Şimdi Ara

Efsane Saat CASIO F91W-1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
55.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide çakmaları vardı bunların 1 tl ydi 10 sene önce pazarda heryerde vardı 1 tane vardı bende orjinal sonra tv kumandalısın ı aldım çok anısı vardır ne günlerdi be
  • yaklaşık 10 sene önce hediye edilmişti sadece 1 kere pili değişti

casio f-105

Efsane Saat CASIO F91W-1

şu an yerini abisi g-shock tutuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

Efsane Saat CASIO F91W-1

peki buna ne demeli, az sinir etmezdik etraftakileri tv izlerlerken

Kaç biyoloji dersini sulandırdım hatırlamıyorum.Büyük vebal taşıyorum.

• Saat Sevmediğimden Dolayı Tek Kullanmayan Benim Galiba..
  • Az sonra bende eski Casio'mun resmini çekip koyacağım
  • Askerde kullandığım saattir... Sanırım tarihte yapılmış en sağlam ve sorunsuz saat budur... Kordonu kırılmadığı ya da kopmadığı sürece sorunsuz çalışır...
  • Efsane Casio'm işte burada Her ne kadar çizilmeyen kısmı kalmasada, kendisi yaklaşık ortaokuldan beri pilini değiştirmeme rağmen çalışmakta. (Şu anda üniversite öğrencisiyim.) Küçükken yattığım odada saati her gece duvara sürtmekten dolayı bu hale geldi. Manyaktım heralde o zamanlar Ama hala sağlam bir vaziyette

Efsane Saat CASIO F91W-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooiken -- 2 Eylül 2009; 14:15:36 >

• bende bugün saatçileri gezip casio f91 fiyatına bakıyorudum. sonra bu saatin 159f modeli orjinal metal kolçaklısını komple metal olanını buldum sıfırı 50 tl ama bu ikinci el orjinal japan malı süper bir saat 20 tl yeb aldım...
  • Ne saatti be İlkokul'da bu saati takmayana "ıyyy senin casio saatin yok mu" derdik

Birde özel saatler vardı.

Mesela ayın 11'i diyelim.

Saat-dakika-saniye 11 olunca herkez saate bakardı şöyle bir görüntü:

_________
    | WE 11 |
    |11:11 11 |
    |_________|

Ayrıca bu saati bozan-bozabilen görmedim ben.Pil desen en az 10 sene giderdi.
  • Ben de 13 sene kullandıktan sonra üniversiteye girdiğim senelerde kaybettim, nerededir şimdi bilmiyorum ama eminim hala sapasağlam çalışıyordur. Pil değiştirmemiştim de.

Hepsiburada'da satılmıyor artık :(

Bu da sahte casio, hatta o meşhur casiq saatler. eve geldiğimde uyandım, haram zıkkım olsun, millet artık 3-5 kuruş için adam kandırmanın derdinde. her gün 1-2 dakika geri kalıyo, ışığını yakarken görüntü cılızlanıyodu, pilden olabilir dedim maxell pil aldım içini açıp kendim taktım, içindeki plastik kaplamalı sahte mekanizması da dandik zaten oldukça, ufak yapıldığından düğmelere basarken yamuluyodu ekranı, resme bakınca fark edersiniz iyice. Bizim burada asketriye var, sürekli saat soran askerler oluyo, onlara hediye vericem. 20Liraya aldığını söyleyen arkadaşlarım var ama bulamadım 20ye satan dükkan henüz 25in altında fiyata satan. 15-20ye satan dükkan bileniniz varsa gidebilirim almaya.

Buyrun bu da casiq. Alırken markalara iyi bakın derim. Ben 6 lirayla kurtardım belki, 20ye de casiq satanlar oluyormuş diye öğrendin. Bir de gerçek casio'nun rakamları inci gibi tane tane anlaşılır şekilde, bi de uzaktan bile bakınca anlaşılıyo saatin kaç oldugu. Sahte alıp da bu işgüzarları zengin etmeyin, haram zıkkım olsun.

Efsane Saat CASIO F91W-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celil.mayaoglu -- 14 Ekim 2009; 23:31:41 >

• nütün düğmelere basınca yazılar yanıp sönmeye başlardı. Pilini şarz ediyo diye bi efsane vardı bununla ilgili
  • ilkokul 5 e giderken almıştı babam galiba şu anda hala duruyo evde çekmecede hatta sabah 7 yemi ne kurulu saat hala alarmı çalar saat başı öter ( bu sene üni 1. sınıfım )

@fth_21

o olayı bende çok yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 15 Ekim 2009; 0:15:12 >
  • 7 senelik ellerinizden öper :)

Efsane Saat CASIO F91W-1
  • Çocukken (1988) doğum günümde bu saatten hediye etmişlerdi. Aynı saatle askerliğimi yaptım. Şu an kordonu kopuk ve pili bitik vaziyette çekmecemde yatıyor.
  • var mı bu modelden kullanan

Efsane Saat CASIO F91W-1
  • Biz ortaokul-lise yıllarında bu saatle hep 31-62-93 oynardık
    Nasıl mı?
    Kronometreyi açıp zamanı başlatır, sonra 31. salisede durdurmaya çalışırdık. 31de durdurmayı başaran 2. levele yani 62.saliseye geçerdi. Onuda yapan son bölüm olan 93. salisede durdurmaya çalışırdı. Bunu en kısa zamanda tamamlayan oyunu kazanırdı. Az hamburger-kola kazanmamıştım bu oyuna. Peeeeh yıllar geçmiş aradan ya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Yedi senedir kullanırım. Kolumda sürekli takılı olduğu için birkaç kez kayış kopardım. Onun haricinde çok iyi saattir. Biraderde de var fakat benim saatin sesi daha kuvvetli çıkardı.

Çıkardı diyorum çünkü şu anda çalmıyor. Başıma bir felaket gelmedikçe saat çalmıyor. Mesela yolculuk yaptığım araba kaza yaparsa, ben kaza yaparsam, biriyle dövüşürsem vey bunun gibi moral bozucu olaylarda saatin alarmı çalışıyor. Sizce sorun nerede?

Geçen sinirlenip saati açtım. Korkudan alarmı çalmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

şu yazıya rastladım..

ilkokula giderken herkeste f91 yazan casio saati vardi. cocugun biri f93 yazili casio getirmisti. butun millet cocugun etrafini sarmisti. sanki f16 getirdi ...

• orjinal olduğunu nasıl anlarız benimkinin arkasında made in china yazıyor ve 20 tl ye aldım..

her saat başı dııt dııt diye ötmesi için ne yapyoduk yardım pls
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.