Şimdi Ara

Efsane Saat CASIO F91W-1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
55.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat süperdi bişiydi.. ilk 7 yaşinda bayramlik harçligimla almiştim şimdi 21 ytaşindayim saolun geçmişi hatirlattiniz banada... ne saatti gerçekten.. süperdi yaa banamisin demiodu yere belki 100 kere düşmüştür 1000 kere saga sola çarpmişimdir.. az mi işigiyla kronometresiyle oynardik orda burda.. yariş yapardik 0,99 da durdurmak için kronometresini.. gece sokakta işiklarini yakip oyun oynardik guyya komandoculuk ama şu an çekmecemde duruo şimdi seıko arctura siyah var onu kullaniorum.. emekçi saate bazen ara sira baktigimda hala çalişioo demir gibi saat valla..
  • İlk okul 3. sınıfta sınıftan birinde vardı,
    alarmını hep zilin çalışına ayarlardı (saniye şaşırmazdı). her tenefüs,bir sonraki zile ayarlardı alarmı.
    Artık tüm sınıf cephe almıştı(öğretmen dahil) 3 yıl aynı şeyi yaptı sıkılmadan.

O zamanlar benim saatim amerikadan gelmişti,bundan çok çok daha iyi bir saatti.
    sınıftakilere bu amerikadan geldi dediğimde inanmamışlardı."hade len amerikada televizyonluları vardır bunun " gibi laflar etmişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

İlk okul 3. sınıfta sınıftan birinde vardı,
    alarmını hep zilin çalışına ayarlardı (saniye şaşırmazdı). her tenefüs,bir sonraki zile ayarlardı alarmı.
    Artık tüm sınıf cephe almıştı(öğretmen dahil) 3 yıl aynı şeyi yaptı sıkılmadan.

O zamanlar benim saatim amerikadan gelmişti,bundan çok çok daha iyi bir saatti.
    sınıftakilere bu amerikadan geldi dediğimde inanmamışlardı."hade len amerikada televizyonluları vardır bunun " gibi laflar etmişlerdi

Aynı sınıfta olma ihtimalimiz yok dimi?
    Yada yapan çocuğun adı Alp miydi?

• Ankara'dayım.
    Batıkentdeydi okul büyük ihtimalle.
  • ben de dün aldım 12 yıl sonra,aslında bu saatlerin metal kordonlu parlak beyaz kaplamalı modelleri de vaardı.arabistan dan getirilirdi.şimdi piyasada yok arasan da bulamazsın.
    yalnız şu var 24 saatte 6 sn.şaştı galiba bu saat.
  • Bende var yeni pil taktırdım Efsane
  • Bizim evde var hâlâ. Arada kullanırım.

2 tane var. Birisi JAGA AD89 diye bir dijital saat. Kalın biraz ama baya kaliteli.

Efsane Saat CASIO F91W-1

Diğeri de bu. Casio'yu efsane yapan bir modeldi bence.
  • Bir aralar bunu takmak prestij meselesi idi. Vay be...

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsf91w1
    alıcam bir adet nostalji oldu yıllarca kullanmıştım çocukken.taş gibi saattir kendileri

Efsane Saat CASIO F91W-1

• Çocukluğumun saati. Yeni saatime alışmakta zorlanmıştım bunun yüzünden. Sonra abim askere giderken çekmecemde buldum ona verdim. Oda bitirince başka bi ere vermiş saati...
  • ben hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum
  • bunun birde metal olanımı vardı ?
  • bi bu f91 i 10 sene kullandım sonra birde databanklı olanını almıstım..ama databanklı olan fazla gitmedi hemen bozuldu...
  • Bizde oynardik o kronometre oyununu.00 gol - 99 penati oluodu. 99 da durusa 00 da bitirmeye çalişioduk.Hatta 01 de drekten döndü diyoduk.Vay be...
  • 1989 da f-14 modelini almıştı babam bana ilk okul 4 e gidiyordum orta okulda ise bu saatten almıştı tek kronik arızası kayış bağlatı yerinin gövdeden kopmasıydı
  • hiç sevmezdim bu saati
  • ben askere giderken alıcam onun uğuru ile huzur içinde geçicek askerliğim
  • 90 94 arasi almişti babam hediye hala duruyo
  • evet arkadaşlar bu saat ayarsız gidiyor. 10/15 yıl önce buna dikkat edermiydim bilmiyorum ama,günde 6 sn. rahat şaşıyor.daha sabah ayarladım 5 sn şaşmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde

aynısını bizde yapardık

Bizdee
  • Bende aynısının (F91-W) çakması var, mnarkasıda CASIQ , askerde kullanıyordum, hala durur..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.