım, benzin depodan tasıyordu nerde ise, agzında idi.

2, 2,5 lira fark etse bu. diyelim 95 oktan alsam 95 e dolacak. ama 97 oktanda en kaliteli yakıt. neyse, yani sonucta kmye 25 kurus yakıyor sehir ici. ortalama yogunlukta trafikte. ama cok dikkat ediyorum.

sıfırdan kalkısları, 1-2 metrede duracaksam rolanti gücü ile yapiyorum, hic gaz yok. bu kadar dikkat edersen sende bu degere inersin. merak etme. lastiklerde kıs lastigi yada 4 mevsim degil tabi.

birde cok tepe inme cıkma yok. nisbeten az egimli yollarda kullanıyorum. eger cok yokus ciksan 300 u bulur herhalde.

Alıntıları Göster
    o zaman hemen hemen aynı değerlere geliyor az bi farkta olsa.yani ben 20 ytl lik benzinle 75 km gidiyorum sen 80 km gidiyorsun.

• quote:

o zaman hemen hemen aynı değerlere geliyor az bi farkta olsa.yani ben 20 ytl lik benzinle 75 km gidiyorum sen 80 km gidiyorsun.

Alıntıları Göster
    Kullanım alışkanlıgı, trafik sıkışıklıgı , vs....Unuttugunuz bir şey var....Lastiklerin havası.. Haftada bir konntrol edin......Ne az ne çok olacak.....32 - 33 tamam.... Bunuda listeye ekleyin....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Ağustos 2007; 22:33:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Kullanım alışkanlıgı, trafik sıkışıklıgı , vs....Unuttugunuz bir şey var....Lastiklerin havası.. Haftada bir konntrol edin......Ne az ne çok olacak.....32 - 33 tamam.... Bunuda listeye ekleyin....Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    ben 30 da tutuyorum havasını yaz aylarında basınçtan dolayı çok yüksekmiş 32 diye biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.