Şimdi Ara

Efsane Saat CASIO F91W-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
3
Favori
55.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsf91w1
    alıcam bir adet nostalji oldu yıllarca kullanmıştım çocukken.taş gibi saattir kendileri

Efsane Saat CASIO F91W-1

• Askerlik günlerimi hatırlattı bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

Askerlik günlerimi hatırlattı bana

ilkokul-ortaokul dönemlerin modasıydı...bu saatten bi tane almıştım önceden neler neler geldide başına banamasın dememişti sonrasında mefta olunca tekrardan almıştım ama sonradan aldığıma nedense bir türlü ısınamadım sanırım fasondu gerçek casio değildi...zaten bizim ülkemizdede öyle ya...bakıyorlar ülkede en çok ne tutuyor hemen 1 ay sonrasında fasonu piyasada...
  • casio'nun tam efsane olduğu model.hakikaten bozulmuyor bu saat..
  • saatin kralı be çocukken f 87 kullanırdım şimdi f 91 kullanıyorum. eskiden ışığı sarıydı artık yeşil olmuş
  • Bu saatten kullanmayan hemen hemen yoktur
    Ben içini bile açmıştımm
  • Çok değerli ve özel saatler taktım ama f91 in yerini asla unutamam ilkokul ortaokul yıldızımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] 2 Adet WELDER SAAT
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akşam olunca ışığını yakar yakar birbirimize gösterirdik vay beaa
  • Su bilem geçirmiyodu eeey gidi
  • ne ssatti be ve hala ne saat be ne kadar dıuygulandırdı milleti
  • hele o ışığı yokmu gece lambayı söndürüp yatakta dakikalarca bakardım.hatta iyice karanlık olsun diye yorganın içinde bakardım.üüüüüüfff beee..
  • Ben de yoktu ama kaldığım yatakhanede herkeste vardı. Kronometresini bilimum oyunlarda kullanırdık; valla gerçekten kolleksiyonluk bir parça.
  • ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde

aynısını bizde yapardık
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde

aynısını bizde yapardık

sadece siz değil bizde yapardık

• Eski bir dostu görür gibi oldum...
  • ortaokulda kronometresini durdurur gelecek son rakami tahmin etmece oynardik bizde. bi kol saatinin alarmi bile ise yarar mi yaw.
  • Tam tamına 20 Yıl önce sünnet düğünümde hediye olarak gelmişti. 10 yıldan fazla birlikte ne anılarımız olmuştu Şimdi de casio kullanıyorum ama abisini (EF 500)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

aynısını bizde yapardık

sadece siz değil bizde yapardık

biz de en erken kaç salisede duracak diye yarışırdık

• casio yu efsane yapan saatlerden.ben 10 yıl öncesine gittim kimisi 20 yıl öncesine.Alınmazmı bu saat şimdi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.