Şimdi Ara

Efsane Saat CASIO F91W-1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
55.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

ve pilleri çok dayanıklı oluyo ilk saatimdi ilkokulda kronemetrenin salisesini 00 yada 99 da durdurmaya çalışırdık bizde

Aynen...
    Bi' tane olsa da taksam...
  • HAla durur kendileri ,babam kullanıyo
  •  Efsane Saat CASIO F91W-1

peki buna ne demeli, az sinir etmezdik etraftakileri tv izlerlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 6 Temmuz 2008; 18:45:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

Efsane Saat CASIO F91W-1

peki buna ne demeli, az sinir etmezdik etraftakileri tv izlerlerken

Evvet!
    Süper saat hep imrenirdim benim de olsun diye.
    Bursu alınca alırım derdim.
    Parayı çar çur ederdim...

• bir de bunların plastik kayışları acayip kokuturdu ya bileği ayrıca o saatin arkasındaki vida yerleri de çat çat kıl çekerdi
  • bizim komşu saatci açtıydı o zamanlar daha yeni yeni piyasaya cıkıodu bu saat almıştım bende .... Saate hiç bişi olmuodu ...

Hatta biz kalem-kağıt ve bu saatle maç yapıoduk beyaa zevkli bişeydi :)
  • tuşların hepsine aynı anda basınca bütün karakterler ekranda görünürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErEtE

tuşların hepsine aynı anda basınca bütün karakterler ekranda görünürdü.

evet yaa
  • Bizim bir arkadaşta casio vardı .

Böyle birşeyler ayarlıyordu , göstergenin üstünden yazılar falan geçiyordu hiç unutmuyorum.
  • Yedi senedir kullanırım. Kolumda sürekli takılı olduğu için birkaç kez kayış kopardım. Onun haricinde çok iyi saattir. Biraderde de var fakat benim saatin sesi daha kuvvetli çıkardı.

Çıkardı diyorum çünkü şu anda çalmıyor. Başıma bir felaket gelmedikçe saat çalmıyor. Mesela yolculuk yaptığım araba kaza yaparsa, ben kaza yaparsam, biriyle dövüşürsem vey bunun gibi moral bozucu olaylarda saatin alarmı çalışıyor. Sizce sorun nerede?
  • Askerlik yapanların ya da yapacakların vazgeçilmezi,ben de askerde iken kullandım ,hatta askerden geldiğimde evde bıraktığım 1000 dolarlık saatim yerine,hala 10 tl'lik asker arkadaşım casioyu taktım,ama bir süre sonra pili bitti ,ben de bir kenara kaldırdım,hala durur,çok anısı var vallaha...
  • Bende f 105 var aydınlatması mavi.9 yıldır çalışıyor birkere pilini değiştidim bunun dışında sorun çıkarmadı.

Denize , havuza girdim bir kere bile su geçirmedi.

Kitapçığında pili 7 yıl gider yazıyordu 7 yıl 2 ay sonra pili bitti.
  • Bende de F-93 modeli vardı. Hiç unutmam 1994 yılında 200.000 TL vermiştim Bütün bayram harçlıkları falan hep o saat için kıyıya konmuştu. Ödeme yaparken de bir dolu bozuk para vermiştim hey gidi günler hey. Pili 10 yıldan fazla bir süre gitmşti. En son baktığımda hala çalışıyordu evde bir yerlerde çalışmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

şu yazıya rastladım..

ilkokula giderken herkeste f91 yazan casio saati vardi. cocugun biri f93 yazili casio getirmisti. butun millet cocugun etrafini sarmisti. sanki f16 getirdi ...

• bundan bir tanede bende vardı ne saatti be.

İlk ve orta okul yıllarında ilk gün ilk işim saati okul saatine göre ayarlamak olurdu. Saniyesi saniyesine ayarladıktan sonra sınıfta herkes bana sorardı kaç dakika kaldı diye. Az 10 dan geri saymadım derslerde hep hocalar kızardı bana

3-2-1 dınınınınınıııı dınııı dınııııı dınınınınıınınııı dınınııııı

Ne günlerdi be
  • Bütün asker abilerde bu saatten vardı... Bende bunun ucuzlarından vardı, gerçekten harika bir saatti...Şimdide Casio kullanıyorum gerçekten taş gibi saat yapıyorlar...
  • Her askere verilmeli bu saatten esas, bu konuda TSK yı göreve çağrıyorum,
  • Aşağı yukarı 12-13 yıldır bozulmayan saatim.Çekmeceden çekmeceye atılıyor.

Efsane Saat CASIO F91W-1
     Efsane Saat CASIO F91W-1

• kayışları bakkallarda satılırdı artık
  • Çok uzun giderdi bunun pili..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.