Bildirim
efsane kasa kullananlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şehiriçi ortalama 9lt 100km benzin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 23 Temmuz 2007; 23:19:50 > -
Ş.dışı Km.de 250 Ykr yakıyordum.quote:
Orijinalden alıntı: ayavas
şehiriçi ortalama 9lt 100km benzin -
quote:
Orjinalden alıntı: toyotaergul
eski kasa kullananlar benzinle ve lpg ile kaç ytl yaktıklarını yaza bilirlermi.
lpg şehir içi 150 ykr
şehir dışı 125 ykr
lpg litre fiyatı 1.5 ytl
araç 95 model toyota corolla 1.6 xli idi. üzerinde tek nokta injeksiyonlulara takılan lpg kiti vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 24 Temmuz 2007; 9:48:46 > -
araç 93 corolla 1.6 xlquote:
Orijinalden alıntı: utkucayquote:
Orjinalden alıntı: toyotaergul
eski kasa kullananlar benzinle ve lpg ile kaç ytl yaktıklarını yaza bilirlermi.
lpg şehir içi 150 ykr
şehir dışı 125 ykr
lpg litre fiyatı 1.5 ytl
araç 95 model toyota corolla 1.6 xli idi. üzerinde tek nokta injeksiyonlulara takılan lpg kiti vardı
lpg litresi 1.51 ytl
şehiriçi 165 ykr
şehirdışı 130 ykrş -
lpg=12-13 krş şehir dışıquote:
Orijinalden alıntı: murattrm
araç 93 corolla 1.6 xl
lpg litresi 1.51 ytl
şehiriçi 165 ykr
şehirdışı 130 ykrş
Alıntıları Göster
lpg=15krş şehir içi
benzin=250 krş ortalama
97 gli ac
-
Benim önceden vardı LPG'li corollam 1.6XEİ 20YTLye bi hafta dolaşıodum.quote:
Orijinalden alıntı: comanderr
lpg=12-13 krş şehir dışı
lpg=15krş şehir içi
benzin=250 krş ortalama
97 gli ac
Alıntıları Göster
-
285 lira yakıyor kilometrede .20 ytl benzin koyuyorum 70 km götürüyor.quote:
Orijinalden alıntı: murtilaf
Benim önceden vardı LPG'li corollam 1.6XEİ 20YTLye bi hafta dolaşıodum.
Alıntıları Göster -
bügün otobanda ölçüm yaptım 120 ile gittim 400 km de 80 milyonluk benzin aldım.2.92 ytl den 6.8lt 100kmde -
benim efsanede;quote:
Orijinalden alıntı: ayavas
bügün otobanda ölçüm yaptım 120 ile gittim 400 km de 80 milyonluk benzin aldım.2.92 ytl den 6.8lt 100kmde
lpg=şehir içi 15 krş
benzin=şehir içi 18 krş
Geçen ankaraya gittim 90 km hızı geçmedim lpg de 10krş yakmadıysa ben adam insan değilim
ister inanın ister inanmayın bu arada benim araba 95 model beyaz 114 hp gli -
hemen hemen hepsi aynı yakıo normal gittiğim zaman benim corollada 280 ykr falan yakıo ama basınca bide motoru devirsiz kullanınca 320 ykr civarı gibi yakıyorquote:
Orijinalden alıntı: corolla hastası
benim efsanede;
lpg=şehir içi 15 krş
benzin=şehir içi 18 krş
Geçen ankaraya gittim 90 km hızı geçmedim lpg de 10krş yakmadıysa ben adam insan değilim
ister inanın ister inanmayın bu arada benim araba 95 model beyaz 114 hp gli
Alıntıları Göster
-
şehir içi 10ltquote:
Orijinalden alıntı: espritxei
hemen hemen hepsi aynı yakıo normal gittiğim zaman benim corollada 280 ykr falan yakıo ama basınca bide motoru devirsiz kullanınca 320 ykr civarı gibi yakıyor
Alıntıları Göster
şehir dışı 7lt
corolla hastası arkadaşım nasıl 18kş yaktırıyor arabaya onuda anlamadım. soyle bizde aynısını yapalım birde şehir içi yanı bu değer
-
sehir ici sakin ve dikkatli kullanım ile ozen gostererek 97 oktan benzin ile 400km gittim, aynı pompadan depoyu tepeleme doldurduktan sonra tekrar tepeleme doldurdum, oyleki benzin iki seferde agzına kadar geldi.quote:
Orijinalden alıntı: cebelli
şehir içi 10lt
şehir dışı 7lt
corolla hastası arkadaşım nasıl 18kş yaktırıyor arabaya onuda anlamadım. soyle bizde aynısını yapalım birde şehir içi yanı bu değer
Alıntıları Göster
400 km'de 98 ytl tuttu. normal olsa belki 95 tutacaktı. kmye 250-240 arası gidebiliyorum sehir icinde, dikkatle.
-
ya arkadaşlar bende anlamıyorum benim araçta söylediğim gibi şehir içi 270.280 arası yakıyor km de.vede devirsiz hayatta kullanmıyorum.100 ün üzerinede kolay kolay çıkmıyorum ama nasıl oluyorda bu fark benzindenmidir acaba sürekli aynı yerden alıyorum ve kurşunsuz süper alıyorum.95 oktan alsam acaba dahamı az yakacak.alınan benzinlemi alakalı acaba.yada sumu katıyorlar benim aldığım benzine.quote:
Orijinalden alıntı: nejat_80
sehir ici sakin ve dikkatli kullanım ile ozen gostererek 97 oktan benzin ile 400km gittim, aynı pompadan depoyu tepeleme doldurduktan sonra tekrar tepeleme doldurdum, oyleki benzin iki seferde agzına kadar geldi.
