orjinal olduğunu nasıl anlarız benimkinin arkasında made in china yazıyor ve 20 tl ye aldım..
her saat başı dııt dııt diye ötmesi için ne yapyoduk yardım pls
Ekranda çan resmi çıkacak hocam
vay be eski saatim...çok sağlam bir saatti..
Askere giderken böyle bişey alayım diyorum, ucuz, sağlam, su geçirmez, ve alarmlı bi saat lazım bana..
1990'dan 2009'un ortasına kadar kullandım,Kordon kasa bağlantısı kopyuğundan emekli ettim babamdan kalma db-520 ile devam ediyorum
Her zaman yanımda olan bir parçamdı.
arkadaşlar bu saatin beyazını gördüm yabancı sitelerde.beyaz kordon ve ekranın yanındaki kasada beyaz.türkiyede bulabileceğim biyer varmıdır ki?
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
orjinal olduğunu nasıl anlarız benimkinin arkasında made in china yazıyor ve 20 tl ye aldım..
Benim baktıklarımda "malesia" yazıyordu. Ankara maltepe pazarında baktım 15-20 lira dediler, orjinal olduğunu nasıl anlayabiliriz. Ankarada orjinalini bulabileceğimiz yerler nerelerdir?
99 veya 98'de almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Şuan hala odamda bir çekmecede durur, ara ara odam sessizken 12de çalan alarmını duyarım. 10-11 yıldır o çekmecede yatıyor ve inatla alarmını çalıyor
bir arkadaş vartı orta 3 e giderken.. sırf pili bitmesin diye atıyorum "13:15 am" değil de "1:15 pm" olarak tutardı :) 1 rakam az olunca pil harcamadığını düşünüyordu herhalde :)
babamda vardı bundan,eskiyince gidip bi tane daha almaya çalışmış ama tutup "CASIQ" almış,bi de ucuza aldım diye seviniyodu
Ben de almayı düşünüyorum bunlardan ama istanbulda ucuza nerede bulurum?
quote:
Orijinalden alıntı: feaRneveR
bir arkadaş vartı orta 3 e giderken.. sırf pili bitmesin diye atıyorum "13:15 am" değil de "1:15 pm" olarak tutardı :) 1 rakam az olunca pil harcamadığını düşünüyordu herhalde :)
olamaz....
bu saatin sesi nasıl kısılıyor ya da kısılabiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: AthabaskA
nütün düğmelere basınca yazılar yanıp sönmeye başlardı. Pilini şarz ediyo diye bi efsane vardı bununla ilgili
Bende inanmıştım bu efsaneye
bende hala var ama kullanmıyorum çekmecede
Bi ben bu saatten hiç kullanmadım bu güne kadar herhalde :)
quote:
Orijinalden alıntı: ~SERKAN~
Askerlik günlerimi hatırlattı bana
neden askerler takar bu saati onuda anlamadım hiç :)
pili 8-10 sene gidiyo
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Bi ben bu saatten hiç kullanmadım bu güne kadar herhalde :)
quote:
Orijinalden alıntı: ~SERKAN~
Askerlik günlerimi hatırlattı bana
neden askerler takar bu saati onuda anlamadım hiç :)
ucuz, sağlam, gösterişsiz
kponu sağlam hort ayrıca babam yaklaşık 8 senedir kullanıyor