400 km'de 98 ytl tuttu. normal olsa belki 95 tutacaktı. kmye 250-240 arası gidebiliyorum sehir icinde, dikkatle.
Alıntıları Göster
-
Bu gün korsan taksicilik yapan bir dedeye sordum. 97 1.6 XLİ, şehir içi LPG li 150 lira yakıyor dedi...quote:
Orijinalden alıntı: TOYOTAM
ya arkadaşlar bende anlamıyorum benim araçta söylediğim gibi şehir içi 270.280 arası yakıyor km de.vede devirsiz hayatta kullanmıyorum.100 ün üzerinede kolay kolay çıkmıyorum ama nasıl oluyorda bu fark benzindenmidir acaba sürekli aynı yerden alıyorum ve kurşunsuz süper alıyorum.95 oktan alsam acaba dahamı az yakacak.alınan benzinlemi alakalı acaba.yada sumu katıyorlar benim aldığım benzine.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: demir_mert
Bu gün korsan taksicilik yapan bir dedeye sordum. 97 1.6 XLİ, şehir içi LPG li 150 lira yakıyor dedi...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: demir_mert
Bu gün korsan taksicilik yapan bir dedeye sordum. 97 1.6 XLİ, şehir içi LPG li 150 lira yakıyor dedi...
benimkide 145-150 ykr -
quote:
ya arkadaşlar bende anlamıyorum benim araçta söylediğim gibi şehir içi 270.280 arası yakıyor km de.vede devirsiz hayatta kullanmıyorum.100 ün üzerinede kolay kolay çıkmıyorum ama nasıl oluyorda bu fark benzindenmidir acaba sürekli aynı yerden alıyorum ve kurşunsuz süper alıyorum.95 oktan alsam acaba dahamı az yakacak.alınan benzinlemi alakalı acaba.yada sumu katıyorlar benim aldığım benzine.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TOYOTAM
dostum,
ben yeni acılan shell'den alıyorum, pompaları, herseyi yeni. su anda kolay kolay uckagıt yapamazlar ve shell'in en iyi yakıtını alıyorum. ankara'da ise yerini tarif ederim.
tepeleme doldurdum, agzına kadar nerde ise, sonra da 400 km gittim ve benzin aldım, 97 oktan. 98,5 gibi bir rakama doldu, bu sefer ama iyice abarttım, benzin depodan tasıyordu nerde ise, agzında idi.
2, 2,5 lira fark etse bu. diyelim 95 oktan alsam 95 e dolacak. ama 97 oktanda en kaliteli yakıt. neyse, yani sonucta kmye 25 kurus yakıyor sehir ici. ortalama yogunlukta trafikte. ama cok dikkat ediyorum.
sıfırdan kalkısları, 1-2 metrede duracaksam rolanti gücü ile yapiyorum, hic gaz yok. bu kadar dikkat edersen sende bu degere inersin. merak etme. lastiklerde kıs lastigi yada 4 mevsim degil tabi.
birde cok tepe inme cıkma yok. nisbeten az egimli yollarda kullanıyorum. eger cok yokus ciksan 300 u bulur herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 4 Ağustos 2007; 22:37:42 >
-
o zaman hemen hemen aynı değerlere geliyor az bi farkta olsa.yani ben 20 ytl lik benzinle 75 km gidiyorum sen 80 km gidiyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: nejat_80quote:
Orjinalden alıntı: TOYOTAM
dostum,
ben yeni acılan shell'den alıyorum, pompaları, herseyi yeni. su anda kolay kolay uckagıt yapamazlar ve shell'in en iyi yakıtını alıyorum. ankara'da ise yerini tarif ederim.
tepeleme doldurdum, agzına kadar nerde ise, sonra da 400 km gittim ve benzin aldım, 97 oktan. 98,5 gibi bir rakama doldu, bu sefer ama iyice abarttım, benzin depodan tasıyordu nerde ise, agzında idi.
2, 2,5 lira fark etse bu. diyelim 95 oktan alsam 95 e dolacak. ama 97 oktanda en kaliteli yakıt. neyse, yani sonucta kmye 25 kurus yakıyor sehir ici. ortalama yogunlukta trafikte. ama cok dikkat ediyorum.
sıfırdan kalkısları, 1-2 metrede duracaksam rolanti gücü ile yapiyorum, hic gaz yok. bu kadar dikkat edersen sende bu degere inersin. merak etme. lastiklerde kıs lastigi yada 4 mevsim degil tabi.
birde cok tepe inme cıkma yok. nisbeten az egimli yollarda kullanıyorum. eger cok yokus ciksan 300 u bulur herhalde.
Alıntıları Göster
-
Kullanım alışkanlıgı, trafik sıkışıklıgı , vs....Unuttugunuz bir şey var....Lastiklerin havası.. Haftada bir konntrol edin......Ne az ne çok olacak.....32 - 33 tamam.... Bunuda listeye ekleyin....Saygılarımla...quote:
o zaman hemen hemen aynı değerlere geliyor az bi farkta olsa.yani ben 20 ytl lik benzinle 75 km gidiyorum sen 80 km gidiyorsun.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Ağustos 2007; 22:33:11 >
-
ben 30 da tutuyorum havasını yaz aylarında basınçtan dolayı çok yüksekmiş 32 diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Kullanım alışkanlıgı, trafik sıkışıklıgı , vs....Unuttugunuz bir şey var....Lastiklerin havası.. Haftada bir konntrol edin......Ne az ne çok olacak.....32 - 33 tamam.... Bunuda listeye ekleyin....Saygılarımla...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota corolla gizli özellikleri
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- en iyi amortisör markaları
- toyota corolla orjinal amortisör markası nedir
- corolla cross nerede üretiliyor
- toyota corolla 2023
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- corolla gr
- corolla cross bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X